Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

herkese iyi haftasonları diliyorum
haftasonu kaçamak YOKKK ona göre

dün yediklerimi yazayım
sabah-klasik kahvaltı
1 portakal
sade kahve
akşam-1 tane derisiz haşlanmış but,bol salata,ayran
çay az şekerli
yarım portakal

Son düzenleme:

rica ederim canim benim zevkle yapiyorum opuyorumnanaktan ozellikle kilo verenler paylasanlar cogaldikca daha da guzel oluyor kaydirigubbakcemile5

canim haftasonu kacamak YOK kelimesini unutmussun yok demek istedin degil mi kaydirigubbakcemile3
dunku menun pek guzelmis kutlarim canim :lepi:

anam listeye bak ben yine ayniyim allah beni ne yapsin beeeeeyvahedigeldismile

kilo veren arkadasi tebrik ederim:hooray:

yesacim ellerine saglik bibem liste zupper:sm_cool:
:roflol:sırnaşık şey buldummmmm davul etsindelikafadulden

zilli seni civelek sey:jeyyar:
kiz sen sezeryanla dogum yapmadinmi nasil basladin spora ilk 6 ay onerilmiyor o yuzden ben baslayamadim cunku yaram hala aciyor:çok üzgünüm:

kizlar bugun ogleden sonra misafirim gelecegi icin oruc tutmadim bugun o yuzden yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayim....

sabah ceyrek ekmek yedim biraz fazla oldu ama aksam yemem 7-8 zeytin beyaz peynir 2 dilim salam cay...
oglen misafirlere yaptigim ikramliklardan yerim mecburen ( mercimekli acma peynirli gul pogaca ve cikolata kapli limonlu kek)

ama bunlardan en kucuklerinden birer tane yerim ayip olmasin diye oda aksamada esitlensin diye sadece salata ve corba yerim ekmeksiz....yarin ve sonraki gunde orucum var sonra diyete basliyorum kizlar :))))

canim benim oncellikle cok cok kutlarim motivasyonun hic bitmesin insallah hepsi saglikla gider bi daha da geri gelmez insallah kaydirigubbakcemile5 umarim dedigin gibi olur canim bi daha gelmemek uzeredir bendekiler de opuyorumnanaktan

Bu guzel duaya sadece 41 kere amin demek duser bana vallahi bazen bozuluyor ama ozaman sizlerin yazdiklarina bakiyorum ha gayret kizim diyorum az kaldi 70 den sonra gene yersin diyorumyerimseniben

slm kızlar bende artık tadımlık yiyorum fazla karnımı doyurmadan kalkıyorum kasıklıyorum walla napim kafaya taktımmmmmmmmmmmmmm dua edin bana olurmuuuu helede moralinize çok ihtiyazcım var şişman bi kadın olmak istemiyorum ben insanlar çirkin olarak görüyolar çünkü....çok şükür bana diyen olmadı ama hadi olursa diye korkumdan kafaya taktımmmmmmm :sinifsinif:mirmirmirmir

tebrikler herkes çok güzel kilo vermiş , umarım ben de vermişimdir ama inadım hala devam ediyor tartılmıyorum :)
dün yediklerim;sabah gene cornflakes ve meyveli yoğurt. cornflakesin %0 şeker olanından aldım bu sefer.
öğlen bir elma ve meyveli yoğurt
akşam da geleneksel erasmus yemeğimiz vardı gene :) belli miktar verip istediğin kadar et salata patates kızartması yiyip alkol alabiliyoruz. yemek de 8.30 daydı o yüzden gitmek istemedim ama bazı arkadaşlarımızın son gecesi olduğu için gittim ve gece boyunca sadece yarım biftek,bol salata yedim. patates kızartmasından sınırsız olmasına rağmen iki tanecik aldım. en kötüsü bira içtim 3 tane gece boyunca.onu da yemekten sonra gittiğimiz clubta sabahın 6 sına kadar sürekli dans ettiğim için yaktım umarım heralde 6 saat boyunca dans ederek yakmışımdır yediklerimi :)

canım evet ama cok az kendı canımı acıtmıyacakadar amelıyatyern buyuk mu cnm

yediklerimi yazayim ben de bugun

sabah

kahvaltilik gevregi+sut+muz

ara
1 elma

ogle

salata (icinde azicik hazir salata soslarindan vardi malesef +ceviz

aksam

1 patates haslama (mikrodalga)
domates sosunda beyaz fasulye
tavuk sosis

bu gün yediklerimi yazayım cokacimcoookcokacimcoook

sabah-klask kahvaltı
ara-1 elma
ara-1 kase şehriye çorbası
akşam-salata,fırında makarna (çok az yedim ama yinede :tomato:)
ara-çay

bugün yediklerim;
sabah cornflakes ve meyveli yoğurt
arada 20 g dan az çikolata
akşam 18.00 de yağsız haşlanmış makarna ve yoğurt
20.30'da da yeşil elma

slm kizlarrr nasilsiniz bakim
sizlere bakarak benim menu baya yogun oldu sanirim klava:

sabah:2 bardak cay,3 kucuk dilim kepek ekmek, azcik patates kizartmasieyvahedigeldismile biraz krem peynir
ara:bir kupa yesil cay
ogle:biraz ekmek arasi fransiz peyniri,yaninda yine yesil cay :)
ara:yine yesil cay,bi tane meyvali cift katli biskui
aksam:bir kepce mercimek corbasi,10 kadar yaprak sarma,buyuk kasikla makarna,azcik salata
ara:cay,sonra yesil cay,sonrasinda az meyva

ha unuttum bak onemli seyi,evde cocuk vardi o cips yiyodu acayip koktu burnuma bikac aldimeyvahedigeldismile

Şeniz peki ne zaman SIK SIK aramizda bulunmaya baslayacaksin??:uhm:

galiba bu biraz zor olcak ,yaza kadar gunduzleri olamam ancak pazarlari olurum
benim okul 30 haziranda bitiyo ,ozamana kadar gidicem
aksam eve 6,30 gibi geliyorum,sonrasinda yemek cay su bu derken oluyo, bazen acip bakiyorum ,yazmadan kapatiyorum,
cumartesi zaten calisiyorum ,iste canim gunler hep boyle

simdide guzel oturuyorum yarin tatil:lepi:

selam kizlar son iki gunum oructa sonra diyete basliyorum...
bugunku iftar menumde sebze corbasi makarna ve salata var....
sahurada kellogs yemeyi dusunuyorum :))

yesacığım gelmişsin ama ben çıkmak zorundayım temizlik yapıyorum öyle bir bakim dedim görüşürüz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…