Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba kıslar nasılsınız opuyorumnanaktan
maşallah ne güzel sohbetler edilmiş
bende kilo bildirimimi yapayım zemuszemuszemuszemus 1,5 kilo zemuszemuszemuszemus vermişim çok mutluyum hihoyyyt

ayyy lutlarim seni topraksuu ablam kendim vermis kadar sevindimzemuszemus

ah mehayim ah bende gormek istemiyorum ama bir turlude baslayamadim ne spora ne rejime ay hafta sonu sikilastiri vucut losyonu alacam haftayada orucum biter bitmez hem spor hem diyet ayapacam ben spor yapayim varya diyet yapmadanda kilo veriyorum istedigim hersyi yiyorum ve sporda yapinca yakiyorum onemli olan usenmeyip yapmak.

çok saol bitaanem

aynen canim ben spor yapip diyet yapmasamda veriyorum ama nerdeeee vakitmi var...vakit olsada bebek uyuyunca olur evde eses yapmadan nasil spor yapicamki en ufacik seste uyaniyor zateneyvahedigeldismile cit cikaramiyorum...canim senin hamileyken cok buyumusmuydu karnin eski haline dondumu yoksa biraz kaldimi??

zayıflmak istiyorummmm yani fazlalıktan kurtulmak eski fizgime kavusmak istiyorum ben streslenince atıştıran gruplardanım ama iki gündür kafaya koydum olmuyo böle alışkın degilim 2 yıldır aldıgım kilo 25 kafayı yicem 65 kilo olsam boyum 172 çok güzel oluyo fizigm ne yapsam bilmiyomki ya uffffffff

karnim buyumustu baya mehay ve kaldida gitmiyor sanki cok moralim bozuluyor ya sanki hala hamileyim hissi veriyor bana mafoldumbenspor yapinca insallah gider.

sese gelince canim annem kucuk kardesimi hep radyo dinleterek uyuturdu acardi radyoyu yatirirdei oyle uyurdu hem sese alisik oluyor uyanmiyordu hemde kapi zili seyyar\saticilarin sesi felan derken rahat ediyorduk hafif muzik acip bir dene bence cok guzel oluyor bebegim dogsaydi bende oyle alistiricaktim.mafoldumben

çok teşekkür ederim tatlım darısı sana Şeniz

yok canim her bebek ayni olmuyor benim oglumda kolik vardi mesela surekli agliyordu agridan uykusu olsada uyuyamiyordu...birde muzik falan acsam hic uyumuyordu cok fena gecti bizim ilk 2.5 ay....

selam kizlar bende orucluydum bu hafta yine ama buna ragmen 66.5 e dusmusum :))

canlarim ikinizi de yurekten kutlarim ben de 500gr vermisim gram gram gidiyor ama hadi hayirlisi bakalim opuyorumnanaktan

canim benim o nasi soz sen paylasimini yaptiktan sonra niye hic atarmiyiz seni kaydirigubbakcemile5 aldigin zaman kilo bildirimi de yaparsin super olur canimopuyorumnanaktan

kesinlikle katiliyorum benim de elimin altinda olsa tarti her daim kullanirim heralde dogru olmadigini bildigim halde ama neyseki tartiyi kullanabilir miyim diye sormam gerekiyor boshayallersmile

bugun yediklerimi de yazayim

sabah
kahvaltilik gevregi +sut+azicik ceviz

ara
yesil cay+ cikolatali kek (ogretmenlerden birinin dogum gunuydu getirip masanin ustune koymuslar (

ogle
ton baligi sandvic+ salata (yagsiz tuzsuz) + 1 muz+ 1 elma+1 mandalina

listemizi de biraz daha gec bi saatte yayinlarim insallah hala kilo bildirimi yapmayanlar var kaydirigubbakcemile

merhaba arkadaşlar benim bu sabahki kilom 85.8 di.
bugün yediklerim
sabah
1 dilim kepek ekmeği+beyaz peynir
domates 2 siyah zeytin

ara
1 küçük elma

öğlen
zeytinyağlı bamya +yoğurt

ara
200 ml süt

akşam da
bezelye+ salata+ yoğurt yiyicem. ara olarak da meyva yemeği düşünüyorum.

kusurabakmayın ayın 13ünde girdim birdaha giremedim buraya alışacam takımım kızacak bana ama olsun bende 79 kilodan 78.5e düştüm geçmi oldu bildirim işlerim çok yoğunbide 13.takıma yazmaya alışığım galiba unuttum burayı kusurabakmayın ama katılmaaya çalışacam

--------------------------------BASLANGIC KILOSU--------------8OCAK-----------------------------------------15OCAK

1-Mehay------------------------------67-----------------------67(ayni)--------------------------------------66.5 (500gr vermis)

2-Sympathıque-----------------63---------------------62(1 kilo vermis)------------------------------62(ayni)

3-Yesa--------------------------------52---------------------51(1 kilo vermis)----------------------------50.5(500gr vermis)

4-Princess of Rain------------67-----------------------67(ayni)---------------------------------------67(ayni)

5-Topraksuu-----------------------63--------------------63(ayni)-----------------------------------------61.5 (1.5kilo vermis)

6-Kvsr---------------------------------63---------------------------63------------------------------------------63(ayni)

7-Syav---------------------------------96------------------------------------------------------------------------94(2 kilo vermis)

8-Musetta---------------------------87-------------------------------------------------------------------------85.8(1kilo200gr)

9-Melzeyit-----------------------------79---------------------------------------------------------------------78.5(500gr vermis)

10-Nisannur----------------------------------------------------------------------------------------------------66

bu haftanin sampiyonu SYAVI kutlariz basarilarinin devamini dileriz al canim benim hayirli ugurlu olsun :hooray::hooray:

Son düzenleyen: Moderatör:
anam listeye bak ben yine ayniyim allah beni ne yapsin beeeeeyvahedigeldismile

kilo veren arkadasi tebrik ederim:hooray:

yesacim ellerine saglik bibem liste zupper:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…