- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #8.501
yesacim olsun sorun degil ..gunduzleri karsilasamayacagiz o zaman aksamlarida ben giremiyorum karsilasamayacagiz pek ama olsun sorun degil gonuller bir olsun :))
valla sorma bende aynen hic yabancilik cekmiyor insan evim gibi geliyor bu topik bana o zaman...he ya giiii ozlem nerde hic girmiyo dogru durust hamile kaldi bikac kez gorustuk gitti
dedigin gibi oda dogurmustur yada yakindir ,gelir insallah aramiza ne guzel olur, eski tanidiklarla olunca,burayi sanki kendime ait bi yermis gibi hissediyorum valla:ecrin_bebek:
oyle valla canim kaydirigubbakcemile3 olmazsa ozel mesaj falan yollariz artik birbirimize bi sekilde irtibatta oluruz opuyorumnanaktan
yesayla ben karsilasirim aksam
kaldin mehay sen yanliz
sen kendine topla musteriyikaydirigubbakcemile3
oyle valla canim kaydirigubbakcemile3 olmazsa ozel mesaj falan yollariz artik birbirimize bi sekilde irtibatta oluruz opuyorumnanaktan
ozel mesaja ne gerek var giz bura bizim topik kim girerse yazsin ,kimse olursada olmazsada
ozel mesaja ne gerek var giz bura bizim topik kim girerse yazsin ,kimse olursada olmazsada
oyle tabii canim da mehaysiz olmaz yaa kac yil once geldigimde ilk gordugum nickti mehayinkisi nasil unuturum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kizlar size iyi geceler ben cikiyorum oglumun mama saati geldi uyandirayim kuzumu...hadi bakalim ilk listemiz hayirli ugurlu bol kilo vermeli olsun...2010 un ilk listesinde herkes en az 1 kilo versin insallah....
yesacim listeyi guncelleki topige giren arkadaslarin yarismadan haberi olsun ki katilim olsun canim...hadi opuldunuz :))))
sirkeli su
2 dilimlıght ekmekli peynirli tost
1 yumurta
maydanoz suyu
kahvaltım böyleydi
şimdi bi yeşil elma yedim
akşamda bi kase çorba 2 dilim ekmek
ben bugunku menume yarim muz da ekledim :)) (neden yarim??? yarisi curumustu )
canim yarismamiz var seni de ekleyelim mi listeye kaydirigubbakcemile5
valla cok saglikli bir menu olmus kutlarim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?