- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #8.781
gunaydin kk nin gozel hatunlari nasilsiniz orucumun son 9 gunu
vallahi gececegiz ablacim siziaklinialirimsmilehele bi bitsin oruclar.
tubaozgemiydi nicki unuttum zayiflamissin baya canim masallah
mehay menun cok guzel karnim acikti sahurumu pek iyi yapamadim bugunbilmiyorumkismile
aksama benim menude soyle olacak galiba
tavuklu mantar sote ,mantari cok seviyorum her hafta yaparim.
belki pirinc pilav yada makarna yapicam yanina salata ve icecekzemuszemus
mutfagimi toparlayayim carsiya cikacamboshayallersmile
nasil geziceksem ac acbilmiyorumkismileama cikmam lazim offffffeyvahedigeldismile
mehay slm canım ben ekım annelerınden nisannur....
bu arada hrekese merhaba 4 gundur yedıklerıme dıkkat edıyorum ve hareketlerımı yapıorum ama bu sabah 1 dılım ekmek 5 zeytın,yarım domates,1 parca peynır yedım..
arada: 3 petıbor buskuvı ama cokkkkkkkk acım bana yardım edınde bısey yemıyeyım.aclıktan hareketlerımı bıle yapamadım sankı bacaklarım tıtrıyo...bıde bebek emzırdıgım için galıba
mehaycım allah orucunu kabul etsın ... sutunu etkılemıyomu bıtanem.......
inşallah canım bekliyoruz Şeniz
ha ha ha geçmekmi laelaelaelaelae(ben bu smileye bayılıyorum koca kadının yaptığı şeye bak şimdi)
şaka bir yana kızlar çabalarımın sonucunu görmeye başladım ama şimdilik söylemiyecemlmaz: çok mutluyum zemuszemuszemuszemus
bu arada hepinize GÜNAYDIN opuyorumnanaktan
mehaycım ben hıç kılo veremedım ya 60 la hamıle kaldım 71 le doguma gırdım 66 kıloyum zaten 3,5 kılo cocuk cıktı ama hep annemle esımın sucu gecenın 1.de bıle yemek yedırdıler ilk basta sutum olmamıstı da.....
buda ramazandan önceki halim başımı kesmenmın neden ılk resımde gozler kapalı cıkmıs
nasıl verdiğime gelince diyetisyene gittim 1500 cal. liste verdi ona uydum 1 saat yürüdüm yarım saatte evde çalıştım sonra kg vermem durdu şok lazımdı elma diyeti yaptım ben yedim tam olarak uymadım neticede 1 haftada 2.5 kg verdim sporla birlikte sonra 1-1 gitti spor yaprıgım ıcın herkez 60 kg larda oldugumu zandıyo
boyum 1.75 73 kg sporun faydaları oldugundan ınce gorunuyosun
gunaydin kizlar gununuz hayir olsunboshayallersmile
bende dun aksam yediklerim
yarim tabak mantar sote
onun yaninada spagatti ama yarim tabak
salata ve icecek
sahur kucuk bir french ekmek ve peynir buyuk bir dilimde yas pasta eyvahedigeldismileay mehay beni oldurcek
cok canim cekti gece gece ne yapim:kedi:
tabikii diyebilirsin tatlım Şenizevet yılmak yokkk:lepi:
müsade edrsen abla dıyeyım ıstersen ben 21 yasındayım 3,5 ay önce dogum yaptım 53 kıloyla evlendım hamıle kalıncaya kadar dogum kontrol hapları yuzunden 60 kıloyla hamıle kaldım 71 kıloyla dogum yaptım su anda 66 kıloyum maaleseffff:gitme:
olmaz olmaz sölemem :jeyyar: bu hafta bunu :hooray: ben alacam sadece onu söleyem zemuszemusevet gecmek:dilcikar::dilcikar:
cabalarinin sonucunu banada soylesene aramizda sir olarak kalir soz:jeyyar:
Bu benim sizlere ilk mesajim cok zamandir sizleri takip ediyorum ve bana gercekten buyuk cesaret verdiniz yorumlarinizi okuyup kendime geldim ben bundan tam 1 ay once ciktigim tarti bana 107 kilo oldugumu gosterdi ve ben neye ugradigimi sasirdim ben bu hale nasil geldim allahim dedim ve ogun bugundur hayat tarzimi degistirdim ve 1 ay sonra ciktigim tarti bana 96 yi gosterdi ve ben cok mutluyim durmicam ama devam edicem hedef evlendigim kilom yani 69 kk ekibine ve sizlere cok tesekkurler.
zayıflamam lazım hala aynıyıııım kıyafetlerim olmuyo artık...:1no2::çok üzgünüm:vermeliyim bu kiloları
Bu benim sizlere ilk mesajim cok zamandir sizleri takip ediyorum ve bana gercekten buyuk cesaret verdiniz yorumlarinizi okuyup kendime geldim ben bundan tam 1 ay once ciktigim tarti bana 107 kilo oldugumu gosterdi ve ben neye ugradigimi sasirdim ben bu hale nasil geldim allahim dedim ve ogun bugundur hayat tarzimi degistirdim ve 1 ay sonra ciktigim tarti bana 96 yi gosterdi ve ben cok mutluyim durmicam ama devam edicem hedef evlendigim kilom yani 69 kk ekibine ve sizlere cok tesekkurler.
ben de aranıza katılayım madem şafak sayanlar topiğinden buraya yönlendirildik :) kilom 62- 63 civarında (civarında diyorum çünkü tartılamıyorum ama kıyafetlerimden anlıyorum) zaten kilo vermeye başlayınca tartıyı görünce ya moralim bozuluyor ya da aa zayıflamışım diip hemen kendimi yemekle ödüllendiriyorum, o yüzden bu sefer gözle görülür bi şekilde olmadan tartılmayacağım :)
sabah 11 gibi uyanıp hemen iki bardak suyumu içtim, üstüne de elma sirkesi ve ballı suyumu içtim bir bardak , sonra cornflakes ve meyveli yoğurtla kahvaltımı yaptım 12 de.
saat 15.30'da da mikrodalgada yağsız eti pişirdim, yanında da bol sirkeli limonlu marul salatası yedim, akşama da bardak çorbalardan içmeyş düşünüyorum , doymazsam da elma yiyip süt içmeyi düşünüyorum . sanırım çok değil dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?