- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #8.361
canim senin adina cok uzuldum diger arkadasida siddetle kinadim acikcasi...neden insanlar birbirlerinin en hassas olduklari konularda boyle agir laflar ederlerki sanki...cok uzucu onunda bir kusuru vardir mutlaka kimse 4 4 luk degil dunyada..
sen takma onun dedigini canim 15 kilo cok bir kilo degil verirsin insallah...boy ve kilo kacti canim??
merhaba hatunlar,nerelerdesiniz cidden yahu? bende birtek ben girip yazamadım fırça yiyeceğim şimdi derken benden başkalarıda varmış.umarım iyisinizdir...
cevabin icin tsk ederim boyum 155 civari kilom suanda 66-67 civari
merhaba hatunlar, topraksu ablam ben iyiyim çok şükür, diyet filan yaptığım yok aynı kilodayım ama dikkat etmeye çalışıyorum.yeşilçayım ve suyum elimden düşmüyor yine :)) sempatikciğim canım sana kolaylıklar dilerim. ne kadar sürüyor bu okul ? umarım halleder de rahatlarsın canım.kerkese kolaylıklar dilerimm
hiii o kiz baya abartmis o zaman fil demekle...cokda sisman degilmissin hic takma sen o lafi bence o kadar kilon yok....diyetini yap yavas yavas zayifla az bir zamanda kurtulursun butun kilolarindan oda gorur fili...kaydirigubbakcemile5
canım ben burdayım durmak yokk devammm kaydirigubbakcemile5
bide senin kg cetvelinden istiyorum ben beceremedimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?