• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gunaydin kizlar

sempatim seni aramizda tekrar gormeyi cok isteriz canim ben iyi 1.5 kilo verdim bu hafta spor yapamadim regl oldum agrilarim cok bu hafta kilo veremedim belli yani

sen masumm lari karistirdin bu iki mm li masumm
oteki hemserimiz masumumkaydirigubbakcemile3

mehay sen nerdesin giii

simdi yediklerime gecicim

dunden basliyorum
dun aksam sehriye corbasi,patlican tava,sade tereyegli bulgur pilavi tursu ve su
hepsinden kucuk bir tabaga porsiyon yaptim oyle yedim

su an kahvaltida bir kase musli ve yogurt
2 dilim koy pittasi
cay ve salatalik var oyle arasida meyve ve diyet biskuvi yiyicem 2-3 parca benden bukadar looooaklinialirimsmile
hadi kolay gele

gunaydin kizlar

sempatim seni aramizda tekrar gormeyi cok isteriz canim ben iyi 1.5 kilo verdim bu hafta spor yapamadim regl oldum agrilarim cok bu hafta kilo veremedim belli yani

mehay sen nerdesin giii

dunden basliyorum
dun aksam sehriye corbasi,patlican tava,sade tereyegli bulgur pilavi tursu ve su

2 dilim koy pittasi
cay ve salatalik var oyle arasida meyve ve diyet biskuvi yiyicem 2-3 parca benden bukadar looooaklinialirimsmile
hadi kolay gele
burdayiimmmm bebisimi doktora goturdum canim hasta biraz o yuzden cok giremiyorum bugunlerde...
koy pittasimii:olmaz:

mehayim canim insallah o ev olur, cok zor ya burda ev bulmak ,allahim gonlune gore versin
prenses sen napiyon bakip ,eski yazilanlari okumadim ,bu son sayfada ne gorduysem onu yaziyorum :)
masumum seni burda gormek ,guzel ,keske fazlalik olmasaydi normal gorseydik ya olsun insallah hep birlikte veriririz ,tum tanidiklar olunca daha iyi oluyo
senle 3 nevsehirli olduk, hadin bakalim ,inceceik olalaim :)

amin canimin ici hayirliysa olsun insallah...:Saruboceq: cok zor gercekten istedigini sana vermiyorlar onlarin begendigini sen istemiyorsun offff
bir sarki var bilirmisin ibrahim erkalin baktigim bana bakmiyor bana bakan ic acmiyor diye o misalkaydirigubbakcemile3

kizlar ben sabah 3dilim ekmek peynir az recel ve cok az kahvaltilik yag yedim evde bisey kalmadi gidemedim alisverise onlarida yemesem ac kalirimkaydirigubbakcemile3 bu hafta sonu bol bol sebze alirim alisversiste amaa.s oglende arkadas geldi ve malesef onla 4 biskuvi yedim:kedi:
aksama corba ve patates kavurmasi var ekmeksiz yiycem ogleni telafi icinboshayallersmile
hata yaptim biliyorum cok ustume gelmeyin sakinbenneyaptımki

gunaydin kizlar

mehay sen nerdesin giii

dunden basliyorum

2 dilim koy pittasi
hadi kolay gele

her zaman dedigimiz gibi biraz ayrilsakta donusumuz yine burasi :)
ama tabi bundan sonra insallah vermis olarak doncez

allah beni beni ,ne diyim gulecegim yoktu, kiz ben valla o zannettim yaw kaydirigubbakcemile3 bide ozel ona birsuru bisey yazdik kadin anlamicak simdisempatiksalakcinni neysem gelirse anlasiriz artikin

bu arada canim masallah guzel vermisin ,cok uzun bi zaman olmadi ben ayrilali
almanyadan artik pazartesi donerim sali baslamis olurum ,bunda kesin insallah

amin canimin ici hayirliysa olsun insallah...:Saruboceq: cok zor gercekten istedigini sana vermiyorlar onlarin begendigini sen istemiyorsun offff
bir sarki var bilirmisin ibrahim erkalin baktigim bana bakmiyor bana bakan ic acmiyor diye o misalkaydirigubbakcemile3

hah aynen oyle canim ,o dedigin sozden yani :)
benim gorumcemlerde bizim oldugumuz binalardan eve basvurdular bir salon 5 oda kadina 2 senedir cikmadi ,sonrasinda cikti kac kisi varmis allahtan buna verdiler dahatasinmadi bikac hafta icinde tasincak ,cok zor valla ,allh herkese kolaylik versin
turkiyede olsan ne guzel hemen bulursun

kizlar ben sabah 3dilim ekmek peynir az recel ve cok az kahvaltilik yag yedim evde bisey kalmadi gidemedim alisverise onlarida yemesem ac kalirimkaydirigubbakcemile3 bu hafta sonu bol bol sebze alirim alisversiste amaa.s oglende arkadas geldi ve malesef onla 4 biskuvi yedim:kedi:
aksama corba ve patates kavurmasi var ekmeksiz yiycem ogleni telafi icinboshayallersmile
hata yaptim biliyorum cok ustume gelmeyin sakinbenneyaptımki

bak bak hele suna prenses koy pittasi yemis sen boyle yapiyon:olmaz:
sanada du ben bunu yapim barikötükedihüso:oklava:

sempatim sali gunu bekliyorum yafrim he gi azcuk banada arka cik ben koy pittasi yedim diye beni tehdit ediiiii kendine gelince uzerime gelmeyin diyiiiiiiaklinialirimsmile

ilk hafta verdik emme bu hafta kilo veremedim en azindan almadimda kilom ayni bu arada yesa arkadasimiz nerede kac gundur goremedim topikte acaba bugun gelirmi?gelmezse ne etcez looo kim duzenlicek listeyi ayrica su liste arada gozumuze sokulsa hic fena olmaz insan dahada hirsli oluyor o vakitsempatiksalakcinni

canim burdayim arada yaziyorum merak etmeyin listemiz emin ellerde :)) kilo bildirimi yapmayi unutmayasaniz kizlar ben bu hafta regl oldugum icin tartilmadim gecen haftaki kilom gecerli olsun (mu) :))

sen iste canim benim ara ara yayinlayim o zaman ben listeyi:))

listeyi daha gec bir saatte yayinlarim simdilik yediklerimi yazayim aksami da yeyince yazarim artik:)))

sabah
kahvaltilik gevregi
sut
1 muz

ara
yesil cay

ogle
sandvic(icinde yine peynir, sogan bilmem ne (sandvic arasina koymak ya da surmek icin hazir bi sey almistim o ama bugun bitti zaten pazartesi yollardayim turkiyeye geliyorum annemin yemeklerine :))
1 armut
1mandalina
yesil cay

ara
biskuvi

Son düzenleyen: Moderatör:
mehaycim sympathiquecim ve de kvsrcim sizlerden kilo bildirimi bekliyorum canlarim sympathiquecim geri geldin demi artik listeye gireceksin demi canim bu hafta:))

canim baslangic kilon 70miydi 69 mu oldu yoksa 69du 68 mi oldu:))) ama her iki durumda da pek cok kutlarim:)) listeye ekliyorum canim benim seni de :)

yesacim burda olduguna sevindim canim yes bebegim listeyi arada gozumuze sokta kendimize gelek canimin iciopuyorumnanaktan

burdayim canim benim hergun bakiniyorum arada da yaziyorum bu arada her ne kadar yazmayi unutsam da her gun duzenli spor yapiyorum kese yapiyorum bi de selulit masaj sabunumu kullaniyorum zemuszemus spor olarak videolardan yapiyorum bi de kendimce hareket arada ip atladigim da oluyor ama hergun duzenli kesin bi seyler var

videolar bu ara REDBOOK kardesimizin videolarina taktim:)) REDBOOK tummy+ redbook slim+ redbook ultimate abs yazarsaniz karsiniza cikacak videolarkaydirigubbakcemile5

bi de koltuk videosunu yapiyorum su koltugunuzu kullanip 5-6 dk da vucudunuz sekle girsin videosu kaydirigubbakcemile4

masalah anam sende baya is var yesa yakinda tig gibin olacan allamaalsanaalsanasmilebizde catlayacak boyle

su selulit sabunun hangi marka bana bi yaziver bende alam nasil kullaniyorsun ve nerden aldin ben neye hec gormemisem bootsdanmi aldin giiiibilmiyorumkismile

masalah anam sende baya is var yesa yakinda tig gibin olacan allamaalsanaalsanasmilebizde catlayacak boyle

su selulit sabunun hangi marka bana bi yaziver bende alam nasil kullaniyorsun ve nerden aldin ben neye hec gormemisem bootsdanmi aldin giiiibilmiyorumkismile

canim benim valla ben de boy yok :)) bi de vucudum kilo almaya pek musait selulitten gobekten ve de ust bacaktan hic bahsetmiyorum kaydirigubbakcemile4

evet canim boots dan aldim ayy resmini bile eklemistim kaydirigubbakcemile3

cellulite message soap diye geciyor valla kutusunu falan attim indirimdeydi bi de deneyim dedim yarin tam 1 hafta olacak bakalim olumunekankayizsmile

kizlar nerdesiniz yahu liste yayinlayacagim 2-3 isim anca var hadiii yahuu zemuszemus

Merhaba Şekerler sanırsam karıŞtırılmıŞ masumm lar ama ben hemen Çaktım manzarayı ayol hata bendede var hıÇ kendımı tanıtmadım ben sızlere degılmı
hemen lÖp dıye daldım ortaya

ben 26 yaŞındayım 17 aylık ıkız ogluŞlarım var ve onlardan kalma 90 kılom vardı aslınd ahamılelıgımde 12 kılo aldım da sonradan yedıgım sÜt olsun dıye ıÇtıgım Şeyle yaptı bu kılo mu ha hamıŞ kalmadanda zaten 80 kıloydum hala emzırıyorum bebıŞlerımı
tartıya Çıktım baktım 90 ve dedım tamam bugÜn bıttı baŞlıyorum ertesı gÜn hemencık baŞladım ve Şuand a 86. 2 kıloyum

gÜnlÜk sadece 2 dılım ekmek yerıyorum
beŞı bıryerde Çayı ıÇıyorum ve elma sırkesı ıÇıyorum

6 ÖgÜn beslenıyorum bazen 7 olabılıyorum akŞam yemegı ardındna bır meyve ve gece sÜt ıÇıyorum yatmadan Öle yanıı baŞka ne dısem bılmıyorum
bugÜn tatlı krızım tuttu k.v yaptıgı kabak tatlısındna yedım accık :(

nesfıt kullanan arkkk tavsıye edermısınınızzz

Back
X