Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kızlar bende üniversitede iki yıl içinde 20 kilo aldım üstüne temmuzda evlendim suanda 95 kiloyum boyum 1.70 düşük oldu birazda ondan sonra aldım inanınki boyum olmasına ragmen kilomdan utanıyorum dısarı çıkmak üzerime kıyafet bile almak istemiyorum nolur bana yardım edin kurtulmak istiyorum....hatta bazen kendimi öldürmek istiyorum bünyem hemen alıyo ömür boyu böle ezik mi yasıcam ben

slm kizlarrr nasilsiniz bakalim ,kac gundur giremedim cok giremiyorum malum okul var yogun geciyo gunler, ne yedim ictim hepsini yazmayimda, bu hafta yine cok dikkat etmeme ragmen kilo veremedim ,bu hafta doktordan randovu alip hormon testi yaptircam ,kendimi cok sisi hssediyorum ,belki ilacla daha kolay olur vermem

bugun ogleden sonr tiyatro yaptik ,cok yoruldum sonrasind dukkana geldim biraz calistim ,eve geldim 8;30 da ,ozaman yemek yedim acikmistim
bir tas sutlu corba ,bir kepceden fazla mercimek yemegi
sonrasinda caylarim
aksamlarida cok fazla bisey yemiyorum a,ama 100 gr bile verememisim

ha bu arada cok kisi gelmis burasi baya canlanmis masallah diyim
yeni gelen arkadaslarada hosgeldin diyim ,insallah en kisa zamanda istedikleri kiloya ulasirlar

canim benim sakin oyle seyler deme bak basari hikayelerini oku verenler nasil vermis sen de verirsin eski resimlerine bakip ayy ne kadar guzel zayiflamisim bravo valla bana dersin vereliniortak senin motivasyona ihtiyacin var bi kac madde yaz kendin icin, diyet gunlugu olustur, kilo cizelgesi yap, gunluk + ya da - verecegin bi grafik hazirla

1-6dan sonra yemek yok (gunluk + gorecegiz insallah canim tum bu maddeler icin)
2-bol su ic (+)
3-hareket spor (+)
4-cikolata, cips.kola, cekirdek, biskuvi, tatli hamur isi, ivir zivir yok (+)

onun disinda degisik icecekler de deneyebilirsin mesela elma sirkesi bal sicak su (eger miden de bir sorunun yoksa sabah kalkar kalmaz ac karnina icebilirsin canim)

insallah cok guzel olacak canim saglikli bir sekilde bi daha almamak uzere :lepi:

Evet kizlar ben bugun ciktigim tartida 94 gordum tam tamina 13 kilo benim yaptiklarim ise sabah bolca yesillik biraz peynir 4 tane zeytin ondan sonra her 2 saatde bir bi seyler atistirdim ama meyve olarak aksam yemegimimide altidan once ne yemek yaptiysam bir kasa ondan yedim yani cok az 6 dan sonra hicbirsey yemiyorum 3 bardak yesil cay nezaman istersem oda birde kosu bandinda 1.5 saat oda 7 kilo metre yapiyor bu arad 5 haftada 13 kilo ve ben cok mutluyum:lepi:

benim donmemle topik canlandi ilk girdigim gunlerde kimse ugramiyordu:1closedeyes: bir tesekkur yokmu:dilcikar:

gunaydın kızlarrrrrrr

ya yesacım ve mehaycım benım evımde tartı yok en yakın zamanda alıcam inş ama benım kucuk bebegım old.için dısarı cıkamıyorum sadece carsamba gunlerı buranın pazarı pazara gıttıgımde ecz.tartılabılıyorum benı atıcamkısınız dışarıııı ((((((

hayir canim olurmu oyle seyŞeniz sen bize sebebini bildirdin alana kadar bekleriz seni ..bizim sozumuz bir kere gelip gruba katilip ondan sonra ugrayip bir selam bile vermeyenlere..sen hergun duzenli olarak ne yedigini paylasiyorsun seni atarmiyiz hic askolsun:mymeka:

nisannur insanin evinde tarti olmamasida iyi aslinda olunca insan her dakkika tartiliyor hastalik gibi oluyor valla...canim digitaller ne kadar bilmiyorum ama digerlerini pazardada satiyorlar bildigim kadariyla hemde cok ucuza...bende iki tane var yakin olsaydik birini sana verirdim...

çookk saol cnm dusunmen yeterlızemuszemus

ben kucuk bı ılçede yasıyorm eger cok pahalı deılse dıjıtallerden almak istıyorum haftaya ile gıdecegız inş o zaman bakacagım cnm.....

gunaydin kizlar ben kilo veremedim ama almadimda tabiki cok sukur 67 yim hala bunada sukur en azindan orucluyken kilo almadim umarim bu son 67 gorusum olur artik kilo vereyim yaaaa:gitme:

çookk saol cnm dusunmen yeterlızemuszemus

ben kucuk bı ılçede yasıyorm eger cok pahalı deılse dıjıtallerden almak istıyorum haftaya ile gıdecegız inş o zaman bakacagım cnm.....

hem insan tartilmayinca kilosunu bilmedigi icin daha azimli oluyor daha cabuk kilo veriyor bak bana ne kadar tartilmiycam desemde gunde 10 kere tartiliyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…