Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bende bazı ilaçları kullnarak diyete başladım 1 ay oldu şimdilik ii gdio gbi c.tesi günleri tartı günlerim :) 90.1 ken başladım 19 aralıkta...en son geçen c.tesi tartıldım 85.8düm ama havalar o kadar soğuduki yürüyüşlere mecburi ara verdim yaza kadar istediğim kiloya kendimi sıkmadan tatlı kaçamaklar yaparak ulaşıyorum.

yok yesacim sana demedim canim gunduz bir arkadas zayiflama jelimidir bedir onun ismini vermisti yonetici gelip sildi zaten sen rahat ol bibem:ecrin_bebek:

mehayi nerelerdesin giiii giremiyorsun topige dogru duzgunbilmiyorumkismile

ayyy canim benim yaaa ben de dedim ustume alinsam mi alinmasam mi bilemedimmm opuyorumnanaktan

o zaman yediklerimi yazayim ben sonra da hareketlerimi kaydirigubbakcemile5 bu arada ben yazmayi unutuyorum bazen ama hergun duzenli yapiyorum videolarimi Allaha sukur olumunekankayizsmile

sabah
kahvaltilik gevregi
sut

ogle
sandvic (2 dilim ekmek) arasi
ton baligi
azicik light mayonez
1 muz

aksam
peynirli firinda makarna
balik
sarimsakli ekmek
cok az sekerli cay

selam kizlar bu sabah 2 dilim cavdar ekmegi krem peynir 1 cay kasigi bal ve cok az kahvaltilik yag surdum ekmegimin ustune
ogle 2 kucuk peynirli pogaca yedim
aksama cilbir yapicam tembel yemegi yaninda ton balikli salata ve mantarli corba :))

ben bu hafta doğru düzgün diyet yapamadım. hastaydım biraz. yemekleriminde düzeni şaştı . yarın sabah tartılıcam, inşallah kilo almamışımdır..eyvahedigeldismile

topigin enerjisi kalmadi bence sekerim bend ebugun gundeydim fazla kacirmamaya gayret gosterdim aksamada sadece yarim kase sebzeli corba ictim okadar :ecrin_bebek:

yarınki bildirimimi şimdiden yapayım bende nette sorun var buaralar istedim zaman giremiyorum malesef yarın yine giremeyebilirim oyüzden şimdiden söylüyorum hala 62 kiloyum bu hafta veremedim ayrıca egzersizlerimi daha sık yapmaya başladım.vede artık sabahları kalkabiliyorum:lepi:bu yüzden öğünlerimde aksamıyo düzene koydum sonunda alkisalkisalkis

hadi gozun aydin canim benim gelecek haftaya cok daha guzel bir sonuc almak dilegiyle kaydirigubbakcemile5

unutmayin kizlar bu arada hatirlatma olsun yarin bildirim gunumuz hayirli ugurlu olsunn

sagol gulum 500 gram varabildim bu hafta aslinda elbiseli tartildim cibildak kaydirigubbakcemile3tartilsaydim 67 cikardim kesin sen beni 68 yaz yinede gulum

sagol gulum 500 gram varabildim bu hafta aslinda elbiseli tartildim cibildak kaydirigubbakcemile3tartilsaydim 67 cikardim kesin sen beni 68 yaz yinede gulum

supermis canim yaaa opuyorumnanaktan valla gecen haftaki kilon 69.5 gorundugu icin 1.5 kilo vermis diye yazdim canim benim her an bu haftanin sampiyonu olabilirsin hazir ol sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

------------------------BASLANGIC KILOSU-----------8OCAK-------------------15OCAK---------------------22OCAK-------------------------29OCAK

1-Mehay----------------------------67-----------------------67(ayni)----------------66.5 (500gr vermis)-------66.5(ayni)---------------66(500gr vermis)

2-Yesa--------------------------------52----------------51(1 kilo vermis)------50.5(500gr vermis)-------50(500gr vermis)----------49.5(500gr vermis)

3-Princess of Rain------------67-----------------67(ayni)-----------------67(ayni)-----------------69.5(2.5 kilo almis)--------------68(1.5vermis:))

4-kvsr---------------------------------63-----------------------63------------------63(ayni)--------------------62(1 kilo vermis)--------------------62(ayni)

Son düzenleyen: Moderatör:
listemizden de anlasilacagi uzere bu hafta buyuk bir atak yaparak prenses of rain haftanin birincisi oldu kutlariz canim benimmm

:teytey: :hooray:

ay inanmiyorum bu hafta benmiyim birinci cok tesekurler yesacim listen super bunlarda sana guluma.s.

canim benim yurekten kutlarim cok tesekkur ederim ben de kaydirigubbakcemile5 yazmayi unutsam da her gun duzenli sporlarimi hareketlerimi yapiyorum selulit+masaj sabunu aldim umarim o da etkili olur zemuszemus kala kala 4umuz kaldik amaaaa:sinifsinif:

selam kizlar nasilsiniz nasil gidiyor diyetler???valla evde bisey kalmadi alisverise gitmem lazim bebekten dolayida cikamiyorum kar var disarida...o yuzden ne bulursam yiyorum diyete uygun beslenemiyorum bu ara yoksa ac kalicam ama tabi zararli seyler haric )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…