Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yesacim olsun sorun degil ..gunduzleri karsilasamayacagiz o zaman aksamlarida ben giremiyorum karsilasamayacagiz pek ama olsun sorun degil gonuller bir olsun :))

oyle valla canim kaydirigubbakcemile3 olmazsa ozel mesaj falan yollariz artik birbirimize bi sekilde irtibatta oluruz opuyorumnanaktan

valla sorma bende aynen hic yabancilik cekmiyor insan evim gibi geliyor bu topik bana o zaman...
ozlem 25 ocakta doguracakti ama 7 aydan beri sancilari vardi erken dogum rskim var diyordu kesin dogurdu o o yuzden giremiyor..ilk zamanlar vakit bulamiyor insan birak buraya girmeyi tuvalete giremiyordum inan ciyak ciyak bagiriyordu oglum oda oyledir kesin....kaydirigubbakcemile3
oyle valla canim kaydirigubbakcemile3 olmazsa ozel mesaj falan yollariz artik birbirimize bi sekilde irtibatta oluruz opuyorumnanaktan

aynen canima.s.

kizlar size iyi geceler ben cikiyorum oglumun mama saati geldi uyandirayim kuzumu...hadi bakalim ilk listemiz hayirli ugurlu bol kilo vermeli olsun...2010 un ilk listesinde herkes en az 1 kilo versin insallah....
yesacim listeyi guncelleki topige giren arkadaslarin yarismadan haberi olsun ki katilim olsun canim...hadi opuldunuz :))))

iyi geceler canim insallah dileklerimiz kabul olur :Saruboceq: bende kacar yarin gorusuruz canlar hoscakalin:lepi:

YARISMAMIZ BASLIYOR (1-8 OCAK)

1-Mehay------------------------------67
2-Sympathıque------------------62
3-Yesa---------------------------------52
4-Bulut--------------------------------73
5-Princess of Rain------------67

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kizlar bugun yediklerimi yiyeceklerimi yazayim dedim :))

sabah ilk once 1 buyuk bardak sut
1 saat sonra 2 dilim ekmek zeytin peynir 1 tatli kasigi bal
ara meyve
oglen ton balikli salata 2 dilim ekmek
aksam kiymali muhlama patates puresi ve portakal suyu....

slm kizlar ben de yediklerimi yazayim

1 tost ekmegi
kucuk domateslerden bayaa bi
tost ekmegi uzerine cok az krem peynir
cok az kasar peynir

sirkeli su
2 dilimlıght ekmekli peynirli tost
1 yumurta
maydanoz suyu
kahvaltım böyleydi
şimdi bi yeşil elma yedim
akşamda bi kase çorba 2 dilim ekmek

sirkeli su
2 dilimlıght ekmekli peynirli tost
1 yumurta
maydanoz suyu
kahvaltım böyleydi
şimdi bi yeşil elma yedim
akşamda bi kase çorba 2 dilim ekmek

canim yarismamiz var seni de ekleyelim mi listeye kaydirigubbakcemile5

valla cok saglikli bir menu olmus kutlarim opuyorumnanaktan

kizlar slm bugun giremedim tam gircegim zaman esim oturdu
sabah yine tatilamadim bugun normal kahvalti yaptim ,oglen bi yesil cay ,aksamda saat 5 de bir kepce corba, bir tas ,patates yemegi, biraz salata
birazdanda bi bardak normal, bide yesil cay icerim bukadar

yarin sabahta okula giderim yine yesil cayimi goturrum insallah fazla kacamak yapmam orda
gelince size yazarim aynen

merhaba kızlar. bugun sabah menum 1 dmates 1 salatalık kıbrıt kutusundan bıraz daha buyuk peynır. 2 dılım ekmek. öglen menum 2 portakal akşam da portakal mandalına salatalık. akşam yemek yıyemedım malesef.

masallah kizlar ya 3unuze de bravo

mehay
yarim muz icin kutluyorum alkisalkisalkis

sympathique
valla menun cok saglikli opuyorumnanaktan

bu arada toplamaya calisiyorum valla 4 kisiyiz hala kaydirigubbakcemile5

bulutcum
senin de iyi de az olmus biraz sanki aciktim ben yaaa kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…