• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

mehayim gelmezmiyim canimin ici kilo verene kadar burada olacagim ay bugun regl oldum kasiklarimin agrimasi o yuzdenmis 2 gun gecikmisti hamileyim sandim ama degilmisimmafoldumben kilo vermem lazim acilen ya

bugun misafirim vardi sabah kahvaltida bir kac kasik musli ve yogurt yedim ve cay ictim
onlarin yanindada yaptigim hamur islerinden birazcik yedim mercimek koftesi cok yedim ama hic oturmadim hep ayaktaydim umarim yakmisimdir.

simdide bir kase corba icip yaticigim mirmirmirmircok yoruldum be

yarin zabah gorusuruk kizlar mehay bekliyem seni benneyaptımki

Bana bı merhaba bıle dıyen olmamaıŞ ama ben yazayım yınede elbet farkeder brılerıııı
kızlar benım Çokkk kılo vermem lazım 3 kılo verdım 1 ayda ama daha Çok var
beŞı bır yerde Çayı ıÇtım keısnlıkle faydalı tekrardan baŞlıycam bakalım
yedıklerıme Çokk dıkkat ettım gÜnde sadece 2 dıllım ekmek yedımm
ama 1 ayda 3 kılo sadece ve sadece

Bana bİ merhaba bİle dİyen olmamaıŞ ama ben yazayım yİnede elbet farkeder brİlerİİİİ
kızlar benİm Çokkk kİlo vermem lazım 3 kİlo verdİm 1 ayda ama daha Çok var
beŞİ bİr yerde Çayı İÇtİm keİsnlİkle faydalı tekrardan baŞlıycam bakalım
yedİklerİme Çokk dİkkat ettİm gÜnde sadece 2 dİllİm ekmek yedİmm
ama 1 ayda 3 kİlo sadece ve sadece

mrb sekercık hos geldın:hulya:

slm canlar nasilsiniz benim bu 2 gundur pek guzel gecmiyor malesef ama sporlarimi ihmal etmiyorum her aksam yapiyorum sonrasinda da kese ve selulit masaj sabunumu kullaniyorum umarim ise yarar:))

Bana bİ merhaba bİle dİyen olmamaıŞ ama ben yazayım yİnede elbet farkeder brİlerİİİİ
ama 1 ayda 3 kİlo sadece ve sadece[/
canım verırsın sıkma canını bende25 kılo verdım 4 ayda ama 2 aya yakındır veremıyorum dogumda 30 kılo alırsan olacagı bu
yavas yavas sabırla sakın pes etme yavas gıtmesı daha ıyı kalıcı olacak
sakın pes etme

canlarim yavas giderse hic gelmez insallah bi daha ama birden giderse (her ne kadar ayy hemen gitse de kurtulsak desekte) gelir geri belki de fazlasiyla

gunaydin kizlar hosgeldin masumm canim insallah burada hep beraber kilo verecegiz onemli olan sabir canim.

bende simdi sporumu yapicigim ardindan dus ve kahvalti

ama 1 ayda 3 kİlo sadece ve sadece
canim gormemisiz yoksa selam vermezmiyiz hic hosgeldin aramizaa.s.
valla cnm bır bucuk sene oluyor

60 dım evlendıgımde:uhm:
evet bende oyle hatirliyorum seni masallah ne yadin o kadar anammm:1shok:10 kilo yaniakannehir
slm canlar nasilsiniz benim bu 2 gundur pek guzel gecmiyor malesef ama sporlarimi ihmal etmiyorum her aksam yapiyorum sonrasinda da kese ve selulit masaj sabunumu kullaniyorum umarim ise yarar:))

ise yarar yaramazli en onemlisi spor zaten birde ben yapabilsem...

kizlar yaa ajansa basvurmustum tasinmak icin taa 3 aylik hamileyken ...bebegim dogdu 4 aylik oldu hala tasinamadim cunku istedigim gibi ev bulmuyorlardi bana ben bir odam fazla olsun istiyordum yani 3 oda 1 salon onlar 2 oda 1 salon buluyordu ustelikde bulduklari evler benim evin metrekaresinden kucuk....niye tasinayim ben o zaman dedim hicbirini istemedim gordugum evlerin...ama gecen hafta bir ev daha cikti tam istedigim gibi hem bina cok guzel hem ev...cok begendim ama evi 5 aile gormus herkes begenmis kimbilir kime vericekler...evin tek kotu yani 14. katta olmasi ama olsun Allahim hayirlisiysa nasip etsin benim icin...benim icin dua edin kizlar evi cok begendim hayirlisiysa olsun insallah....

hoşbuldum kızlarr inşş atıcaz bu kiloları hep beraber
size bir şey sormak istiyorum ben gece yatrken süt içiyorum bir bardak acaba yanlışmı yapıyorum ama şöle diyim ikiz bebeklerim var 17 aylık gece emziriyorum onları zaten yakıyorum sanırı okaloriyi aa içmezsemde çok zcıkıyorummm

tekrardan slm kizlar bena yeniden dondum demeyimde donucem pazartesiden sonra insallah
hep diyodumya benim hormonlar yukseldi heralde diye, doktora gittim gicik toktor ne test verdi ne ilac, bizim turkiyede tedavi olcagimizi duyunca dedi ,ben burda baslamayim sen turkiyede basladigin zaman ,orda devam edrsin diye, vermedi gicik ya, bosuna gittim zaten bi dahada gitmem 1 sene olmus gideli ona

sonuca gelince yavas yavas vermeye caliscam ne yapim ,artik bunda kesin donuyorum
bu hafta sonu almanyaya anemlerin oraya gitmeyi dusunuyoruz, malum diyet olmaz :)
pazartesi gelirsek geldikten sonra baslarim

ha bide okulda en yakin arkadasimda pazartesi staja basliyo bir ay yok, artik bisey yemicem :) o olunca o getiriyo ben getiriyom yiyoduk
sonrasinda tam o stajdan geliyo bir ay ben staja gidiyorum :) bi iki ay pek gorusemeyiz, oyuzden tam verme zamanim
zaten yesil cayimi hic birakmadim devamli okula goturrum ,bi spor yapiyorum ,onuda napalim aksamlari yememeyle telafi edicem ,insallah tabi

mehayim canim insallah o ev olur, cok zor ya burda ev bulmak ,allahim gonlune gore versin
prenses sen napiyon bakip ,eski yazilanlari okumadim ,bu son sayfada ne gorduysem onu yaziyorum :)
masumum seni burda gormek ,guzel ,keske fazlalik olmasaydi normal gorseydik ya olsun insallah hep birlikte veriririz ,tum tanidiklar olunca daha iyi oluyo
senle 3 nevsehirli olduk, hadin bakalim ,inceceik olalaim :)

Back