- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #8.401
kendı evınde olunca yemek gelmıyo tekım ya bıde ben kalabalığı görüp coşnalardanım :)
sabah kahvaltımı yazıyım 2 küçük bardak süt 1.5 paket mavi yeşil bisküvi ve sonra elmaaa
:) yeşilçay funda çayı sakız çiğnicem yemek hiç aklıma gelmiyo kaçamaksız bir gün dileğiyle...
kızlar iyice toparlanabilmemiz açısından bu pazartesi değil bidahaki pazartesi kilo bildirimi yapcaz! ona göre 1 kaç üne sporu falan da çoğaltırsak çok ii bi sonuç çıkar inş hepimizin!
tunaydın evet bu sabah 75 gordum tartıda 75.7 sabah ıyı kahvaltı ettım yazıyom fazlaysa bırı bana dur desın buyuk bır bardak yagsız süt 5 lımonlu bıskuvı
4 zeytın kucuk peynır light 1.5 dilim kepekli light ekmek öğlende yeşil elma 2 saat sonra elma yesıl cay bugun yuryuse arkadasa bulamadım evde tvister &shape 1 saat 500 mekik yarım saat tivist akşama bamya yapmayı dusunuyorum 3-4 kasıkta ondan alrım benden bukadar ısllah 2010 70 olarak girerim aminnnnnnnnnnnnnn ve tüm isteyenler
hande senın boy kactı
Evet bencede bildirim yapalım yoksa bi türlü şu spora başlıyamıcam kaydirigubbakcemile3
Yani haftaya pazartesi yapıyoruz bildirimi dimi??
neler yapabilirm sizce
canim sabah kalkar kalkmaz kesinlikle
1- ya sicak su +limon
2- ya da 1 fincan sicak su 1 yemek kasigi elma sirkesi 1 tatli kasigi bal ic
eger midede sorunun varsa yemeklerden sonra icersin elma sirkesini
onun disinda cikolata seker biskuvi ivir zivir hepsini kes
hep denildigi gibi az az ama sik sik ye
bol meyve
bol su
verirsin canim niye vermeyesin bunlari yaptiktan sonraopuyorumnanaktan
PRINCESS OF RAIN canim cok tesekkurler ben de yillar once hep buraya katilirdim ve sayenizde cok guzel kilolar verdim bi suru sey ogrendim
simdi tekrar burdayim
_KVSR_ canim gunde 1 maden suyunu herkes oneriyor saglik acisindan guzellik acisindan cok yarari var
zayiflama husununa gelince degisik yorumlar var bunyeye gore degisiyor diyelim:)
teşekkürler:))yardımcı olduğunuz için.inşallah bende veririm 10 gün oldu hala bideğişiklik yok ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?