Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bide şekerler buraya gelince kilonuzu ve hedef kilonuzu tekrar yazın ki burdan bi liste oluşturucam belki gelemeyenler olabilir çünkü!

Handecem bende geldim canımcım zemuszemus
Off ooof hergün başlıcam başlıcam diyorum=( bi türlü olmuyo.. ama inşallah yarından itibaren artık bi dur demeliyim..kendime çok kızıyorum lmaz:

Handecem bende geldim canımcım zemuszemus
Off ooof hergün başlıcam başlıcam diyorum=( bi türlü olmuyo.. ama inşallah yarından itibaren artık bi dur demeliyim..kendime çok kızıyorum lmaz:

aaa süper hogeldin cnm inşallah toplancaz böyle böyle başlamamk diye bişey yok trn başlıosun hemen söz istiyorum senden biliosun tatlım erteledikçe hiç olmuyo zaman akıp gidiyo sen de kilo ve hedef kilo yazda tatlım listeye yazıyım

gamzecik buraya yazdığım hatırlatma mesajını okudun mu cnm uyguluycaz onları dimi ama! kendine güven inan ve yarın süper bir başlangıç bekliyorum senden!

Hoşbulduk canım:)) ay evet böyle toplanalım daha iyi hepberaber inşallah başarırız:)
evet haklısın bende şubata kadar vermek istiyorum biryerden başlamak gerekiyo artık.. SÖZ SÖZ SÖZ kaydirigubbakcemile3
Kilom: 61 kg
Hedef Kilom: 55 kg

bravo şekerim sana karar vermek adım atmak yolun yarısıdır bu inançla tam gaz devam şimdi!

şekerler ben yatıyorum malum yarın okul inşallah yarın daha çok arkadaşımızda gelmiş olur! spor yapmayı ve su içmeyi unutmayın lütfen öptm hepinizi!opuyorumnanaktan

canim slm bende bu diyeti yapsam ve bol bol su icsem olurmu cunku benimde kilo evrmem alzim emzikliyim ya zarariolurmu acaba su icersem eksilemzde azalmazda yardimni bekliyorum

canim slm bende bu diyeti yapsam ve bol bol su icsem olurmu cunku benimde kilo evrmem alzim emzikliyim ya zarariolurmu acaba su icersem eksilemzde azalmazda yardimni bekliyorum

cnöm bu diet sana ağr olur senin daha fazxla yemen lazım ama o diet üstüne daha fazla sebze meyve ve balık eklersen olur tabi cnm bide süt yoğurt aralarda bide lahana suyu içiyimmi diye soran senmiydin cnm eğer öyleyse lahana çok gazlı sütünden bebeğine geçer eğer bişey içmek istiyosan ek olarak zayıflama iksiri iç cnm tarifini veriyorum:2-3 yeşil elma ve 1 limonu böl tencereye al üztüne 1 litre kadar su ve 3 tane karanfil ve 1 çubuk tarçın at elmalar pörsüyünceye kadar kaynat sonra süz günde 3 kere 1 er bardak iç cnm hemde çok vitaminli bu

geldimmm öncelikle mrb hende ve arkadaşlar ben bugun ne kadar yürüdüm saat 3 -4 saat yürümüşüm dür çarşıya çıktım ab rooket şimdilik 400 mekik vetım 200 daha cekerim tvısterlada 15 dak bel hareketi tibetin gençlik pınar hareketii sbah bir bardak süt bir parca peynır kibrit kutusu 1 elma öğlen 4 kasık pilab 5-6 dolma kuck yaprak 1 kasık helva ondan 2 saat sonra yogurtlu corba bı hepce 3 kasık pılav 1 kac dolma bı kasık helva mevlut vardı evde oturunca daha az yıyorum aksamda 2 kuba fundacayı ve yesılcay yeşil elmaaa
kilom 76 hedef 60 canımcım benım normalde 63 olmama lazım ama ben 3 asağısı olsunkı garantı olsun :) yorumları beklıyorum abartmısmıyım ha bu arda 3 kasık kavurma bööö cok yurudum

spor olayı süper tatlım ama karbonhidratı biraz fazla kaçırmışsın tabi bide bu kadar çok yürüyüp kendini heba etme cnm 1 saat yeter tabi! ama genel olarak tebrikler tatlım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…