- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #8.741
dunku yediklerim bakalim liste yapinca cokmu olcak
ne yedigimide unuttumkaydirigubbakcemile3
sabah:kiymali domatesli biseydi az bisey, 2 bardak cay ,3 kucuk dilim kepek ekmek,iste bir iki cayal peynir falan
ara:bir buyuk bardak yesil cay
ogle:5 kasik kadar bulgur pilavi ,bir tavuk budu
ara:yine bir buyuk bardak yesil cay
biraz cappicino
kucucuk cikolata eyvahedigeldismile
aksam:bir kepce corba;,bir kepce bamya yemegi ,bikac catal salata
ara:bi bardak cay,yine buyuk bardak yesil cay
azcik meyva
kendimi okadar sis hissediyorumki, ve zannediyorum benim hormonlar yukseldi ,coktandir gitmiyorum doktora ,bi randovu almam gerekli
yok kiz ne sevecem cayi sevmiyorumda iste bari diyorum cayla destekleyim
bide cay icince karnim sis oluyo fazla yemek yemiyorum ,yada yemege yer kalmiyo ondan kaydirigubbakcemile3oyuzden iciyorum ,gunde 3 kez falan
valla sekersiz hayatta icemiyorum az seker atiyorum:umursamaz:
slm kıslar
mehaycım seninde iftar menün harikaymış bende somona bayılırım cokacimcoook
sempatiğim yerin darsa alet katlanabiliyor zaten yürüşün bitince katlarsın ben çok memnun kaldım birazdan yine yapacam yürüyüşümü ya kalori yakmak ne kadar zormuş 1 saatte 135 kalori yakıyor oysa alırken ne kolay alınıyor :1rolleyes:
he ya sorma okadar zor oluo o kalori, kucucuk bi tatli ye ne kadar kalorisi var ,oda yedginde bisey bile anlamazsin ,ama yakmaya gelince baya bi cezasi var
bilmiyorum abalam ,suan pek dusnmuyorum ,onlar bi gitsin turkiyeye ,zaten yorgun oluyorum eve 7 de geliyorum yemek su bu derken 9 oluyo ,yatip kaliyorum cumartesi dersen calisiyoru ,pazar evle ugras spora bile zaman yokta ,sadece istedigimi yazdim ,ama yazin harika olur ,o sicaklarda iyi ter atar insan
...cunku parcalar tamamen kuculmus sekilde dusuyor mideye midem karnim sismiyor hic sanki bisey yememisim gibi..zaten cok zor gecrcekten belli bir sureden fazla cignemek onu yapmak icin cok ac olmamak lazim birde tabia.sgüncel diyet haberleri başlığında bir konu dikkatimi çekti perhiz yapmadan kilo vermek diye yani yediğimiz şeyleri ağzımızda iyice çiğniyerek süreyi uzatmak böylece beyin doydum sinyalini gönderene kadar geçen sürede az yemek yemekmiş bir bakın isterseniz
ben bu sabah uygulamaya çalıştım çok zor oluyor tabii ama denemekde fayda var derim fisfisfis
slm kıslar
mehaycım seninde iftar menün harikaymış bende somona bayılırım cokacimcoook
sempatiğim yerin darsa alet katlanabiliyor zaten yürüşün bitince katlarsın ben çok memnun kaldım birazdan yine yapacam yürüyüşümü ya kalori yakmak ne kadar zormuş 1 saatte 135 kalori yakıyor oysa alırken ne kolay alınıyor :1rolleyes:
gunaydin kizlar bende bugun orucu basladim yine son 10 gunum kaldi boshayallersmilesonra siki bir diyet ve spor gitsin kilolar insallah:Saruboceq:
bende kilolara savaş açmış biriyim . ergenlikten beri hep kiloluydum . zayıf olmanın ,kıyafet giydiğimde güzel gözükmenin ne olduğunu yaşlanmadan öğrenmek istiyorum .. felsefem bu oldu. Bugün ilk günüm. ve bugün hiç olmadığım kadar kararlıyım.... uzun bir yola çıktım biliyorum ilk hedefim 89dan 60 a inmek. bunu 10 ar 10 ar hedeflendirmek istiyorum...
hepimize kolay gelsin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?