- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.161
burdayiimmmm bebisimi doktora goturdum canim hasta biraz o yuzden cok giremiyorum bugunlerde...gunaydin kizlar
sempatim seni aramizda tekrar gormeyi cok isteriz canim ben iyi 1.5 kilo verdim bu hafta spor yapamadim regl oldum agrilarim cok bu hafta kilo veremedim belli yani
sen masumm lari karistirdin bu iki mm li masumm
oteki hemserimiz masumumkaydirigubbakcemile3
mehay sen nerdesin giii
simdi yediklerime gecicim
dunden basliyorum
dun aksam sehriye corbasi,patlican tava,sade tereyegli bulgur pilavi tursu ve su
hepsinden kucuk bir tabaga porsiyon yaptim oyle yedim
su an kahvaltida bir kase musli ve yogurt
2 dilim koy pittasi
cay ve salatalik var oyle arasida meyve ve diyet biskuvi yiyicem 2-3 parca benden bukadar looooaklinialirimsmile
hadi kolay gele
mehayim canim insallah o ev olur, cok zor ya burda ev bulmak ,allahim gonlune gore versin
prenses sen napiyon bakip ,eski yazilanlari okumadim ,bu son sayfada ne gorduysem onu yaziyorum :)
masumum seni burda gormek ,guzel ,keske fazlalik olmasaydi normal gorseydik ya olsun insallah hep birlikte veriririz ,tum tanidiklar olunca daha iyi oluyo
senle 3 nevsehirli olduk, hadin bakalim ,inceceik olalaim :)
gunaydin kizlar
sempatim seni aramizda tekrar gormeyi cok isteriz canim ben iyi 1.5 kilo verdim bu hafta spor yapamadim regl oldum agrilarim cok bu hafta kilo veremedim belli yani
sen masumm lari karistirdin bu iki mm li masumm
oteki hemserimiz masumumkaydirigubbakcemile3
mehay sen nerdesin giii
simdi yediklerime gecicim
dunden basliyorum
dun aksam sehriye corbasi,patlican tava,sade tereyegli bulgur pilavi tursu ve su
hepsinden kucuk bir tabaga porsiyon yaptim oyle yedim
su an kahvaltida bir kase musli ve yogurt
2 dilim koy pittasi
cay ve salatalik var oyle arasida meyve ve diyet biskuvi yiyicem 2-3 parca benden bukadar looooaklinialirimsmile
hadi kolay gele
amin canimin ici hayirliysa olsun insallah...:Saruboceq: cok zor gercekten istedigini sana vermiyorlar onlarin begendigini sen istemiyorsun offff
bir sarki var bilirmisin ibrahim erkalin baktigim bana bakmiyor bana bakan ic acmiyor diye o misalkaydirigubbakcemile3
kizlar ben sabah 3dilim ekmek peynir az recel ve cok az kahvaltilik yag yedim evde bisey kalmadi gidemedim alisverise onlarida yemesem ac kalirimkaydirigubbakcemile3 bu hafta sonu bol bol sebze alirim alisversiste amaa.s oglende arkadas geldi ve malesef onla 4 biskuvi yedim:kedi:
aksama corba ve patates kavurmasi var ekmeksiz yiycem ogleni telafi icinboshayallersmile
hata yaptim biliyorum cok ustume gelmeyin sakinbenneyaptımki
yesacim burda olduguna sevindim canim yes bebegim listeyi arada gozumuze sokta kendimize gelek canimin iciopuyorumnanaktan
masalah anam sende baya is var yesa yakinda tig gibin olacan allamaalsanaalsanasmilebizde catlayacak boyle
su selulit sabunun hangi marka bana bi yaziver bende alam nasil kullaniyorsun ve nerden aldin ben neye hec gormemisem bootsdanmi aldin giiiibilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?