- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #8.761
canim 1 saatte 135 kalori mi yakiyor cok sasirdim ya ben de kullaniyorum kondisyon bisikleti 13dk 100kalori yakiyorum simdi pedal ayarini degistirdim cok rahat donuyor o yuzden cok hizli cevirebiliyorum simdi de 8dk 100 kalori yakiyorum bendekinin pedal ayari sanirim 1den ya 6ya ya da 8e kadar 8 en zor doneni bu isten anlayan birine sormustum da sirf tek bi tanesine bagli kalma degisik degisik kullan demisti bilemedim valla kafamçokkarıştı
gunaydin kizlar bende bugun orucu basladim yine son 10 gunum kaldi boshayallersmilesonra siki bir diyet ve spor gitsin kilolar insallah:Saruboceq:
bende kilolara savaş açmış biriyim . ergenlikten beri hep kiloluydum . zayıf olmanın ,kıyafet giydiğimde güzel gözükmenin ne olduğunu yaşlanmadan öğrenmek istiyorum .. felsefem bu oldu. Bugün ilk günüm. ve bugün hiç olmadığım kadar kararlıyım.... uzun bir yola çıktım biliyorum ilk hedefim 89dan 60 a inmek. bunu 10 ar 10 ar hedeflendirmek istiyorum...
hepimize kolay gelsin ....
merhaba kıslar canım bende kondüsyon bisikledi kullandım hemde şu kollarıda çalıştıranlardan evet o daha çok kalori harcattırıyor ama şimdi yapamıyorum bende bel ve boyun fıtığı olduğundan zarar veriyor o nedenle yürüyüş bandı aldım dünde yürüdüğümde 150 kalori harcadım 1 saatte hızını biraz artırdım
hızı saatte 5,5 km nerdeyse koşarak yürüdüm ondan daha hızlıda yürüyemem ben
bu günde dışarıda yürüdüm 1,5 saat hihoyyythihoyyyt
2.5 ayda 11 kg
insallah topraksuu ablam hele bitsin hayirlisiyla bir ben birde mehay kaldik arkada ama tam gaz gliriz bu gidisle degilmi mehaycimboshayallersmile
nasıl verdiniz 11 kiloyu paylaşabilirmisiniz acaba??
mrb bende 2 ayda 10 kg vern biri olarak günde 1.5 saat spor yaptım en az vücüdümda sarkma yada çatlak olmadı şükür daha öncede ufaktan yapıyodum şimdi tv izlerken bile boş tvye bakmak sıkıcı geliyo yakında ev spor salunu gibi olucak diyet sporsuz spor diyetsiz olamaz bu 2+2 sonuç 4 gibi net dıyetle verilen kg norml beslenme düzeninen gecınce kalıcı olması ıcın sart ve sporla oldugunuzdan daha zayıf gorunuyosunuz.
inşallah canım bekliyoruz Şenizinsallah topraksuu ablam hele bitsin hayirlisiyla bir ben birde mehay kaldik arkada ama tam gaz gliriz bu gidisle degilmi mehaycimboshayallersmile
hic suphen olmasin bebisim geceriz bile:dance::dance:
topraksu merhaba canım ne guzel verdıgın odunlerın karsılıgını görebılmen...kaç kıloyla ne zaman basladın cnm?*
mehay slm canım ben ekım annelerınden nisannur....
bu arada hrekese merhaba 4 gundur yedıklerıme dıkkat edıyorum ve hareketlerımı yapıorum ama bu sabah 1 dılım ekmek 5 zeytın,yarım domates,1 parca peynır yedım..
arada: 3 petıbor buskuvı ama cokkkkkkkk acım bana yardım edınde bısey yemıyeyım.aclıktan hareketlerımı bıle yapamadım sankı bacaklarım tıtrıyo...bıde bebek emzırdıgım için galıba
mehaycım allah orucunu kabul etsın ... sutunu etkılemıyomu bıtanem.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?