- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #8.881
çok saol bitaanemcanim benim sakin oyle seyler deme bak basari hikayelerini oku verenler nasil vermis sen de verirsin eski resimlerine bakip ayy ne kadar guzel zayiflamisim bravo valla bana dersin vereliniortak senin motivasyona ihtiyacin varbi kac madde yaz kendin icin, diyet gunlugu olustur, kilo cizelgesi yap, gunluk + ya da - verecegin bi grafik hazirla
1-6dan sonra yemek yok (gunluk + gorecegiz insallah canim tum bu maddeler icin)
2-bol su ic (+)
3-hareket spor (+)
4-cikolata, cips.kola, cekirdek, biskuvi, tatli hamur isi, ivir zivir yok (+)
onun disinda degisik icecekler de deneyebilirsin mesela elma sirkesi bal sicak su (eger miden de bir sorunun yoksa sabah kalkar kalmaz ac karnina icebilirsin canim)
insallah cok guzel olacak canim saglikli bir sekilde bi daha almamak uzere :lepi:
ayyy lutlarim seni topraksuu ablam kendim vermis kadar sevindimzemuszemus
ah mehayim ah bende gormek istemiyorum ama bir turlude baslayamadim ne spora ne rejime ay hafta sonu sikilastiri vucut losyonu alacam haftayada orucum biter bitmez hem spor hem diyet ayapacam ben spor yapayim varya diyet yapmadanda kilo veriyorum istedigim hersyi yiyorum ve sporda yapinca yakiyorum onemli olan usenmeyip yapmak.
merhaba kıslar nasılsınız opuyorumnanaktan
maşallahne güzel sohbetler edilmiş
bende kilo bildirimimi yapayım zemuszemuszemuszemus 1,5 kilo zemuszemuszemuszemus vermişim çok mutluyum hihoyyyt
bende kilo bildirimimi yapayım zemuszemuszemuszemus 1,5 kilo zemuszemuszemuszemus vermişim çok mutluyum hihoyyyt
ayyy lutlarim seni topraksuu ablam kendim vermis kadar sevindimzemuszemus
ah mehayim ah bende gormek istemiyorum ama bir turlude baslayamadim ne spora ne rejime ay hafta sonu sikilastiri vucut losyonu alacam haftayada orucum biter bitmez hem spor hem diyet ayapacam ben spor yapayim varya diyet yapmadanda kilo veriyorum istedigim hersyi yiyorum ve sporda yapinca yakiyorum onemli olan usenmeyip yapmak.
Şeniz teşekkür ederim canım darısı size :Saruboceq::Saruboceq: şimdi 61,5 oldum zemuszemuszemuszemussuperrrrrrrr:lepi: kac oldun simdi??
COKKK TEBRIK EDERIMopuyorumnanaktan
darısı basımıza.....
karnim buyumustu baya mehay ve kaldida gitmiyor sanki cok moralim bozuluyor ya sanki hala hamileyim hissi veriyor bana mafoldumbenspor yapinca insallah gider.
sese gelince canim annem kucuk kardesimi hep radyo dinleterek uyuturdu acardi radyoyu yatirirdei oyle uyurdu hem sese alisik oluyor uyanmiyordu hemde kapi zili seyyar\saticilarin sesi felan derken rahat ediyorduk hafif muzik acip bir dene bence cok guzel oluyor bebegim dogsaydi bende oyle alistiricaktim.mafoldumben
Evet kizlar ben bugun ciktigim tartida 94 gordum tam tamina 13 kilo benim yaptiklarim ise sabah bolca yesillik biraz peynir 4 tane zeytin ondan sonra her 2 saatde bir bi seyler atistirdim ama meyve olarak aksam yemegimimide altidan once ne yemek yaptiysam bir kasa ondan yedim yani cok az 6 dan sonra hicbirsey yemiyorum 3 bardak yesil cay nezaman istersem oda birde kosu bandinda 1.5 saat oda 7 kilo metre yapiyor bu arad 5 haftada 13 kilo ve ben cok mutluyum:lepi:
selam kizlar bende orucluydum bu hafta yine ama buna ragmen 66.5 e dusmusum :))
gunaydın kızlarrrrrrr
ya yesacım ve mehaycım benım evımde tartı yok en yakın zamanda alıcam inş ama benım kucuk bebegım old.için dısarı cıkamıyorum sadece carsamba gunlerı buranın pazarı pazara gıttıgımde ecz.tartılabılıyorum benı atıcamkısınız dışarıııı((((((
nisannur insanin evinde tarti olmamasida iyi aslinda olunca insan her dakkika tartiliyor hastalik gibi oluyor valla...canim digitaller ne kadar bilmiyorum ama digerlerini pazardada satiyorlar bildigim kadariyla hemde cok ucuza...bende iki tane var yakin olsaydik birini sana verirdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?