Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kızlar yaklaşık 1 aydır ekmeği kesmiştim ve tammmmmm 4 kilo verdim herşeyide yemiştim az önce tartıldım cok sevindim ama günde bir saat deli gibi oynuyorumkaydirigubbakcemile2

sabah: 2 dılım ekmek,3 yesıl zeytın,peynır (ekmegın ustune tereyagı surdum) (((

öğle :sulu patates,pilav,yogurt ( 0 ekmek )

ara : 1 dılım hazır kek

aksam: corba,ızgara tavuk(çokk) kola,

ara:kola ,cerez (ama mısafırlıkteydık ya) cok pişman oldum ama gıttı işte

bugun sporda yapamadım oğlum durmadı bıraz muzık eslıgınde oynadım o kadar ((((

ay masallah kizlar ne guzel bi tablo boyle, insanin kilo veresi geliyonaniknanikkaydirigubbakcemile3

kilo veren arkidislerim tebrik ederim sizi
hele birincimizi dah cok tebrik ettim masallah haftada 2 kilo a.s.

anam listeye bak ben yine ayniyim allah beni ne yapsin beeeeeyvahedigeldismile

kilo veren arkadasi tebrik ederim:hooray:

yesacim ellerine saglik bibem liste zupper:sm_cool:

canim benim rica ederim sen oruclusun ya ondan pek sayilmaz ama artik gelecek haftaya bi degisiklik bekliyoruz kucukte olsa zemuszemus

canim benim kola ve cerez cok goze batiyor hadi ara basligi altindakiler misafirlikten dolayi diyelim de aksam yemeginde niye kola var bitanem kaydirigubbakcemile

ay masallah kizlar ne guzel bi tablo boyle, insanin kilo veresi geliyonaniknanikkaydirigubbakcemile3

ayy canim benim cok tesekkur ederim umarim ugur getirir veririz kilolari aklinialirimsmile gercekten 2 kilo bayaa iyi ohaoldumsmile sirrini bizimle paylasak insallah arkadasimizopuyorumnanaktan

birinci arkadasimiz yeni basladiysa rejime oyuzden hizli bisekilde vermistir, ilerde duruluyo baya kilolar
ama insallah hep boyle guzel kilo verir
insallah darisi bana ve bize

birinci arkadasimiz yeni basladiysa rejime oyuzden hizli bisekilde vermistir, ilerde duruluyo baya kilolar
ama insallah hep boyle guzel kilo verir
insallah darisi bana ve bize

evet canim bence ilk 4-5 kilo cok rahat guzel gidiyor yani ilk ay ama sonra duruyor resmen

ben veremiyorum ya dikkatte ediyorum ,bi gidecem doktora gidemedim
cunku o verdigim kilolari zannediyorumki hormonlarim yukseldi yine oyuzden aldim ,nerdeyse 10 kiloya yakin aldim normal dgeil bu

ben veremiyorum ya dikkatte ediyorum ,bi gidecem doktora gidemedim
cunku o verdigim kilolari zannediyorumki hormonlarim yukseldi yine oyuzden aldim ,nerdeyse 10 kiloya yakin aldim normal dgeil bu

bence de canim bi git doktora yapsin test neyim bence de normal degil CADIARZU

ya valla hayret ediyorum kendime ,hic ekmek yoktu bu hafta varsa bikac biskuidir, aksamlarida bikac kepce corba yemek ,tabi bol bol yesil cay ,hic veremedim, millet bana hayret ediyo sen bu yemeyle nasil duruyosun diye
pazartesi bi arayim artik

SYAV nasıl zayıfladın ya bana biraz anlatırmısın

valla canim bundan tam 5 hafta onceydi ciktigim tarti 107 gsterince sok oldum ve karar verdim kk daki bir arkadsin dedigi gibi rejim kelimesini aklimdan cikardim ve ben saglikli zayiflicam dedim sabah yesillige burundum iki saat arayla meyve 1 tane yedim aksam yemegimide ne yemek yaptiysam bir corba kasesi ondan yedim 3 bardak yesil cay aciktikca su ve seker yok artik hayatim kusura bakmayin zaman farkindan gec yaziyorum bana ne zaman forma ne zama girdiginizi yazarsaniz zamanimi ayrlamaya calisirim cunki birazda sizin yazdiklarinizla morallim cok yerine geldi.vereliniortak

canlarim ikinizi de yurekten kutlarim ben de 500gr vermisim gram gram gidiyor ama hadi hayirlisi bakalim opuyorumnanaktan

benim esimde bundan 10 sene once asiri kiloluymus ve ve 40 kiloya yakin vermis yani ozaman evli degildikte ben bilmiyorum:kedicunki simdi gene kilolu)duymasin o diyoki yavas yavas olmasi kalici olmasi demekmis bende 3 haftada 11 kilo 4 haftada durdu sonra 5 haftada 2 kilo daha bide bendeki kilo cok anam

Eeeeeeeee kilo fazla olunca :kedi:ilk 3 haftama gore yavasladi galiba 3 haftada 11 kilo 4. hafta bi sey yok 5. haftafda 2 olsun kararliyim evlendigim kiloma kadar devam etcem cunki gorenlerin ilgisi beni simartiyor buda hosuma gidiyo acaba ben cokmu fesatim.

masallah canim sana cok guzel vermisin ,insallah bizlerle tum fazlaliklarini verirsin ,artik biz buranin vazgecilmezleri olduk ,bi sene verip bisene aliyoruz, hatta hayatimiz diyetle geciyo
sen cok duzenli benslenmisin tebrik etiitim seni buu azminden dolai

benim donmemle topik canlandi ilk girdigim gunlerde kimse ugramiyordu:1closedeyes: bir tesekkur yokmu:dilcikar:

yok canim kimin hsuna gitmeki, bana zayiflamissin dediklerinde ben havalarda ucardim kaydirigubbakcemile3
ama simdi diyolar kilo almisin suratim yerde:çok üzgünüm:
evet dedigin gibi kilon cok fazla oldugundan bu kadar fazla verebiliyosun
ama 3 haftada nasil verdinya sok diyet falan yapmadinmi, hep saglikli beslenerekmi boyle oldu

yok canim ozeelikle sok diyet yapmadim once kendi kendime denicem dedim once agzimi cok cignemeye alistirdim aksamlari 1.5 saat yuruyorum (onun sirrida burada turk dizilrinin cogunu izleyemiyoz indiriyom dizileri lap topa koyuyom yuruyus aletinin ustune hem izliyom hem yuruyom)ilk zaman cok zorlandim ama simdim iyiyim bolca su iciyom hemen hemen 4 litreye yakin bide dedigim gibi az yemeye calisiyom midemin cogunu suyla dolduruyom

canim benim oncellikle cok cok kutlarim motivasyonun hic bitmesin insallah hepsi saglikla gider bi daha da geri gelmez insallah kaydirigubbakcemile5 umarim dedigin gibi olur canim bi daha gelmemek uzeredir bendekiler de opuyorumnanaktan

ayy canim masallah masallah yaa 1.5 kiloo :teytey:
çok teşekkür ederim canım Şeniz

canım liste harika görünüyor seninde ellerine emeğine sağlık bizim için yoruluyosun onun için seni yürekten öpüyorum Şeniz
birinci olan arkadaşımızı ve kilo veren herkesi kutluyorum opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…