• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canim benim hosgeldin aramiza seni de ekliyorum listemize :))

------------------------BASLANGIC KILOSU-----------8OCAK------------15OCAK---------------------22OCAK--------29OCAK-------------------------5SUBAT

1-Mehay----------------------------67-----------------67(ayni)----------------66.5 (500gr vermis)-------66.5(ayni)-------66(500gr vermis)---------------------?

2-Yesa------------------------------52-------51(1 kilo vermis)------50.5(500gr vermis)-----50(500gr vermis)-----49.5(500gr vermis)-------------49.5(tartilmadi-regl:)

3-Princess of Rain---------67---------67(ayni)-----------------67(ayni)-----------------69.5(2.5 kilo almis)--------------68(1.5vermis:))------------68(ayni)

5-miz-miz-------------------------70--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------69(1 kilo vermis)

6-masumm-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------86.2(yeni uye)

Son düzenleyen: Moderatör:
yesacim sagol canim ay resmini bir koysan yada nereye eklediysen linki yolla bana ben bi bakayim yarin carsiya cikacam aliveriyim bende bootsa baktim website bulamadi sabunu cildiricimsempatiksalakcinni

yesacim sagol canim ay resmini bir koysan yada nereye eklediysen linki yolla bana ben bi bakayim yarin carsiya cikacam aliveriyim bende bootsa baktim website bulamadi sabunu cildiricimsempatiksalakcinni

bu arada bende reglim o yuzdenmi veremedim kilo acepbilmiyorumkismilebahaneye bak hahaaklinialirimsmile

canim benim bu resmi buldum benimki bu renk degil ama sekil olarak benziyor benimki koyu kahve canim benim

valla regl doneminde kesinlikle fazla cikiyor

ama onemli bi bilgi vereyim eger regl doneminde spor yaparsan cok daha cabuk hizli verirsin ama tartiya regl bittikten 2 gun sonra yansir metabolizma acaip hizli calisiyormus kaydirigubbakcemile4

canim baslangic kilon 70miydi 69 mu oldu yoksa 69du 68 mi oldu:))) ama her iki durumda da pek cok kutlarim:)) listeye ekliyorum canim benim seni de :)

ekle sekercık 70 dı 69 olmusum herkesde zayıfladın dıo anlamadım yanı 5 gunde bu kadar bellı olurmu yafffffffff bır kılo bu kadarmı bellı oluo kı:lepi:

------------------------BASLANGIC KILOSU-----------8OCAK------------15OCAK---------------------22OCAK--------29OCAK-------------------------5SUBAT

1-Mehay----------------------------67-----------------67(ayni)----------------66.5 (500gr vermis)-------66.5(ayni)-------66(500gr vermis)---------------------?

2-Yesa------------------------------52-------51(1 kilo vermis)------50.5(500gr vermis)-----50(500gr vermis)-----49.5(500gr vermis)-------------49.5(tartilmadi-regl:)

3-Princess of Rain---------67---------67(ayni)-----------------67(ayni)-----------------69.5(2.5 kilo almis)--------------68(1.5vermis:))------------68(ayni)

5-miz-miz-------------------------69--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------68(1 kilo vermis)

6-masumm-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------86.2(yeni uye)

cnm benım takvım degıstrıdım delı gıbı 70 dım 69 olmusum duzelttım hihoyyyt

5-miz-miz-------------------------69--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------68(1 kilo vermis)

ayyy yesacim yaa unutmusum bugun cuma oldugunu ve bildirim yapmayi cok ozur dilerim canim..zaten tartilmayida unuttum hem oglen hem aksam misafirlerim vardi cok yogundum bugun cokkk

Ya kızlar ben pazartesındne berı dıyet yapıyorum 1 kılo gıttı ama herkes zayıflamıssın zayıflamııs dıyıp duruo nasıl anlasılıo bır kılo anlamadım

ekle sekercık 70 dı 69 olmusum herkesde zayıfladın dıo anlamadım yanı 5 gunde bu kadar bellı olurmu yafffffffff bır kılo bu kadarmı bellı oluo kı:lepi:

cnm benım takvım degıstrıdım delı gıbı 70 dım 69 olmusum duzelttım hihoyyyt

degistirdim canim benim tebrikler devami da gelir insallah dikkat etmeye harekete spora devamkaydirigubbakcemile5

ayyy yesacim yaa unutmusum bugun cuma oldugunu ve bildirim yapmayi cok ozur dilerim canim..zaten tartilmayida unuttum hem oglen hem aksam misafirlerim vardi cok yogundum bugun cokkk

olsun canim benim sorun degill eee ne yazayim simdi ben kaydirigubbakcemile

yesacim sagol canimin ici bakicam sabuna

mehay benle ugrasma la sen kendine bak sanada misafir gelmis sen neler yedin kim bilirde cesaret edip soyleyemiyorsun cakallll seniaklinialirimsmile

slm kızlar bugun

kahvaltıda 3 sosıs kucuklerden ole kızarmıs fılan degıl
5 zeytın
beyaz peynır
2 bardak cay 2 sekerle

oglen

yoktu ne yazık gezmekden

aksam

mercımek corbası
pırınc pılavı(annemın pılavı gorunce dayanamam )
fırında tavuk kucuk gogus
salata
ırmık helvası oda su kucuk recellıklerı olur ya mınnacık olanlardan ole ıkı taneye gelcek kadar

mizmizcim masallah canim benim:)) ama sirf yediklerini degil de hareketleri sporlari da yaz bakalim canim benim:))

ay yese kendıme cok begendıgım bır gomlek vardı ama kucuktu bole gıyınce patladı patlıyacaktı ama bugun gıydım ınanamadım ya rahatlıkla gıydım gene dar ama ordna burdan cıkmadan ole patlıyacak gıbı olmadan galıba suyu attım vucudumdan ben zayıflama degılde

hıc sorma onu hıc sorma tek yaptıgım yuruyus bugun baya yurudum ben ama 5 kılometre fılan

canim yuruyuste iyidir ozellikle bacaklar icin valla kaydirigubbakcemile5

ay yese kendıme cok begendıgım bır gomlek vardı ama kucuktu bole gıyınce patladı patlıyacaktı ama bugun gıydım ınanamadım ya rahatlıkla gıydım gene dar ama ordna burdan cıkmadan ole patlıyacak gıbı olmadan galıba suyu attım vucudumdan ben zayıflama degılde

ayyy super canimm benim yaaa demekki sikIlasmissin tartiya yansimasa bile bazen vucut boyle sekle giriyor zayifliyor pek guzel oluyorr sempatiksalakcinni

Back
X