- Konu Sahibi lightcola fun
- #9.141
AY CNM SORMA YA ZAYIFTIKDA EVLENINCE KILO ALDIM TEK OLUNCA SIKINTIDAN YEDIM kaydirigubbakcemile2
kiz ne zaman evlendin hayirli olsun kactin evlendiginde???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AY CNM SORMA YA ZAYIFTIKDA EVLENINCE KILO ALDIM TEK OLUNCA SIKINTIDAN YEDIM kaydirigubbakcemile2
kiz ne zaman evlendin hayirli olsun kactin evlendiginde???
Bana bİ merhaba bİle dİyen olmamaıŞ ama ben yazayım yİnede elbet farkeder brİlerİİİİ
kızlar benİm Çokkk kİlo vermem lazım 3 kİlo verdİm 1 ayda ama daha Çok var
beŞİ bİr yerde Çayı İÇtİm keİsnlİkle faydalı tekrardan baŞlıycam bakalım
yedİklerİme Çokk dİkkat ettİm gÜnde sadece 2 dİllİm ekmek yedİmm
ama 1 ayda 3 kİlo sadece ve sadece
Bana bİ merhaba bİle dİyen olmamaıŞ ama ben yazayım yİnede elbet farkeder brİlerİİİİ
ama 1 ayda 3 kİlo sadece ve sadece[/
canım verırsın sıkma canını bende25 kılo verdım 4 ayda ama 2 aya yakındır veremıyorum dogumda 30 kılo alırsan olacagı bu
yavas yavas sabırla sakın pes etme yavas gıtmesı daha ıyı kalıcı olacak
sakın pes etme
canim gormemisiz yoksa selam vermezmiyiz hic hosgeldin aramizaa.s.Bana bİ merhaba bİle dİyen olmamaıŞ ama ben yazayım yİnede elbet farkeder brİlerİİİİ
ama 1 ayda 3 kİlo sadece ve sadece
evet bende oyle hatirliyorum seni masallah ne yadin o kadar anammm:1shok:10 kilo yaniakannehirvalla cnm bır bucuk sene oluyor
60 dım evlendıgımde:uhm:
slm canlar nasilsiniz benim bu 2 gundur pek guzel gecmiyor malesef ama sporlarimi ihmal etmiyorum her aksam yapiyorum sonrasinda da kese ve selulit masaj sabunumu kullaniyorum umarim ise yarar:))
gunaydin kizlar hosgeldin masumm canim insallah burada hep beraber kilo verecegiz onemli olan sabir canim.
bende simdi sporumu yapicigim ardindan dus ve kahvalti
sağol canım zaten çok acil değil artık.. Ama yola devam inşş.. Bıdılşın doğumgünüde eski kilomda olmalıyım inşş..hosgeldin aramizaşeniz canim sen cok azimlisin armaganim kalan 4 kiloyuda 1 ayda verirsin bencea.s
mehayim bende seni kocaman opuyorum insallah istegin ev olur canimin ici