Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

o gorgusuzlugu sorma bende iclerindeyim ,bizim okuda her ulkeden insan ,var
hele o siyahlar yemek getiriyo daldiriyolar ellerini oyle yiyolar, allahim bide kotu kokuyo, ve diger siyahlara ikram ediyolar onlarda alip elleriyle yiyor bi gorsen ,benim icim disima cikiyo onlari gorunce
insan utanirda catal kasik getirir ,bunlarda oda yok

kizlarrr ben simdiden kilomu yazim yarin giremem ,bugun sabah tartildim onu yarim ,yarin sabah kac cikarim bilmiyorum
kilo 62 bugun almadiysam ,azcik kacirdimda

canim hergun protein de eklemelisin menune bence a.s.a.s.

kizlar saglikli sekilde kilo vermeye calisalim

teşekkür ederim canım canım uyarın için opuyorumnanaktan
bende sağlıklı beslenmeden yanayım yalnız şu aralar etten tiskindiğim için ara vermek istedim zaten çokda sevmem eti hiç aklıma gelmez yani genelde zeytinyağlı tüketirim protein ihtiyacımıda süt ürünlerindenve yumurtadan karşılarım ama bu aralar normal kahvaltı yapmadığım için ona da ara vermiş oldum tabii
tekrar saol canım opuyorumnanaktan

kilom aynı 63 hiç bir değişiklik yok sanki biraz vermiş gibiyim ama tartıda göremedim kafamçokkarıştı bu hafta vermeyi beklemiyordum öylede oldu haftaya inşallah :Saruboceq:
sempatiğim tebrik ederim canım 1 kilo vermişsin kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

gunaydin kizlar kilomu bildirip cikmam lazim 67 kilo ayni veremedim zaten oruc tutunca verilmiyor 10 gunum kaldi ondan sonra iyi bir resjime girmem lazim.

of daha kahvalti yapmadim evi temizledim bir dus alayim oyle yapim kahvaltiyi hadi optum hepiniziopuyorumnanaktan

bu günkü menümü yazayım cokacimcoookcokacimcoook
sabah+öğle-klasik kahvaltı az şekerli çay
ara-1 kase yoğurt
ara-sade nescafe
akşam-zeytinyağlı taze fasulye,bulgur pilavı,ayran,salata
ara- çay
meyve
anlaşılan sempatiğin dışında kimse kilo verememiş :çok üzgünüm:
benim haftaya inşallah gitmiş olacak koşu bandım geldi eşim servisin bilgisi dahilinde kurdu ama onlarda pazartesi gelip kontrol edecekler hiç beklemeden hemen çalıştırdım ve tam bir saat yürüdüm duşumu alıp çıktım ama hala ayaklarımın altı zonkluyor mafoldumben
hadi kıslar biraz daha çaba yoksa şişkomu kalmak istiyorsunuz kötükedihüso

topraksucum valla tebrik ederim hayirli olsun yeni kosu bandinda :)

benimde iyiydi bugun aksama ne var bilmiyorum onun disinda kahvaltilik gevregi sut kahvaltida sonra yesil cay sonrada tost ekmegine krem peynir domates yedim

listeyi de duzenledim ama bildirim yapmayan arkdaslar var byaa o yuzden gec saate kadar bekleyelim bakalim :)

çok teşekkür ederim yesacığım çok saol :1hug: uzun zamandır aklımdaydı almak ama kullanabilirmiyim diye düşünüyordum hep yani kararsızlığımdan alamamıştım nihayet kavuştum ve hemen hayırladım zemuszemus darısı tüm istiyenlere olsun inşallah
haftaya birinci kim---------------bennnnnnnnnnnnnn guclubacismile

YARISMAMIZ BASLIYOR (1-8 OCAK) ne basliyoru yaa basladi basladi hobaaa:)

1-Mehay----------------------------67---------------------67(ayni)
2-Sympathıque------------------63---------------------62(1 kilo vermis)
3-Yesa---------------------------------52---------------------------51(1 kilo vermis)
4-Bulut--------------------------------73
5-Princess of Rain------------67-------------------------------67(ayni)
6-Ozlemyb-------------------------88
7-papatyha---------------------------76--------------------------74(2 kilo vermis)
8-topraksuu--------------------------63--------------------63(ayni)
9-kvsr-------------------------------------63---------------------------63
10-gullucan----------------------------75
11-handecem-----------------------85.9

kizlar ben ilk basladigimizda 52 olarak yazmistim kilomu ama sonrasinda 50.5 ile degistirdim liste bayadir burda oldugu icin ama su an 51im simdi ben 1 kilo vermis mi diyeyim kendime yoksa 500gr almis mi valla anlayamadim

canim benim insallah valla bu gidisle haftaya birinci sensin gibi zemuszemus valla bu haftanin birincisi
PAPATYHA al canim benim gule gule kullanman dilegiyle :hooray::hooray:

Son düzenleyen: Moderatör:
hoppp kizlarr noruyo yaw ilk haftadan kimse hic veremedimi bariii 100 gr verseydinizlmaz:
neysem bu hafta bekliyorum sizi oruclulara bi sozum yok
bu hafta benim kilo veremem kolay oldu yeni basladim oyuzdendir, gittikce zorlanir eminim

topraksu ablam kosu bandin hayirli olsun ,iyi bundan sonra bol bol kosarsin artik
ayiptir sormasi ne kadara aldinizbilmiyorumkismile
bende cok istiyorum kosu bandida evde yer yok ,bi kendime ait odam var ,onuda sigdiramam ,evde yanliz olcamda yapcam yanlizda degilim aklimda duruyo oyle

mrb hanımlar ben 2 kilo verdim :) yupppyyy :lepi:

günaydın kıslar a.s.
tebrik ederim canım kaydirigubbakcemile5 neler yaptın biraz anlatırmısın belki bizede faydası dokunur yerimseniben
teşekkür ederim sempatiğim canım benimki ucuz olanlardan(kampanya fiyatı 700 tl) yani öyle çok fonksiyonlu deil öylesini kullanamıyacağım için almadım bu benim için iyi zemuszemusdarısı sana olsun canım tabii baya yer kaplıyor neyseki yatak odam büyükde sıkıntı yaratmadı
hadi herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum
bende 1 saat yürüdüm duşumu aldım sizlere bi bakim dedim şimdi kahvaltımı yapmaya gidiyorum

yesacığım ilk başladım derken yani ayın 1' inden önceyse 52 başlangıç kilon bu olmalı ve şu anda 51 olduğuna göre 1 kg vermişsin demektir
eğer yarışma başladığı günde 50,5 kg idinse şu anda şu anda 51 olduğuna göre yarım kilo almış sayılırsın
aslında bu o kadar önemli de deil önemli olan senin işi ciddiye alıp kilo vermeye çalışmandır alkisalkisalkis
arkadaşlar bir rahatsızlığımı bildirmek istiyorum yeterli paylaşım olmadığı için motive olamıyoruz kimi arkadaşlar kilo bildiriminde dahi bulunmamışlar en azından günde bir defa uğramak çok vakit almıyacaktır deilmi bilmiyorum haksızmıyım kaptanım CADIARZU
tek başımıza bu işi becerebilseydik burda işimiz olmazdı herhalde desteğe ihtiyacımız var en azından benim var buraya karşı sorumluluğum var extradan bişe yemek istediğimde hemen burası aklıma geliyor ve geri duruyorum sen zamanında çok yedin bunlardan deyip vazgeçiyorum yersem yazmak zorundayım ve bu da benim yüzümü kızartır diye düşünüyorum
yesacığım sizde gerekli uyarıları yaparsanız sevinirim bir grupta olduğumu hissetmek istiyorum a.s
hepinize iyi haftasonları diliyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim benim o zaman ben 1 kilo verdim :)) cok mutluyum :) gercekten de haklisin bu topik eskiden cok superdi herkes hergun yazardi ama su an unutulmus durumda malesef

tebrik ederiim yesacığım alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bugün yediklerimi yazayım cokacimcoookcokacimcoook
sabah-klasik kahvaltı
ara- 1 portokal
ara- nescafe
akşam-yayla çorbası,5 kaşık bezelye yemeği, azıcık pilav
ara-1 elma
veee-çay bitttttiiii zemuszemuszemuszemus

tesekkur ederim canim benim:))

ben de yazayim
kahvaltilik gevregi ve sutten sonra

corba
yaninda kucuk bi kitir ekmek gibi bi sey
bi sarimli ekmek yedim
meyve cayi ictim sekersiz

aksama hadi hayirlisi bakalim:)

bende yazayımkaydirigubbakcemile2
sabah klasik kahvaltı(erken kalklmayı başardım bugün
ara-şekersiz çay bikaç meyve
akşam-tarhana çorbası,bikaç lahana sarması vede bol salata ekmek hiç yemedim bugün kahvaltı dahil

kizlar bugunku iftar menum

(cok sevdigim) cokacimcoookfirinda sebzeli somon baligi salata ve 3 dilim ekmek
sahurada belki bir tane kiymali pide yerimve ayran yada kellogs :))):kedi:

su oruclar bir bitse bir gelicem pir gelicem valla ama oructa gercekten diyet yapilmiyor..

1 haftam kaldi kizlar bekleyin geliyorummmmmmm:)))))))))))):dance::dance:

menunu cok begendim bugun canimalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…