Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

dun bendede mantar vardi bayilirimmmmmmmmmcokacimcoookcokacimcoook

canim 2 ay sut verebildim kesildi :çok üzgünüm:mama veriyorum su an sadece senağlama

evet gecmek:dilcikar::dilcikar:
cabalarinin sonucunu banada soylesene aramizda sir olarak kalir soz:jeyyar:

mehaycım ben hıç kılo veremedım ya 60 la hamıle kaldım 71 le doguma gırdım 66 kıloyum zaten 3,5 kılo cocuk cıktı ama hep annemle esımın sucu gecenın 1.de bıle yemek yedırdıler ilk basta sutum olmamıstı da.....

buda ramazandan önceki halim başımı kesmenmın neden ılk resımde gozler kapalı cıkmıs
nasıl verdiğime gelince diyetisyene gittim 1500 cal. liste verdi ona uydum 1 saat yürüdüm yarım saatte evde çalıştım sonra kg vermem durdu şok lazımdı elma diyeti yaptım ben yedim tam olarak uymadım neticede 1 haftada 2.5 kg verdim sporla birlikte sonra 1-1 gitti spor yaprıgım ıcın herkez 60 kg larda oldugumu zandıyo
boyum 1.75 73 kg sporun faydaları oldugundan ınce gorunuyosun

bende 62 ile hamile kaldim 77 ile doguma girdim canim dogumdan sonra eve geldigimde 70 dim 3 ayda sadece 3 kilo gitti...ama diyet falan yapmadan tabi ..ilk 2 ay emziriyorum diye diyet yapamadim simdide oructan dolayi su an 67 yim oruclarim bitsin tam anlamiyla iyi bir diyetle eski kiloma donucem insallah...ben 2-3 sene once de surekli bu topikteydim hamile kalmadan oncede...inan burasi cok motive ediyor insani insan yediklerini yazinca yanlislarini goruyor daha dikkatli oluyor ..eminimki burda hep birlikte birbirimize destek olarak bilgilerimizi paylasarak guzelce istedigimiz kilolara ulasacagiz..sanada simdiden basarilar canim..ama eger emziriyorsan azar azar SIK SIK yemelisin sutunu etkilemesin bebeginin beslenmesi herseyden onemli bence..kilolar sonrada verilira.s

super gorunuyorsun canim cok basarilisin...boyda var tabi tek kelimeyle:lepi::lepi:

selamlar kizlar herkeslere hemen yediklerimi yazayim

sabah

kahvaltilik gevregi sut

ara
kucuk uzumlu bi kek yedim

ogle
corba elma mandalina

aksam
firinda patates
karnibahar
et

bi de hareketlerimi yazayim :))

8er dakikalik videolar vardi daha oncede paylasmistim onlardan 5 tanesini yaptim :)
1-bacak
2-kol
3-kalca
4-gobek
5-esneme, gerinme:)

zayıflamam lazım hala aynıyıııım kıyafetlerim olmuyo artık...:1no2::çok üzgünüm:vermeliyim bu kiloları

gunaydin kizlar gununuz hayir olsunboshayallersmile

bende dun aksam yediklerim
yarim tabak mantar sote
onun yaninada spagatti ama yarim tabak
salata ve icecek

sahur kucuk bir french ekmek ve peynir buyuk bir dilimde yas pasta eyvahedigeldismileay mehay beni oldurcek
cok canim cekti gece gece ne yapim:kedi:

canim oruc tuttugun icin simdilikklava: yok ama diyet baslayinca bakmam gozunun yasina haberin ola...:1closedeyes:

olar balam bende onun icin yedim zati 2 hafta sonra diyette olicigim

ay insallah veririm su yaglari o kadar sinir oluyorumki artik anlatamam

esime hep ben derdim cok kilo aldim vermem lazim diye oysa her zaman kilon tam derdi sacmalama derdi.

ama dun princesim dedi artik spora baslasan dedi
biliyorum baslicam orucumu bitireyim dedim
basla hayatim dedi selulutlerin belli oliiiii dedimafoldumben

ayyyyyyyy cildiricimaklinialirimsmilekilomu verim aklini alacam bu keratanin:jeyyar:

Bu benim sizlere ilk mesajim cok zamandir sizleri takip ediyorum ve bana gercekten buyuk cesaret verdiniz yorumlarinizi okuyup kendime geldim ben bundan tam 1 ay once ciktigim tarti bana 107 kilo oldugumu gosterdi ve ben neye ugradigimi sasirdim ben bu hale nasil geldim allahim dedim ve ogun bugundur hayat tarzimi degistirdim ve 1 ay sonra ciktigim tarti bana 96 yi gosterdi ve ben cok mutluyim durmicam ama devam edicem hedef evlendigim kilom yani 69 kk ekibine ve sizlere cok tesekkurler.

tabikii diyebilirsin tatlım Şeniz
evet gecmek:dilcikar::dilcikar:
cabalarinin sonucunu banada soylesene aramizda sir olarak kalir soz:jeyyar:
olmaz olmaz sölemem :jeyyar: bu hafta bunu :hooray: ben alacam sadece onu söleyem zemuszemus

aramıza hoş geldin canım kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

ben de aranıza katılayım madem şafak sayanlar topiğinden buraya yönlendirildik :) kilom 62- 63 civarında (civarında diyorum çünkü tartılamıyorum ama kıyafetlerimden anlıyorum) zaten kilo vermeye başlayınca tartıyı görünce ya moralim bozuluyor ya da aa zayıflamışım diip hemen kendimi yemekle ödüllendiriyorum, o yüzden bu sefer gözle görülür bi şekilde olmadan tartılmayacağım :)
sabah 11 gibi uyanıp hemen iki bardak suyumu içtim, üstüne de elma sirkesi ve ballı suyumu içtim bir bardak , sonra cornflakes ve meyveli yoğurtla kahvaltımı yaptım 12 de.
saat 15.30'da da mikrodalgada yağsız eti pişirdim, yanında da bol sirkeli limonlu marul salatası yedim, akşama da bardak çorbalardan içmeyş düşünüyorum , doymazsam da elma yiyip süt içmeyi düşünüyorum . sanırım çok değil dimi :)

zayıflamam lazım hala aynıyıııım kıyafetlerim olmuyo artık...:1no2::çok üzgünüm:vermeliyim bu kiloları

canim benim motivasyon en onemli sey sakin moralini bozma gidecek insallah hepsi eski fotograflarina bakip ayy ne guzel zayifladim bravo bana diyeceksin:))

kutlarim canim aramiza hosgeldin saglikli bir sekilde kilona ulasman dilegiyle:)olumunekankayizsmile

hosgeldin canim aramiza bence bugunku menun cok guzel olmus hic cok falan degilopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…