Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben araniza yeni katildim ama zaman farkindan dolayi yetisemiyorum size ben australyadan yaziyorum cok mutluyum cunki 3 hafta once gorustugum arkadas gurubumla bu aksam gorustum herkez farki fark etti ben bu sabbah ogrenir ogrenmez kilomu yazacam size buda yaklasik 9 saat sonra cunki burda gece 1

anammmm:1shok: korktum vallaeyvahedigeldismile bu ne sinir bu ne cikiseyvahedigeldismile
ben artikin sana bisey soyleyemem:kedi:

niye giiiiii :kedi:nedidimki haksizsam editore bildir kaydirigubbakcemile3bende korkmana gerek yok sekerimohaoldumsmile

biraz caba sarf ettim topraksuu ablam ama orucluyken olmuyor rejimbilmiyorumkismile

hehe işte o yüzden bu sefer 3 haftaya kadar tartılmıcam, bugün bile spora başladım spordan sonra aynaya bakıorum aa yüzüm incelmiş bile ne güzel diorum ama tuttum bu sefer kendimi hiç kaçamak yapmıyorum :)

yesacım yapalım canım ama ben bılmıyorum ya... nasıl yapıcam.. dıgıtallerın fıyatlarını bılıyomusun tatlımmmmmm????

canim benim bu verdigim linki cizelge basligina kopyala kaydirigubbakcemile2

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w6ftV3E/weight.png

kilo aldı başını gidiyor
79 kiloyum
spor yapmayı sevmiyorum
ekmek zeytin ve tatlıdan vazgeçemiyorum
kilolu olmayı sevmiyorum
ama
ya yardan geçeceğim ya serden...

canim benim aramiza hosgeldin hepberaber birlik olup kurtulacagiz artik kilolardan insallah opuyorumnanaktan

canim kilo bildirimi yapmayanlari ve burayua gelip bizimle yediklerini yaptigi sporlari paylasmayanlari listeden cikaralim fazlalik olmsin...a.s

tamamdir canim benim bu cuma kilo bildirimm gunu ve sadece bildirim yapanlari listeye ekleyecegim zemuszemusopuyorumnanaktan

tamamdir canlarim oyle yapayim artik yarin buyuk gun hadi hayirlisi bakalim :hulya:

canim tekrardan hosgeldin aramiza girebildigin zamanlar yazarsan yeterli olur insallah bi de cumalari kilo bildirimi yaparsan tamamdir bu is kaydirigubbakcemile2 kutlarim valla tartiya da yansimistir simdi olumunekankayizsmile

bugun yediklerim :)

sabah
kahvaltilik gevregi sut

ara
1adet biskuvi ustu cikolata kapliydi kucuktu ama cok guzeldi :)

ogle
ton baligi sandvic (icinde cok az mayonez vardi cok az yagli)
domates
1 muz
1 mandalina
sekersiz cay

ara
bayramlik cikolatalar olur ya onlar kadar kucuk bir cikolata

bana herseyi diyebilir kizabilursunuzzzzzzzzzzlaelaelaelaelae
ben aksama lahmacun yaptim:umursamaz:ve yedimcokacimcoookkac tane oldugunu demicummm fakat kucuklerdi boyutlari onu soleyimaklinialirimsmile

kizlar orucluyken herseyi yemek mubah banabayanssulusmile

fakat rejimdeyken buleeeee yaparsam beni dofebilirsinizzzzalsanaalsanasmile

canlarimboshayallersmile

merhaba arkadaşlar. ben 2 gündür lapa diyetindeydim. ilk günün sonunda 1 kilo vermiş olarak olark uyandım. yarın sabah kaç olucam bilmiyorum ama.
ben lapa diyetinde ekstra salata yedim ve aralarda meyva yedim. bol su içtim . spor yapamadım ama lmaz:
yarın normal menüye dönücem. bu arada diyetisyene gidicem yarın ya da ctesi olabilir sanırım...
fecii gaza geldim kızlar:jeyyar:

Son düzenleme:

slm canim zaten lapa diyetinde meyve ve sebze serbest kaydirigubbakcemile2 o yuzden sorun yok umarim yarin da gitmis olur bi seyler opuyorumnanaktan

canim afiyet olsun kaydirigubbakcemile5 ne zaman bitiyor oruclarin ya da soyle deyim ne zman baslayacagiz sana kizmaya kaydirigubbakcemile3 benim de aksam yemegim pizza ve salataydi malesef kaydirigubbakcemile

7 gunum kaldi yesacim ondan sonra bana kizabilirsiniz.sanada afiyet olsun canim ben cok cesit yemek yapiyorum cunku esin cok seviyor hamur isi olsun tatli olsun ona yapip bende az yada cok yiyorum onunla asil suclu esim:asigim:ama cok seviyorum keratayi lahmacun cani cekmis dun bende yaptim bugunhihoyyytdiyette kacamak olmicak zayiflamam lazim yazin tatile gidicimmmohaoldumsmile

anladim canim benim iste yapilinca da yeniyor ama az yersen insallah bi seycikler olmaz opuyorumnanaktan insallah hepberaber verelim kilolari canim benim ya :lepi:

sslm çizelgem olmusmu tessssssstttttttttttttt yanı

olmussssssssssssss tesekur ederım yesacım

rica ederim canim benim kaydirigubbakcemile5 ulasmak istedigin kilo bu muydu acaba CADIARZU

bugün yediklerim:
sabah: kahvaltılık gevrek ve meyveli yoğurt
öğlen: 100 g haşlanmış hindi eti,marul,domates ve salatalıkla yapılmış salata
akşam(18.00):bir su bardağı kadar haşlanmış yoğurtlu karnabahar
20.30: bir yeşil elma ve yarım yağlı süt

bir de sabahki enerjik halim gün içinde de devam etti, ben de 100 kere daha ip atladım, birazdan da gene 60 mekik çekip , 50 şer bacak hareketi yapıp yatcam. bence günü kurtardım :)

bi de bişey dicem ben yarın gerçekten tartılamam, portekizceyi çok bilmediğim için eczaneye gidip anlaşmak hem zor oluyor, gerçi o önemli değil de gidip de gene en azından kıyafetlerim de botlarımla tartılmak zorunda kalcam. beni listeden çıkarcaksanız da ben gene de yazsam olur mu buraya böyle sessiz sessiz :kedi:

canim oncellikle kutlarim menun cok guzel opuyorumnanaktan
sonra yine kutlarim harekette var opuyorumnanaktan

hic sorun degil canim benim listeden cikartiriz ama sen yedigini ictigini yaptigini bizimle paylas yine de niye sorun olsun olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…