Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sisttt kizlar nerdesiniz yaw ,ben gelemiyorum diyorum ,en son yine ben gelmisim
neysem hazir gelmisken , bugunki yediklerim ve yiyeceklerim bariiiiiiiiiiii

sabah:bir bardak yesil cay,kucuk bi sandovic ,bi kucuk dilimde kek
oglen:bir tastan fazla sutlu corba,bikac kasik sutlu izmik tatlisi
ara:bir bardak portakal suyu,yarim dilim ,cekirdekli kepek ekmek
aksam:sanirim bir tane biber dolmasi, corbayi bilmiyorum
sonrasinda yine caylarim

selam kizlar bugun yediklerim

sabah :kibrit kutusu kadar beyaz peynir ,onun kadar mozarella peyniri ,6 zeytin , 1 domates , 2 dilim ekmek cay

oglen:1 tabak barbunya yemegi , 1 kucuk kase yogurt ve 1 dilim ekmek 1 bardak ice tea

aksam 1 firinda pismis tavuk budu 5 kasik pilav ve 1 bardak kola

canlarım Turkıyedeyım artık:=)) aılemın nyanına geldım o yuzden 2 -3 gundur gıremedım:) kvsrcım lısteye hemen ekleyıp yayınlayacagım tekrar canım benım sımdı spora gıdecegım annemle yenı bı yer acılmıs kurs gıbı annem oraya yazılmıs ben de bugun gıdecegım ama su son 3 gundur pek ıc acıcı degıldı gunduzlerı pek yıyemesem de gecelerı fazlaydı aksamları yanı:)) herkeslere kolay gelsın kızlar goruusruzz yıne opuldunuz:)

COLOR]

yarismaya gelince yesacigim ,bu hafta beni listeye alma ,cunku daha ben baslamadim ,yarin baslicamda yine sen beni haftaya yaz ok, ama hergun burda olcam insallah

:))[/
I]

tamamdır canım benım yenı lısteye eklerım hemencık :lepi:

yesa cım valla 49 kilosanda süpersin bence

cok tesekkurler canım benım kaydirigubbakcemile5 darısı selulıtlerımın gıtmesının basına zemuszemus

kizlar selam
oglum cok hasta 1 haftadir giremiyyorum dogru duzgun sizleri cok ozledim opuyorum hepinizi

cok cok gecmıs olsun canım benım Allaha acıl sıfalar versın opuyorumnanaktan

canım basınız saolsun dıkkat et aman saglıgına opuyorumnanaktan

canlarım lıstenın son halıı :)) sympathıquecıgım beklıyoruz canım senı de dort gozle donusun muhtesem olacak ınsallah hadı bakalım:)))

------------------------BASLANGIC KILOSU-----------8OCAK------------15OCAK---------------------22OCAK--------29OCAK-------------------------5SUBAT

1-Mehay----------------------------67-----------------67(ayni)----------------66.5 (500gr vermis)-------66.5(ayni)-------66(500gr vermis)---------------------?

2-Yesa------------------------------52-------51(1 kilo vermis)------50.5(500gr vermis)-----50(500gr vermis)-----49.5(500gr vermis)-------------49.5(tartilmadi-regl:)

3-Princess of Rain---------67---------67(ayni)-----------------67(ayni)-----------------69.5(2.5 kilo almis)--------------68(1.5vermis:))------------68(ayni)

4-kvsr---------------------------------63---------------------------63------------------63(ayni)---- ------62(1 kilo vermis)---------62(ayni)-----------------60(2 kilo vermis)

5-miz-miz-------------------------70--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------69(1 kilo vermis)

6-masumm-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------86.2(yeni uye)

selam kizlar zabah yazamadim ya ne yapiyorsunuz yaa nasil gidiyor rejimler ay ben kendimi sankim incelmis gibi hissediyorum emme tarti oyle demi neysem

zabah yediklerim:ecrin_bebek:

1 fincan cay 1 kase musli ve yogurt okula zor yetistim valla ancak bunlari yiyebildim

ara ogun su ve 3 tane diyet biskuvi alkisalkisalkis

aksamada corba ve karnibahar yemegi salata ve kompostodelikafadulden

canlarım umarım kusuruma bakmazsınız ama ben yarın bı arkadasımda kalacagım o yuzden lıstelerı cumartesı yayınlayacagım umarım sorun olmaz tekrardan kusura bakmayın (

yesacim canim ya onemli degil zaten cok gelen olmuyo, kilo bildirimi ancak cumartesye yapilir
hatta yarin beni listeye ekle 63 olarak tabi yarin degildene zaman yaparsan artik :)

saol canima.s.

neye kimse gelmi bu topigelmaz:

canim oglum hasta bide dis cikariyor cok huysuz bu ara :çok üzgünüm: onla ilgileniyorum hep:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…