- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #8.801
bende 1 yıldır zayıflamaya çalışıyorum 13.takımda ama artık orasıda bağımlılık yaptı zayıflamamak için uğraşıyorum sanki sırf takımdan ayrılmamak için bi bakayım buralarda belki kendimi bulurum dedim bende zayıfalayacam bigün arkadaşlar ahj ahhhh
yesa cım benıde yaz canım 66 işte ne zaman baslıyoruz ve ne zamnan kılo bıldırcez cnm?
bende inşallah cuma günü kilo vermiş olarak yazarım size. bugün lapa diyetini yaptım. yarında yapıcam. inşallah işe yarar....
saol yesa ....
ben cuma günkü bildirimimi şimdiden yapayım ark.63 hala aynıyım bu haftda böyle yaa ama tersine hergün yürüyüşe çıkıyorum enaz 45 dk yürüyorum..bide lahana diyetine başlıyacam
yesacım galıba en yakın zamanda baskul almam lazım cnku kck bebeım old.için dısarı cıkamıyorum.bugun pazardı ondan cıkabıldım......
Bu benim sizlere ilk mesajim cok zamandir sizleri takip ediyorum ve bana gercekten buyuk cesaret verdiniz yorumlarinizi okuyup kendime geldim ben bundan tam 1 ay once ciktigim tarti bana 107 kilo oldugumu gosterdi ve ben neye ugradigimi sasirdim ben bu hale nasil geldim allahim dedim ve ogun bugundur hayat tarzimi degistirdim ve 1 ay sonra ciktigim tarti bana 96 yi gosterdi ve ben cok mutluyim durmicam ama devam edicem hedef evlendigim kilom yani 69 kk ekibine ve sizlere cok tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?