- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.181
TŞk ederİm cnm benİm hedefİm 60 olmak ama hayal mİ olur gerÇekmİ bİlemİyorumm
yesacim sagol canim ay resmini bir koysan yada nereye eklediysen linki yolla bana ben bi bakayim yarin carsiya cikacam aliveriyim bende bootsa baktim website bulamadi sabunu cildiricimsempatiksalakcinni
bu arada bende reglim o yuzdenmi veremedim kilo acepbilmiyorumkismilebahaneye bak hahaaklinialirimsmile
canim baslangic kilon 70miydi 69 mu oldu yoksa 69du 68 mi oldu:))) ama her iki durumda da pek cok kutlarim:)) listeye ekliyorum canim benim seni de :)
canim benim hosgeldin aramiza seni de ekliyorum listemize :))
------------------------BASLANGIC KILOSU-----------8OCAK------------15OCAK---------------------22OCAK--------29OCAK-------------------------5SUBAT
1-Mehay----------------------------67-----------------67(ayni)----------------66.5 (500gr vermis)-------66.5(ayni)-------66(500gr vermis)---------------------?
2-Yesa------------------------------52-------51(1 kilo vermis)------50.5(500gr vermis)-----50(500gr vermis)-----49.5(500gr vermis)-------------49.5(tartilmadi-regl:)
3-Princess of Rain---------67---------67(ayni)-----------------67(ayni)-----------------69.5(2.5 kilo almis)--------------68(1.5vermis:))------------68(ayni)
5-miz-miz-------------------------69--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------68(1 kilo vermis)
6-masumm-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------86.2(yeni uye)
canim benim hosgeldin aramiza seni de ekliyorum listemize :))
------------------------BASLANGIC KILOSU-----------8OCAK------------15OCAK---------------------22OCAK--------29OCAK-------------------------5SUBAT
1-Mehay----------------------------67-----------------67(ayni)----------------66.5 (500gr vermis)-------66.5(ayni)-------66(500gr vermis)---------------------?
2-Yesa------------------------------52-------51(1 kilo vermis)------50.5(500gr vermis)-----50(500gr vermis)-----49.5(500gr vermis)-------------49.5(tartilmadi-regl:)
3-Princess of Rain---------67---------67(ayni)-----------------67(ayni)-----------------69.5(2.5 kilo almis)--------------68(1.5vermis:))------------68(ayni)
5-miz-miz-------------------------69--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------68(1 kilo vermis)
6-masumm-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------86.2(yeni uye)
bu arada bende reglim o yuzdenmi veremedim kilo acepbilmiyorumkismilebahaneye bak hahaaklinialirimsmile
Ya kızlar ben pazartesındne berı dıyet yapıyorum 1 kılo gıttı ama herkes zayıflamıssın zayıflamııs dıyıp duruo nasıl anlasılıo bır kılo anlamadım
1 kilo anlasilmaz hemen canim onlara oyle gelmistiryerimseniben
ekle sekercık 70 dı 69 olmusum herkesde zayıfladın dıo anlamadım yanı 5 gunde bu kadar bellı olurmu yafffffffff bır kılo bu kadarmı bellı oluo kı:lepi:
cnm benım takvım degıstrıdım delı gıbı 70 dım 69 olmusum duzelttım hihoyyyt
ayyy yesacim yaa unutmusum bugun cuma oldugunu ve bildirim yapmayi cok ozur dilerim canim..zaten tartilmayida unuttum hem oglen hem aksam misafirlerim vardi cok yogundum bugun cokkk
mizmizcim masallah canim benim:)) ama sirf yediklerini degil de hareketleri sporlari da yaz bakalim canim benim:))
hıc sorma onu hıc sorma tek yaptıgım yuruyus bugun baya yurudum ben ama 5 kılometre fılan
ay yese kendıme cok begendıgım bır gomlek vardı ama kucuktu bole gıyınce patladı patlıyacaktı ama bugun gıydım ınanamadım ya rahatlıkla gıydım gene dar ama ordna burdan cıkmadan ole patlıyacak gıbı olmadan galıba suyu attım vucudumdan ben zayıflama degılde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?