Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

cevabin icin tsk ederim boyum 155 civari kilom suanda 66-67 civari

merhaba hatunlar,nerelerdesiniz cidden yahu? bende birtek ben girip yazamadım fırça yiyeceğim şimdi derken benden başkalarıda varmış.umarım iyisinizdir...

merhaba moonserosecim hoş geldin opuyorumnanaktan
kimse olmayınca bende bakıp bakıp çıkıyordum
nasılsın tatlım umarım herşey yolundadır

bende bazen acip bakiyorum
malum gunler yogun geciyo hergun okuldayim
diyet ise oylece kaldi verdiklerimi aldim oylece duruyorum
sizlerde ne var ne yok kizlar

oy oy oy topigimize bakin ya kizlar bos birakmayin anacim burayi ya daha bu topik bana lazim dogum sonrasinda nasil gidiyor diyetler hanimlar hepiniz insallah iyisinizdir ben ayri kaldim iyikide kalmisim ama donup dolascam yer yine burasi olcak hepinizi optum dikkat edin kendinize

merhaba hatunlar, topraksu ablam ben iyiyim çok şükür, diyet filan yaptığım yok aynı kilodayım ama dikkat etmeye çalışıyorum.yeşilçayım ve suyum elimden düşmüyor yine :)) sempatikciğim canım sana kolaylıklar dilerim. ne kadar sürüyor bu okul ? umarım halleder de rahatlarsın canım.kerkese kolaylıklar dilerimm

cevabin icin tsk ederim boyum 155 civari kilom suanda 66-67 civari

hiii o kiz baya abartmis o zaman fil demekle...cokda sisman degilmissin hic takma sen o lafi bence o kadar kilon yok....diyetini yap yavas yavas zayifla az bir zamanda kurtulursun butun kilolarindan oda gorur fili...kaydirigubbakcemile5

ne guzel ya hala ayni kilondasin demek
masallah diyorum sana valla baska bisey diyemiyorum
ben oglenleri okula biseyler goturuyorum mecbur yiyorum ,e aksam geliyosun okadar yuru gel yemek hazirla ,tbi yemesen olmuyo ,kiloda iste aynen aldim
tabi hep umudum zayiflamam bilmek tekrar ne zaman baslarim ,al ver al ver biktim valla
ne bunyeymis bendekide

canim benim okul 6. aya kadar devam etcek, istersen devamda edebilirsin yazinda oluyo
artik bakalim gittigimiz yere kadar

bu arada sende baska ne var ne yok is nasil gidiyo

hiii o kiz baya abartmis o zaman fil demekle...cokda sisman degilmissin hic takma sen o lafi bence o kadar kilon yok....diyetini yap yavas yavas zayifla az bir zamanda kurtulursun butun kilolarindan oda gorur fili...kaydirigubbakcemile5

abarttimi bilmiyorum, ama gururum cok incindimafoldumben

ne diye söylediki? sanki kötülük yapmisim gibi. Kendini birsey saniyor böyle zayif diye. Allah büyük. O kisiylede görüsmüyorum zaten artik.

Zayiflayimda görsün o zaman filiyerimseniben

nil sahin hanimin bir diyetini buldum kendi bilgilerini veriorsun. Nasil sizin yardiminizi bekliyorum fistiklar, iyiki varsiniz:1hug:

Kahvalti: 1 kk peynir, 1 ince dilim ekmek, cig sebze istedigim kadar
ara: yarim su bardagi süt veya yogurt, 1 meyve
Ögle: 2 port. et, 1 ince dilim ekmek, salata istedigim kadar
ara: 1 su bardagi süt, 1 meyve
aksam: 1 port. et, 8 yk sebze yemegi, 1 ince ilim ekmek, salata istedigim miktarda
ara: 1 meyve

bu arada annem bile söyledi birkac gündrü yemege dadanip duruyormusum, hic farkinda degilim

moralim bozuk olunca hep böyle oluyorÇok üzgünüm çoook

Slm arkadaslar
bi aralar hep bu baslik altina yazardim ve herkese cok tesekkur ederim ki 5- 6 kilo kadar verdim ( daha onceden 55 kiloydum 49a kadar dustum)
ama yeniden kilo almaya basladim en son 52.5 dim yine 50-49 olursam super olacak pazartesiden itibaren diyetteyim cikolata seker biskuvi yasak ve de her aksam egzersiz bisikletini kullaniyorumm umarim zayiflarizz boyum uzun olmadigi icin (1.57) kesin zayiflamam lazim eskilerden mehay princess of rain ve sympathique gordum umarim istediginiz kilolalara kavusmussunuz ya da cok az kalmistir opuyorumm

kızlar konumuzda yazdığım bu mesajı tekrar yazıyorum hatırlatma olsun hemde cevap bekliyorum tabi
arkadaşlar şimdi bitakım şeyler yazıcam ve bu mesaja hepinizin cvp vermesini istiyorum. hepimizin iyiliği motivasyonu ve başarısı açısından bitakım zorunluluklar getirelim arkadaşlar! öncelikle hergün ne yediğimizi içtiğimizi yaptığımız sporu burada paylaşalım hem herkese yararı olur hemde kendimizi denetleyip doğrularımızı yanlışlarımızı görücez! 2. en önemli konu ise herkes az yada çok spor yapıcak canlarım çünkü bu iş sporsuz olmuo biliosunuz hepiniz! eğer belli bi spor yapanlar varsa devam etsin eğer hiçbirşey yapmıyorum diyorsanız yürüyüş içinde havalar soğudu diyosanız leslie ile evde sporu indiriyoruz ve onu yapıyoruz googla yazınca çıkıyo şekerlerim! 3. konu ise her pazartesi kilo ve ölçü bildiriminde bulunuyoruz ki yaptıklarımız işe yarıyomu görelim ona göre başka çözümler buluruz çünkü! evet şekerlerim şimdilik bu kadar herkesten mutlaka cevap bekliyorum öptüm hepinizi biz bu işi başarıcaz unutmayın kendinize inanaın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…