- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.121
arkadaslar 2 yasında bi kızım var ama hala dogum kilolarımı veremedim herhangi bi fikri olan varmı kolay zayıflama ile ilgili
iyim mehayim yalniz cok karin agrim var miyomlarimda acaip agri var bu hafta sen olabilirsin kuzum birinci cunku yarina misafirim bal kaymam bir suru bir seyler yapmam lazim bugun sporda yapamadim.bilmiyorum kotuyum ben bugun uzerimde bir agirlik var hadi hayirlisi bakalim kotu birsey olmasinda.
selam zkıalr. bende doğumdan sonra kilolardan geliyorum buraya.. bende diyet başlayalı 3 ayı geçiyor.. hamilelğimde 17kilo aldım.. doğumdan sonra 6 kilo veridm.. ama sonra tekrar aldım.. 50 kilyla hamile kalıp 67 le bitiridm..diyete başladığımda 64 kiloydum.. şuan 3-4 ay içerinsde 54.3. olmayı başarsım şükürler oslunki hiç bir umudum da yoktu.. ama isteyince olyuormuş...vermem gerekn 4.3 kilom daha var.. bende aranzıdayım artık.. bir yandanda hala emzirmeye çalışyorum.. her ne kadar sütüm çok olmaada artıkbebeğim 9 ayın içerisinde.. evvt bende aranzıdayım.. en son 4 gün önce ki kilom buydu.. şuan regliyim.. regl bitimi tatılıcam.. sizleri haberdar ederim.. herksee bol zayıflamamlı günlerr..
bilmiyorum mehayim hayirlisi olsun Rabbim ne zaman verir bilmiyorum ama cok agrim vardi cidden su saat oldu mutfaktayim hala cok yoruldum soluklanayim dedim birazcik.
hem ne bagirip duraysun kizlarrrrrr diye kim kaldida topikte gelip yazacak eski gunlerimi ararsin cok bekle
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cok kararlıyım ınsallah devame der kılo verıırm 10 kılo
canim hosgeldin yeniden aramiza...insallah verirsin yenimi basladin diyete sen daha zayif degilmiydin bir ara??:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?