- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.081
ayrıca yesacm hergün bu videoları yapıyosun çok iide ben bikaç gündür hepsini yapmaya kalktım eskisinden daha çok yapıyorm ama hertarafım tutuldu resmen halada geçmedi oturmakta bile zorlanıyorum bu videolarmı çok ağır yoksa benmibilmiyorumkismilesendede olmuşmuydu böyle
merhabalar diyicigim ama kimse yok yine neyse ben yazayimda
bugun lapa diyetine basladim ilk porsiyonu yedim guzeldi icine maydoz ve 1 kasik yogurt ekledim ilik ilik yedim yaninada bol su ve domates yedim.
simdi carsiya cikicam aksam gelince bir daha yiyicem 3 ogun yapmam lazi sonuc ne olcak merak etmekteyim
mehay geliyor merdane haklava: bugun benimde isim bitmedi ustelik sporkaydirigubbakcemile2 ve okula gittim kaydirigubbakcemileafedersin kicimi dahaa koyamadim koltuga bulasik yikacagim namaz kilacam utum var daha ay bayilazaammmmakannehircok bekledim seni gelirsin diye ama gelmedin:dilcikar:kayacam iste kayacam:dance:
ara ogunlerde hic birsey yiyemedim vaktim olmadi cunku
aksam yemegimde
corba yapmadim onun yerine spagetti yaptim biraz ondan yedim mantari bol tuttum ve brokoli salatasi 1 dilim tatli dayanamadim ilk gun olur loooo kizmayinolumunekankayizsmile
yarin lapa yapacagim benimle beraber yapan varmi ey ahaliiii:teytey:
valla yesacim oglumdan dolayi pek spor yapamiyorum ben ev islerine anca vakit buluyorum birazda burada sizlere zaman ayiriyorum ama ne zaman buraya gecsem uyaniyor zaten..su linkleri birdaha verirsen bir gozatarim belki baslarim bende yavas yavas canim :))
bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde diyetisyen varmış ama dahileyeci gerek duyduğunda sevk ediyomuş. yakında diyetisyen haricinde birde psikolojik desteğe de ihtiyaç duyacağım. bana bu konu hakkında bilgisi olan varsa. istanbul anadolu yakasında bildiği bir hastane olan emekli sandığına bakan diyetisyen olan varsa lütfen rica ediyorum beni bilgilendirsin.
ne kaymasi gi ben aaaaaaa inanmam valla kayarsam bole olimkafamçokkarıştı
tesekkurler mehayim degisiklik olsun dedim avatarimda
gec ciktim gezmeye gec geldim ne yapim kuzu yarin sabah erken damlarsan konusuruz azcuk ozledim bidenem
sen beni birakipp kaymassin biri yere kayarsak beraber kayalimolumunekankayizsmile
lapa diyeti hayirlisiyla bitmek uzere sabah kac kilo olcem acepkinesempatiksalakcinni
urun ismi ve site ismi vermek yasak canim keske vermseydin zaten eylul asagida seni uyaracak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?