• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

YARISMAMIZ BASLIYOR (1-8 OCAK)

1-Mehay------------------------------67
2-Sympathıque------------------62
3-Yesa---------------------------------52
4-Bulut--------------------------------73

Son düzenleyen: Moderatör:
yesa canim tamam sen yap nasil olsa bosmusunda bizim isimize gelir, sen nasil istiyosan oyle yap ,

kiz mehay cumalarimi bildirim olcak ,ben once pazartesi yapiyodum

ha bu arada kilomu tam bilmiyorum tartilinca yazarim tam kilomu

yesa canim tamam sen yap nasil olsa bosmusunda bizim isimize gelir, sen nasil istiyosan oyle yap ,

tamam anim zaten hemen baslamiycak yaris 1 ocakta baslariz bakalim 1subatta kac kilo vermis olucaz.....liste cogalsin biraz yeni katilimlar olsun...:dance:cumalari bildirim yapariz evet...a.s

yukaridaki gibi hazirla listeyi sen yarisma bittikten sonrada su sekilde devam ederiz
ornek:
mehay.............62..........60......2 kilo vermis ve hafta birincisi ( insallaaaaaaaaaahhhhhhhhhh :)))
sympathique.....62..........63......1 kilo almis liste sonuncusu gibi :roflol:

:mymeka::mymeka: bana bah ben niye sonuncusu oluyomusum bakalim gorcez ozaman iki kilodan fazla verip seni gecmezsemzemuszemus

canim mehayin dedigi gibi yaptim sonradan eklerim katilan olursa opuyorumnanaktan
tarih olarakta 1-7 dedik bakalim kaydirigubbakcemile5

senin icin 62 yazdim canim :lepi:

tamam anim zaten hemen baslamiycak yaris 1 ocakta baslariz bakalim 1subatta kac kilo vermis olucaz.....liste cogalsin biraz yeni katilimlar olsun...:dance:cumalari bildirim yapariz evet...a.s

canim 10 gun kadar sonra calismaya basliyacagim ama umarimm sorun olmaz aksamlari yine guncellerim listeyi bi sorun cikmaz :Saruboceq: :Saruboceq:

canim 10 gun kadar sonra calismaya basliyacagim ama umarimm sorun olmaz aksamlari yine guncellerim listeyi bi sorun cikmaz :Saruboceq: :Saruboceq:

yok canim ne sorun cikicak gunduzleri girebilirmisin peki??ben bebis uyudukca girerim gunduzleri topigimiz bos kalmasin ve yediklerimi yazayim diye...

listeye biraz musteri toplayalim ozamana kadar
ne kadar cok kisi olursa okadar heyecanli oluyo valla
yesa canim sen yapmadigin zaman bizlere soyle biz idare ederiz ok
kiz mehay goecen sen gecerim bunda ,ula millet tum zayif ben sisko catliyom sinirden

sympatigim ilk sayfalardaki paylasimlarimizi okudumda heyecanlandim ve duygulandim simdi yeniden beraberiz ocakta ozlemde dogum yapacakti hatta belkide yapti artik giremiyor foruma..oda yakinda katilir aramiza ne guzel eskisi gibi olucak burasi...:sm_cool:

kiz mehay goecen sen gecerim bunda ,ula millet tum zayif ben sisko catliyom sinirden

hee musteri toplayalim en cok parayi veren listeyi alsindelikafaduldendelikafadulden
kiz Allah seni ne etmesin emi aksam aksam guldurdun beni...sırnaşık şey

yok canim ne sorun cikicak gunduzleri girebilirmisin peki??ben bebis uyudukca girerim gunduzleri topigimiz bos kalmasin ve yediklerimi yazayim diye...

Malesef canim sabahtan 3bucuga kadar calisiyorum turkiye saatiyle 5bucuk diyelim o yuzden gunduz hic giremeyecegim malesef :sinifsinif:

tamamdir canim cok tesekkurler umarim bi aksilik cikmaz aksamlari ve hafta sonu musaitim ki 10 gun kadar gunduzleri de musaitim opuyorumnanaktan

yesacim olsun sorun degil ..gunduzleri karsilasamayacagiz o zaman aksamlarida ben giremiyorum karsilasamayacagiz pek ama olsun sorun degil gonuller bir olsun :))

he ya giiii ozlem nerde hic girmiyo dogru durust hamile kaldi bikac kez gorustuk gitti
dedigin gibi oda dogurmustur yada yakindir ,gelir insallah aramiza ne guzel olur, eski tanidiklarla olunca,burayi sanki kendime ait bi yermis gibi hissediyorum valla:ecrin_bebek:

Back