- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #8.481
kizlar 1 ocakta baslayalim yarisa liste cogalsin iyice daha zevkli olur kalabalikta yarismak :))
yesacim listeyi sana emanet ediyorum canim....
yesa canim tamam sen yap nasil olsa bosmusunda bizim isimize gelir, sen nasil istiyosan oyle yap ,
kiz mehay cumalarimi bildirim olcak ,ben once pazartesi yapiyodum
ha bu arada kilomu tam bilmiyorum tartilinca yazarim tam kilomu
yukaridaki gibi hazirla listeyi sen yarisma bittikten sonrada su sekilde devam ederiz
ornek:
mehay.............62..........60......2 kilo vermis ve hafta birincisi ( insallaaaaaaaaaahhhhhhhhhh :)))
sympathique.....62..........63......1 kilo almis liste sonuncusu gibi :roflol:
yesa canim tamam sen yap nasil olsa bosmusunda bizim isimize gelir, sen nasil istiyosan oyle yap ,
kiz mehay cumalarimi bildirim olcak ,ben once pazartesi yapiyodum
ha bu arada kilomu tam bilmiyorum tartilinca yazarim tam kilomu
:mymeka::mymeka: bana bah ben niye sonuncusu oluyomusum bakalim gorcez ozaman bir kilodan fazla verip seni gecmezsemzemuszemus
tamam anim zaten hemen baslamiycak yaris 1 ocakta baslariz bakalim 1subatta kac kilo vermis olucaz.....liste cogalsin biraz yeni katilimlar olsun...:dance:cumalari bildirim yapariz evet...a.s
kizlar yaw 1 -7 degil 8 olmasi gerekli degilmi cumadan cumaya
canim 10 gun kadar sonra calismaya basliyacagim ama umarimm sorun olmaz aksamlari yine guncellerim listeyi bi sorun cikmaz :Saruboceq: :Saruboceq:
listeye biraz musteri toplayalim ozamana kadar
ne kadar cok kisi olursa okadar heyecanli oluyo valla
yesa canim sen yapmadigin zaman bizlere soyle biz idare ederiz ok
kiz mehay goecen sen gecerim bunda ,ula millet tum zayif ben sisko catliyom sinirden
yok canim ne sorun cikicak gunduzleri girebilirmisin peki??ben bebis uyudukca girerim gunduzleri topigimiz bos kalmasin ve yediklerimi yazayim diye...
listeye biraz musteri toplayalim ozamana kadar
ne kadar cok kisi olursa okadar heyecanli oluyo valla
yesa canim sen yapmadigin zaman bizlere soyle biz idare ederiz ok
kiz mehay goecen sen gecerim bunda ,ula millet tum zayif ben sisko catliyom sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?