- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.201
canim yuruyuste iyidir ozellikle bacaklar icin valla kaydirigubbakcemile5
ayyy super canimm benim yaaa demekki sikIlasmissin tartiya yansimasa bile bazen vucut boyle sekle giriyor zayifliyor pek guzel oluyorr sempatiksalakcinni
ama cok sasırdım ya ole olunca hemen kocamı aradım ısten o gıremedıgım gomlek varya gırıyorum dıye oda ınanmadı ıstersen gıyıp yanına gelıyım dedım tamam tamam dıo eve geldı zayıf karım benım dıo bayanssulusmile
ayy super canim yaa insan cok motive oluyor valladevami da gelir hadi canim gozunu seviyirim :) kaydirigubbakcemile3
mız mız çok sevindim valla ssüpersin
yesa bişiy dikkatimi çekti sen zaten zayıfısn sanırım anladıgım kadarı ile 47 kilosun degilmi
bakalım ben geçen hafta veremdim hiç kilo salı günü tartılcam bu hafta nasıl bilemiyorum inşş vermişimdir
ben çok sıkı yapıyorum ama sadece 3.5 ilo gitti
kızlar ne yedigimizi yazıyomuyuz hergünn
ben bol bolda sıcak su içiyorum birde beşibiryerde çayı
slm kizlarrrr ben dondum almanyadan ,normalde pazartesi sabah cikcaktik ,esimin sabah 10 da pariste randovusu vardi oyuzden bugun aksam donduk ,yarinda okula gitmicem canim istemiyo, birsuru para keserlerya onemli degil:) artik bende ise giderim ordan kazanirim parayi :)))
yarismaya gelince yesacigim ,bu hafta beni listeye alma ,cunku daha ben baslamadim ,yarin baslicamda yine sen beni haftaya yaz ok, ama hergun burda olcam insallah
mehay, prenses ve diger arkadaslar, ben geldim ona gore haaaaaaaaaa :))[/I]
yesacim sagol canimin ici bakicam sabuna
mehay benle ugrasma la sen kendine bak sanada misafir gelmis sen neler yedin kim bilirde cesaret edip soyleyemiyorsun cakallll seniaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
senin kadar cesur degilim ben ondandir:sinifsinif:
yok canim yaa ben misafir varken yemedimde sonrasinda abarttim tartilmaya korkuyorummeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?