- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #8.521
valla yesacım benımde yıyesım gelıyor ama bebek ıcın zayıflamak zorundayım onun ıcın dayananıyorum
olsun canim zaten yarisma 1 ocakta basliyor en son kilo bildirimi 31 aralikta yapilacak...kizlar slm bugun giremedim tam gircegim zaman esim oturdu
sabah yine tatilamadim bugun normal kahvalti yaptim ,oglen bi yesil cay ,aksamda saat 5 de bir kepce corba, bir tas ,patates yemegi, biraz salata
birazdanda bi bardak normal, bide yesil cay icerim bukadar
yarin sabahta okula giderim yine yesil cayimi goturrum insallah fazla kacamak yapmam orda
gelince size yazarim aynen
iyikide curukmus degilse tum yicektin dimiiiiikaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar. bugun sabah menum 1 dmates 1 salatalık kıbrıt kutusundan bıraz daha buyuk peynır. 2 dılım ekmek. öglen menum 2 portakal akşam da portakal mandalına salatalık. akşam yemek yıyemedım malesef.
masallah kizlar ya 3unuze de bravo
mehay yarim muz icin kutluyorum alkisalkisalkis
sympathique valla menun cok saglikli opuyorumnanaktan
bu arada toplamaya calisiyorum valla 4 kisiyiz hala kaydirigubbakcemile5
bulutcum senin de iyi de az olmus biraz sanki aciktim ben yaaa kaydirigubbakcemile
kizlar sabahlari iki dilim light ekmek yemeden doymuyomm onceden bi dilim yeterdi neguzel
slm canim light olduklari icin bi de dilimleri cok inceyse umarim sorun olmaz opuyorumnanaktan
bu arada yarismamiz var yazayim mi seni de Şeniz
bi de 5-59 arasi kilo vermek isteyenler grubuna da bekleriz canim seni :lepi:
ha sunuda ekleyeyim ben 4 de aksam yemegi yiyorum orucumu actigim icin
daha sonra cay ve meyve var gece yatarken 12 civari felan birseyler atistiriyorum oyle yatiyorum umarim kilo almam
canim benimm ben antidepresan kullandigim icin metebolizma dagildi resmen kilo vermem zorlasti istahim acildi sanirim ondanda engel olamiyorum iki dilim yiyorum
oranin linki nedir canimm
selam kizlar bakiyorum eski yarismamiz baslamiskaydirigubbakcemile3
benide al yesa please!ama su anda kaza oruclarimi tutuyorum acaba zayiflayabilirmiyim bilemiyorum
67 kilom canim kendinmi listede gormek istiyorum.
canim benim allah kabul etsin borc oruclarimi tutuyosun tatlim?
tatlimmmm hosgeldin yenidenŞenizŞeniza.s.
yok canim orucluyken yapamiyorum bende su anda oruclu degilim malum sebeplerden dolayi ;2 gun sonra basliycam yeniden 15 gunum kaldi sonra bitiyora.sevet prensesim 1 aylik ramazan orucumu tutuyorum :gitme:hamileydim 2 ay oncesine kadar dusuk yaptimsenağlama bari oruclarimi tutayimda 3 ay sonra tekrar hamile kalma durumum olabilir bunun icin gayret ediyorum.insallah hersey yolunda gider oruclarimi bitirdikten sonra biraz da kilo verirsem cok iyi olucak bitanemŞeniz
hosbulduk mehayim nabersiniz nasil gidiyor rejim sen nasil yapiyorsun kiz orucluyken ben yapamiyorum su anda rejim felan az yemeye gayret ediyorum fekat olmiiiiimafoldumbenkarnim cok acikiyor orucluken aksamda gormemis gibi yiyorum allahtan 4 de aciyoruz iftarida ordan yirtiyorum geceye kadar eritiyorum yediklerimi laelaelaelaelaeyatarkende azcik birseyler yiyorum okadaaaaaaamirmirmirmir
kizlarr gec olduya geldim sonunda ancak girebildim odaya kaydirigubbakcemile3
bugun yemedim zannediyorum kendimi ama toplayinca baya yemis gozukuyorum
durun bi yazim ne kadar olmus eksiksizmafoldumben
sabah yani 10.30 da kucuk bi turk ekmeginin yarisinin arasina peynir domates salatalik koydum goturdum okula ,onun yarisini arkadasima verdim yarisi kaldi az biseydi zaten ,yaninda bir kupa bardagindan fazla yesil cayimi ictim
oglen yine bir kupa bardagindan fazla kellogs goturdum sutle karistirip onu yedim ,sonrasinda bir mandalina yarim armut yedim
ikindi bir mandalina, arkadaslarin cok israriyla bir iki cips
aksam bir tas kadar kuru fasulye ,biraz salata bir lokma ekmek
bir bardak cay ,bir kupa bardagi yesil cay
sonrasinda bir mandalina ,kucuk bi havuc
hay massallah baya az yimisim dimidelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?