- Konu Sahibi lightcola fun
- #8.901
selam kızlar yaklaşık 1 aydır ekmeği kesmiştim ve tammmmmm 4 kilo verdim herşeyide yemiştim az önce tartıldım cok sevindim ama günde bir saat deli gibi oynuyorumkaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
--------------------------------BASLANGIC KILOSU--------------8OCAK-----------------------------------------15OCAK
1-Mehay------------------------------67-----------------------67(ayni)--------------------------------------66.5 (500gr vermis)
2-Sympathıque-----------------63---------------------62(1 kilo vermis)------------------------------62(ayni)
3-Yesa--------------------------------52---------------------51(1 kilo vermis)----------------------------50.5(500gr vermis)
4-Princess of Rain------------67-----------------------67(ayni)---------------------------------------67(ayni)
5-Topraksuu-----------------------63--------------------63(ayni)-----------------------------------------61.5 (1.5kilo vermis)
6-Kvsr---------------------------------63---------------------------63------------------------------------------63(ayni)
7-Syav---------------------------------96------------------------------------------------------------------------94(2 kilo vermis)
8-Musetta---------------------------87-------------------------------------------------------------------------85.8(1kilo200gr)
9-Melzeyit-----------------------------79---------------------------------------------------------------------78.5(500gr vermis)
10-Nisannur----------------------------------------------------------------------------------------------------66
bu haftanin sampiyonu SYAVI kutlariz basarilarinin devamini dileriz al canim benim hayirli ugurlu olsun :hooray::hooray:
benim donmemle topik canlandi ilk girdigim gunlerde kimse ugramiyordu:1closedeyes: bir tesekkur yokmu:dilcikar:
anam listeye bak ben yine ayniyim allah beni ne yapsin beeeeeyvahedigeldismile
kilo veren arkadasi tebrik ederim:hooray:
yesacim ellerine saglik bibem liste zupper:sm_cool:
sabah: 2 dılım ekmek,3 yesıl zeytın,peynır (ekmegın ustune tereyagı surdum)(((
öğle :sulu patates,pilav,yogurt ( 0 ekmek )
ara : 1 dılım hazır kek
aksam: corba,ızgara tavuk(çokk) kola,
ara:kola ,cerez (ama mısafırlıkteydık ya) cok pişman oldum ama gıttı işte
bugun sporda yapamadım oğlum durmadı bıraz muzık eslıgınde oynadım o kadar((((
ay masallah kizlar ne guzel bi tablo boyle, insanin kilo veresi geliyonaniknanikkaydirigubbakcemile3
kilo veren arkidislerim tebrik ederim sizi
hele birincimizi dah cok tebrik ettim masallah haftada 2 kilo a.s.
birinci arkadasimiz yeni basladiysa rejime oyuzden hizli bisekilde vermistir, ilerde duruluyo baya kilolar
ama insallah hep boyle guzel kilo verir
insallah darisi bana ve bize
ben veremiyorum ya dikkatte ediyorum ,bi gidecem doktora gidemedim
cunku o verdigim kilolari zannediyorumki hormonlarim yukseldi yine oyuzden aldim ,nerdeyse 10 kiloya yakin aldim normal dgeil bu
SYAV nasıl zayıfladın ya bana biraz anlatırmısın![]()
canlarim ikinizi de yurekten kutlarim ben de 500gr vermisim gram gram gidiyor ama hadi hayirlisi bakalim opuyorumnanaktan
ay masallah kizlar ne guzel bi tablo boyle, insanin kilo veresi geliyonaniknanikkaydirigubbakcemile3
kilo veren arkidislerim tebrik ederim sizi
hele birincimizi dah cok tebrik ettim masallah haftada 2 kilo a.s.
benim donmemle topik canlandi ilk girdigim gunlerde kimse ugramiyordu:1closedeyes: bir tesekkur yokmu:dilcikar:
Eeeeeeeee kilo fazla olunca :kedi:ilk 3 haftama gore yavasladi galiba 3 haftada 11 kilo 4. hafta bi sey yok 5. haftafda 2 olsun kararliyim evlendigim kiloma kadar devam etcem cunki gorenlerin ilgisi beni simartiyor buda hosuma gidiyo acaba ben cokmu fesatim.
yok canim kimin hsuna gitmeki, bana zayiflamissin dediklerinde ben havalarda ucardimkaydirigubbakcemile3
ama simdi diyolar kilo almisin suratim yerde:çok üzgünüm:
evet dedigin gibi kilon cok fazla oldugundan bu kadar fazla verebiliyosun
ama 3 haftada nasil verdinya sok diyet falan yapmadinmi, hep saglikli beslenerekmi boyle oldu
benim esimde bundan 10 sene once asiri kiloluymus ve ve 40 kiloya yakin vermis yani ozaman evli degildikte ben bilmiyorum:kedicunki simdi gene kilolu)duymasin o diyoki yavas yavas olmasi kalici olmasi demekmis bende 3 haftada 11 kilo 4 haftada durdu sonra 5 haftada 2 kilo daha bide bendeki kilo cok anam
![]()
çok teşekkür ederim canım Şenizayy canim masallah masallah yaa 1.5 kiloo:teytey:
--------------------------------BASLANGIC KILOSU--------------8OCAK-----------------------------------------15OCAK
1-Mehay------------------------------67-----------------------67(ayni)--------------------------------------66.5 (500gr vermis)
2-Sympathıque-----------------63---------------------62(1 kilo vermis)------------------------------62(ayni)
3-Yesa--------------------------------52---------------------51(1 kilo vermis)----------------------------50.5(500gr vermis)
4-Princess of Rain------------67-----------------------67(ayni)---------------------------------------67(ayni)
5-Topraksuu-----------------------63--------------------63(ayni)-----------------------------------------61.5 (1.5kilo vermis)
6-Kvsr---------------------------------63---------------------------63------------------------------------------63(ayni)
7-Syav---------------------------------96------------------------------------------------------------------------94(2 kilo vermis)
8-Musetta---------------------------87-------------------------------------------------------------------------85.8(1kilo200gr)
9-Melzeyit-----------------------------79---------------------------------------------------------------------78.5(500gr vermis)
10-Nisannur----------------------------------------------------------------------------------------------------66
bu haftanin sampiyonu SYAVI kutlariz basarilarinin devamini dileriz al canim benim hayirli ugurlu olsun :hooray::hooray: