- Konu Sahibi lightcola fun
- #9.241
bende hala 60..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anliyorum canim annelik bu iste allah esirgesin cumlemizin evladini
haklisin yesacim giremedim canim ozur dilerim bebegim ben kilo veremedim bu hafta ben spor yapmadan veremiyorum kizlar.sporda yapamiyorum kombim bozuk sicak suyum yok malesef SIK SIk banyo olamiyorum su buz gibi onun icin sporda yapamiyorum.onumuzdeki maclara bakicam artikinaklinialirimsmile 68 yaz bebek
dondun demek vatana olsun canim ozlemissindir anne yemekelrini valla ben cok ozledim annecigimin yemekelrini yaza kadar kilo versemde rahatca yesem annemin yemeklerini izinde ohhhhhh
slm kızlar bende sizin aranızaydım fakat memelekete falan gıttım sonrada ananemızı kaybettık daha fazla kıloyla dondum aranıza....nasılsınız bakalım?*
slm kızlar bende sizin aranızaydım fakat memelekete falan gıttım sonrada ananemızı kaybettık daha fazla kıloyla dondum aranıza....nasılsınız bakalım?*
gunaydin kizlar nasilsiniz ben dun biraz fazla kacirdim sevgililer gunu nedeniyle disarda yedik yemegi olan oldu tabi hec bahsetmiyorum artikin yediklerimieyvahedigeldismile
sabah kahvaltida 1 dilim ekmek,1 dilim peynir,domates salatalik,4 adet zeytin ve 1 fincan cay hepicigi bu aksama daha menum belli degil ne yapsam yemek ya offfffffffbilmiyorumkismile