- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #8.861
selam kızlar bende üniversitede iki yıl içinde 20 kilo aldım üstüne temmuzda evlendim suanda 95 kiloyum boyum 1.70 düşük oldu birazda ondan sonra aldım inanınki boyum olmasına ragmen kilomdan utanıyorum dısarı çıkmak üzerime kıyafet bile almak istemiyorum nolur bana yardım edin kurtulmak istiyorum....hatta bazen kendimi öldürmek istiyorum bünyem hemen alıyo ömür boyu böle ezik mi yasıcam ben
slm kizlarrr nasilsiniz bakalim ,kac gundur giremedim cok giremiyorum malum okul var yogun geciyo gunler, ne yedim ictim hepsini yazmayimda, bu hafta yine cok dikkat etmeme ragmen kilo veremedim ,bu hafta doktordan randovu alip hormon testi yaptircam ,kendimi cok sisi hssediyorum ,belki ilacla daha kolay olur vermem
bugun ogleden sonr tiyatro yaptik ,cok yoruldum sonrasind dukkana geldim biraz calistim ,eve geldim 8;30 da ,ozaman yemek yedim acikmistim
bir tas sutlu corba ,bir kepceden fazla mercimek yemegi
sonrasinda caylarim
aksamlarida cok fazla bisey yemiyorum a,ama 100 gr bile verememisim
ha bu arada cok kisi gelmis burasi baya canlanmis masallah diyim
yeni gelen arkadaslarada hosgeldin diyim ,insallah en kisa zamanda istedikleri kiloya ulasirlar
gunaydın kızlarrrrrrr
ya yesacım ve mehaycım benım evımde tartı yok en yakın zamanda alıcam inş ama benım kucuk bebegım old.için dısarı cıkamıyorum sadece carsamba gunlerı buranın pazarı pazara gıttıgımde ecz.tartılabılıyorum benı atıcamkısınız dışarıııı((((((
çookk saol cnm dusunmen yeterlızemuszemus
ben kucuk bı ılçede yasıyorm eger cok pahalı deılse dıjıtallerden almak istıyorum haftaya ile gıdecegız inş o zaman bakacagım cnm.....
gunaydin kizlar ben kilo veremedim ama almadimda tabiki cok sukur 67 yim hala bunada sukur en azindan orucluyken kilo almadim umarim bu son 67 gorusum olur artik kilo vereyim yaaaa:gitme:
emın ol bende tartı alınca cıkarım 10 kez .......kaydirigubbakcemile3
nisannurum icimden bir his senin 64 e dustugunu soyluyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?