- Konu Sahibi lightcola fun
- #9.261
kizlar nerelerdesiniz yaa ben giriyorum bu ara kimse yok
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kizlar nasilsiniz yine bikac gunden sonra
benim diyet bazen guzel gidiyo bazen bozuluyo
heralde bu haftada kilo veremem
yaa karnim tokken diyorum ,yemicem ,kesinlikle verecem diye, ne zaman yemek hazirlasam ,kendime kasik falan koymuyorum ,sonradan neysem azcik koyup yiyim diyorum ,sonrasinda dur a sundan alim dur az sundan ,alip, al iste gitti benim diyet yine
aslinda gorunuste fazla bisey yok gibi duruyo ,ama ben hic yemek istemiyorum
neysem cok konustum ,bugunki yediklerimi yazim ,unuttuklarim yok heralde :))
sabah:bir badak yesil cay,2 kucuk dilim borek,bir tane topkek
oglen:toplam 5 kasik olur,et kavurmasi,makarna,pilav,sonrasinda azcik bisey sevhililer gununden kalan azcik pastam dilim degil ha ona gore :))
ara:yine bir bardak yesil cay,yine cikolatali kek
aksam,bir kepce patates yemegi, biraz salata
ara ,bir bardak cay, bir bardak yesil cay
hay masallah ,bgun ammada kek pasta yemisim kizim ben ya, aslinda hepside kuukte ,toplasan baya ediyo sanirim
hep benim o staja gitti dedigim varya onun yuunden ,o geldi bugun ,yine cenemi durmadi
dikkat etmeye caliscam insallah
merhaba arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım.uzun zamandır takip ediyordum.benimde kilo sorunum var.oldu bitti hep vardı zaten.8 ay önce evlendim ve 10 kilo aldım.3 haftadır vermeye çalışıyorumtoplm kilom 74 tü şimdi 71 .önce diyetisyene gittim ilk hafta eski verdiği diyetin aynısı verdiği için tek başıma diyetisyen yardımsız yapabilirim diye düşündüm.şuan çok dikat etmeye başladım.mehay ben seninle lapa diyeti yapmaya hazırım.ama bana nasıl yapacağımı anlatırsan sevinir ve uygularım.
kizlar ben yapamam 3 gun birincisi dayanamam o kadar acliga tiroidim var ac kalirsam kanimda oynamalar olur mazallah bunu hic istemem.ben sadece sali gunu yapabilirim.mehay sende ust uste 3 gun yapma giiiiii sali gunu benimlede yapiniz pilissssssssss