Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canim yuruyuste iyidir ozellikle bacaklar icin valla kaydirigubbakcemile5

ayyy super canimm benim yaaa demekki sikIlasmissin tartiya yansimasa bile bazen vucut boyle sekle giriyor zayifliyor pek guzel oluyorr sempatiksalakcinni

ama cok sasırdım ya ole olunca hemen kocamı aradım ısten o gıremedıgım gomlek varya gırıyorum dıye oda ınanmadı ıstersen gıyıp yanına gelıyım dedım tamam tamam dıo eve geldı zayıf karım benım dıo bayanssulusmile

ayy super canim yaa insan cok motive oluyor valla devami da gelir hadi canim gozunu seviyirim :) kaydirigubbakcemile3

ayy super canim yaa insan cok motive oluyor valla devami da gelir hadi canim gozunu seviyirim :) kaydirigubbakcemile3

olcak valla olcak baktı kocıs ıradem var aman yelız cok zayıflama sakın dıom kı 50 kılo oluyum sacmala sakın dıo korktu adamda bu hızla gorunce kesın verır dıo ya :)

mız mız çok sevindim valla ssüpersin
yesa bişiy dikkatimi çekti sen zaten zayıfısn sanırım anladıgım kadarı ile 47 kilosun degilmi

bakalım ben geçen hafta veremdim hiç kilo salı günü tartılcam bu hafta nasıl bilemiyorum inşş vermişimdir
ben çok sıkı yapıyorum ama sadece 3.5 ilo gitti

kızlar ne yedigimizi yazıyomuyuz hergünn

canim Allah soyletti sanirim:)) ama yok 47 degilim 47 olmak istiyorum ne guzel iste canim 3.5 gitmis ama yine de sakin ac kalarak zayiflama fazlasiyla geri doner kilolar Allah korusun yaziyoruz canim gun icinde neler yedigimizi benim pazarlari aksam yemegi asiri yogun oldugu icin gunduz dengelemeye calisiyorum

kahvalti (saat11de)
kahvaltilik gevregi
1 muz
sut

ara ya da ogle (saat 3de)

1 elma

aksam yemegini de saat 5 gibi yiyecegiz zaten

bugun sıkı bır kahvaltı yaptık esımle evde oldugu ıcın

sabah

domates
maydonoz
beyaz peynır
bır haslanmıs yumurta
uc sosıs
kepeklı bıskıvı
cay

oglen

nesffıt

aksam

kuru fasulye
pılav
salata

slm kizlarrrr ben dondum almanyadan ,normalde pazartesi sabah cikcaktik ,esimin sabah 10 da pariste randovusu vardi oyuzden bugun aksam donduk ,yarinda okula gitmicem canim istemiyo, birsuru para keserlerya onemli degil:) artik bende ise giderim ordan kazanirim parayi :)))

yarismaya gelince yesacigim ,bu hafta beni listeye alma ,cunku daha ben baslamadim ,yarin baslicamda yine sen beni haftaya yaz ok, ama hergun burda olcam insallah

mehay, prenses ve diger arkadaslar, ben geldim ona gore haaaaaaaaaa :))[/I]

yesa cım valla 49 kilosanda süpersin bence
bende yazayım n yedigimi
kahvaltı
1 yumurta haşlanmış
2 dilim kepek ekmek
peynir
zeytin

ara 1 elma

öglen
4 kaşık karnıbahar yemegi
1 kase çorba
yogurt

ara 1 elma

akşam
tavuk ciger sote 3 kaşık
çorba
salata

akşam 1 portakal
küçük bir elma

benim bu menüme 1 bardak ta süt eklencek gece
ikiz bebeklerim var 17 aylık onları emziriyorum acıkıyorum gece

bendede bukadar
birde site kahvaltı gevreklerini sormak istiyorum tavsiye dedermisiniz

hosgeldin sempetim sefalar getirdin zemuszemus

hem bizi bosa korkutma gelecegin varsa goreceginde var guzelimaklinialirimsmile

hazirmisin yarisaalsanaalsanasmile

shapmati (umarım dogu yazmışımdır)
cnm benimde yoktu ama bi ark ısrarı üzerine baladım zaten 5 i biryerdeçayı demiyorum hergün 4 bardak onu içiyorum
4 5 bardakta ılık su özellikle yemek sonralarıçünkü yemekten sonra tatlı ihtiyacını kesiyor

fazla suda zararlı tabikide benim 2.5 lt yi buluyor bazende geçiyor

hosgeldin canimmŞeniz

yesacim sagol canimin ici bakicam sabuna

mehay benle ugrasma la sen kendine bak sanada misafir gelmis sen neler yedin kim bilirde cesaret edip soyleyemiyorsun cakallll seniaklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
senin kadar cesur degilim ben ondandir:sinifsinif:
yok canim yaa ben misafir varken yemedimde sonrasinda abarttim tartilmaya korkuyorummeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

herkese mrhaba nezamandır giremiyorum cuma bildirimimi yapadım cenazemiz vardı listeden çıkarmışsınız sanırım yesa.2 kilo vermişim oda malesefki üzüntüden.bianda 2 kilo gitmiş buyüzden vermek istemezdim mafoldumben kusura bakmayın şimdi yapabildim bildirimi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
senin kadar cesur degilim ben ondandir:sinifsinif:
yok canim yaa ben misafir varken yemedimde sonrasinda abarttim tartilmaya korkuyorummeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

suna bak helelmaz:neler yedin nanohaoldumsmilesulleeee cabbuk:mymeka:

canim emreye ne oldu niye oyle hasta oldu benim kuzucum usuttumu aceba aman dikkat et canim gecmis olsun opuyorum siziopuyorumnanaktan

bugun ben neler yedim

kahvalti 2 dilim kepek ekmegi
1 dilim peynir eritmelik olanlardan
5 adet zeytin, salatalik ve domates
1 fincan cay birazcik becel ve bal eyvahedigeldismileabartmamisim demi:uhm:
ara ogun meyve ve su

aksama

sulu kofte pirinc pilavi ve mantarli tavuklu sote var yanina salatalik ve komposto hepsinden azcik yiyicem eyvahedigeldismile

sonrada gunu kapatirimohaoldumsmile

prenses aksam menun masallahi varmis canim

benim bugunki yediklerime gelince, artik gunluk rapor vercem

sabah:yarimdan biraz az susamli simit,bir kucuck kepek ekmek,azcik yumurta,biraz peynir,cay
ara:bir bardak yesil cay
ogle:yine azicik fransiz peyniri
ara:bir bardak yesil cay, bir bardak cappicino
aksam:bir kepceden az sutlu corba,bir kepce kurufasulye, iki kasik pilav
ara:normal cay,yesil cay,
yagsiz tuzsus patlamis misir,bir tane mandalina

bukadarcikti eh idare ederde aksamlari baya azaltmam gerekli degilse kilo falan veremem ben

yarinki menum simdiden belli de yarin yazim artik
okula fazla biseyler goturmucem artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…