Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

mehay geliyor merdane haklava: bugun benimde isim bitmedi ustelik sporkaydirigubbakcemile2 ve okula gittim kaydirigubbakcemileafedersin kicimi dahaa koyamadim koltuga bulasik yikacagim namaz kilacam utum var daha ay bayilazaammmmakannehircok bekledim seni gelirsin diye ama gelmedin:dilcikar:kayacam iste kayacam:dance:

ara ogunlerde hic birsey yiyemedim vaktim olmadi cunku
aksam yemegimde
corba yapmadim onun yerine spagetti yaptim biraz ondan yedim mantari bol tuttum ve brokoli salatasi 1 dilim tatli dayanamadim ilk gun olur loooo kizmayinolumunekankayizsmile

yarin lapa yapacagim benimle beraber yapan varmi ey ahaliiii:teytey:

slm canlar nasilsiniz bakalim:):)

YEDIKLERIM

sabah
kahvaltilik gevregi
sut
1 muz

ara
yesil cay

ogle
sandvic (2 dilim ekmek)
azicik kasar
1 armut
1 mandalina
yesil cay

gun icerisinde
kek (ler) ama kucucukler valla resmini bulursam koyayim

aksam
sebze
et
sekersiz cay

YAPTIKLARIM

oncellikle tum videolarimi yaptim kendimi kutlarim:))

1-kol
2-bacak
3-basen
4-gobek
5-esneme gerinme

6- 40 sag 40 sol ic bacak hareketi

7- (redbook tummy videosu

8-Get six pack abs in 6 minutes on your couch. Works Fast!

simdi de 1 saat badminton oynayacagim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bende yazayım
sabah kavhvaltıdan önce ılık su ve maydonz suyu biraz hareket.
kahvaltıda 2 br şekersiz çay,çok az peynir 5tane zeytin haşlanmış yumurta,yarım dilim kepek ekmek
ara-yeşil çay 1 elma
öğle meyve yemeye devam
buarada 2 saat durmadan yürüyüş yaptım bugün çok egzersiz yapamadığım için
akşam-bol salata,1 kase pirinçli yoğurt çorbası ekmek yok.
budefa maydonz suyunu yemekten sonra içtim.ama ben suyu çok içemiyorum ya napcm bilemiyorum hiç aramıyorum nerdeyse

ayrıca yesacm hergün bu videoları yapıyosun çok iide ben bikaç gündür hepsini yapmaya kalktım eskisinden daha çok yapıyorm ama hertarafım tutuldu resmen halada geçmedi oturmakta bile zorlanıyorum bu videolarmı çok ağır yoksa benmibilmiyorumkismilesendede olmuşmuydu böyle

canim benim ben isten gelince bu 8 maddenin 4unu yapiyorum kalan 4unu de aksam yemeginden sonra yapiyorum bugun bi de 1 saat badminton ekledim sadece pazartesileri boyle ama olumunekankayizsmile valla ilk zamanlar benim de agrilarim oldu ama oyle abartacak gibi degildi tutulma falan olmadi ama otururken acirdi gercekten de ama gecti bitti bi de eskiden de yapardim her bi halt bilmem etkisi olur mu aerobik step falan filan fisfisfis

ama yine de en iyisi bir gun kaslari dinlendirip bir gun yapmakmis canim ama valla bu aralar bu hevesi bulmusken hergun yapiyorum belli bi zaman sonra zaten birakirim kesin o yuzden bulmusken bu sevki hic birakmiyorum akannehir

merhabalar diyicigim ama kimse yok yine neyse ben yazayimda

bugun lapa diyetine basladim ilk porsiyonu yedim guzeldi icine maydoz ve 1 kasik yogurt ekledim ilik ilik yedim yaninada bol su ve domates yedim.

simdi carsiya cikicam aksam gelince bir daha yiyicem 3 ogun yapmam lazi sonuc ne olcak merak etmekteyim

ama lapayla yogurt yasakmissfisfisfis

sana iyi kaymalar o zaman dikkat et dusup biyerini kirma kayarken:roflol:
hele bi kayyyklava:klava:klava:

valla yesacim oglumdan dolayi pek spor yapamiyorum ben ev islerine anca vakit buluyorum birazda burada sizlere zaman ayiriyorum ama ne zaman buraya gecsem uyaniyor zaten..su linkleri birdaha verirsen bir gozatarim belki baslarim bende yavas yavas canim :))

bak yaa gidiyorum geliyorum kimse gelmemis geneklava:klava:
prensesim nerelerdesin kiz emme gezdin hee
bak kayiyorum baska topige heee

canim oncelikle senin de dedigin gibi lapa ile SUT VE SUT URUNLERI YASAK malesef yani pirinc lapasiyla yogurdu karistirip yiyen arkadaslar coktu ama yasak valla

canim benim haklisin ben yemek bile yapmadigim icin bayaa vaktim oluyor hemen vereyim canim benim

8 Minute Buns

bu kalca ile ilgili olan canim yan tarafta da cikar zaten ama sen yine de 8 minute yazarsan bunlar 5 video halinde cikarlar karsina

1-kol
2-bacak
3-basen
4-kalca
5-esneme gerinme

ne kaymasi gi ben aaaaaaa inanmam valla kayarsam bole olimkafamçokkarıştı

tesekkurler mehayim degisiklik olsun dedim avatarimda

gec ciktim gezmeye gec geldim ne yapim kuzu yarin sabah erken damlarsan konusuruz azcuk ozledim bidenem

sen beni birakipp kaymassin biri yere kayarsak beraber kayalimolumunekankayizsmile

lapa diyeti hayirlisiyla bitmek uzere sabah kac kilo olcem acepkinesempatiksalakcinni

YEDIKLERIM

sabah
1 dilim ekmek (en sondaki dilim olur ya biraz kalin o yuzden tek dilim)
krem peynir
sekersiz cay
1 avuc kuru uzum

ogle

2 dilim ekmek (sandvic)
krem peynir
domates
1 muz
1 elma

ara
biskuvi
1 kucuk cikolata

aksam
salata (yagsiz tuzsuz sossuz)
mantarli sebzeli pizza
sekersiz cay

YAPTIKLARIM
1- kol

2-bacak

3-karin videosu

4- 40 sag 40 sol ic bacak hareketi

5- redbook, tummy videosu

6- (Get six pack abs in 6 minutes on your couch. Works Fast!

canım ben antalyada devlet hastanesine gittim..orada genel muayane diye bir bölüm var..danışmadaki bayan bana diyetisyene gitmem için oradan randevu verdi.genel muayeneye gidip durumu anlattım.beni direk diyetisyene sevketti..10 gün önce..diyetisyende hemen tartıya çık dedi ve elime bir kitapçık tutuşturup 1 ay sonra gel dedi..karar senin ...ama ben uygulamadım daha listeyi..çünkü çok baştansavma geldi..

gunaydin kizlar dunku lapa diyetimin sonucu 500 gramcik oliiiii yani 500 gr gitti oldum 68 zemuszemusaz da olsa verdim kilo biraz sonra sporumu yapip kahvalti yapicigimcokacimcoook

kaymam ben seni birakip biyere merak etme burasi iyi benim icin yarisma moduna giremem baska topiklerde ben cok sikiya gelemem:kedi:

urun ismi ve site ismi vermek yasak canim keske vermseydin zaten eylul asagida seni uyaracak galiba

canim bana mi dedin anlayamadim ama urun ismi falan vermedim site ismi ya da link vermekte yasak degil eger bana dediysen ki bi cogunu yine bu sitedeki baska konulardan aldim bu linklerin olumunekankayizsmile

yok yesacim sana demedim canim gunduz bir arkadas zayiflama jelimidir bedir onun ismini vermisti yonetici gelip sildi zaten sen rahat ol bibem:ecrin_bebek:

mehayi nerelerdesin giiii giremiyorsun topige dogru duzgunbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…