- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.101
yok yesacim sana demedim canim gunduz bir arkadas zayiflama jelimidir bedir onun ismini vermisti yonetici gelip sildi zaten sen rahat ol bibem:ecrin_bebek:
mehayi nerelerdesin giiii giremiyorsun topige dogru duzgunbilmiyorumkismile
yarınki bildirimimi şimdiden yapayım bende nette sorun var buaralar istedim zaman giremiyorum malesef yarın yine giremeyebilirim oyüzden şimdiden söylüyorum hala 62 kiloyum bu hafta veremedim ayrıca egzersizlerimi daha sık yapmaya başladım.vede artık sabahları kalkabiliyorum:lepi:bu yüzden öğünlerimde aksamıyo düzene koydum sonunda alkisalkisalkis
selam kizlar bede 68 kiloyum sekerler yesacim kilo buyuk bir zevkle degistirirsin demi guzelim
sagol gulum 500 gram varabildim bu hafta aslinda elbiseli tartildim cibildak kaydirigubbakcemile3tartilsaydim 67 cikardim kesin sen beni 68 yaz yinede gulum
sagol gulum 500 gram varabildim bu hafta aslinda elbiseli tartildim cibildak kaydirigubbakcemile3tartilsaydim 67 cikardim kesin sen beni 68 yaz yinede gulum
ay inanmiyorum bu hafta benmiyim birinci cok tesekurler yesacim listen super bunlarda sana guluma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?