• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gunaydın fıstıklar 2 ayda 10 kg vermemı kutladım oda fırında tavuk yaptım bıkac dılım kepeklı ekemek goturdum sbah canım bısey ıstemıyo elma ve form bıskuvulerden yıcegımumarım aynı basarıyı bu aydada gosterırım

gunaydın fıstıklar 2 ayda 10 kg vermemı kutladım oda fırında tavuk yaptım bıkac dılım kepeklı ekemek goturdum sbah canım bısey ıstemıyo elma ve form bıskuvulerden yıcegımumarım aynı basarıyı bu aydada gosterırım

2ayda nasıl 10 kilo verdinizya??benimde 10kilo vermem lazım

masallah canim 2 ayda 10 kilo bence cok normal buyuk ihtimalle saglikli bi sekilde vermissindir ayda 5 kilo cok normal cunku kutlarim kaydirigubbakcemile5zemuszemus

ılk once dıyetısyen gıttım uydum kacamak yok ve en az 1.5 saat spor sonra 77 takıldım elma dıyetıne basladım spor yaptığım için 1 kackasık olsada yedım sımdı 1 kg daha verdımde fazla kg sınıfından cıkıcam 1.75 60 kg olmak hedefım subatta dogum gunum ve yılbasına 70 olarak gırmek bılmıyorum artık zman bıctım kendıme kendımle yarıosyorum bu zman benı motive ediyo

merhaba arkadaşlar ben de zayıfalamakisteyenbiriyim 1.68 boyunda 90.5 kilo geliyorum hazirandan itibaren 13 kilo verdim buda benim için süper bişey hamile kelmadan önce 60 kiloydum bu hale geldim artık sinirlerim kaldırmıyo hedefim 65 olmak benimle bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

selam kizlar eskiden bende buranin mudavinlerindendim simdi tekrar geri dondum tam dondum diyemicem kaza oruclarimi tutar tutmaz burada olacagim ama sizi hergun takip edicem azda olsa bende rejimdeyim.

hosgeldin yesacigim

selam canim hosgeldin yine birlikteyiz o zaman :))
kac kiloyla gitmistin kacla geri dondun peki bakalim???:oklava:

Kizla bende gecen sene bu zamanlar burada diyet yapanlardandim motivasyon superdi guzelde zayifliyordum hamile kalmadan biraz boslamistim 58 den 62 ye cikmistim sonra hamile kalinca 62 ile hamile kalmis oldum ...ve hamilelik suresince 15 kilo alarak 77 ye ciktim..dogumdan hemen sonra 70 e dustum sonrasinda emziriyorum diye diyet falan yapamadim ama artik sutum bittgi icin emziremiyorum ve diyete basliycam su an 67 yim hadi bakalim su borc oruclarim bitsinde baslayayim bakalim ne kadar zamanda vericem su 7 kiloyu...malum hamileyken 1 ay tutamadim cunku 8.5 aylik hamileydim simdiyse 13 gunu bitti geriye kaldi 17 gun sonra siki bir diyete basliyorum...su anki halimi gormek isteyenlere link vereyim zayif gorunuyorum ama tekrar 58 e donmem lazim hicbir pantolonum olmuyor cunku..Allahtan boy varda kurtariyorum :))

mehaycim tekrardan hosgeldin hatirliyorum ben sanirim 1.bucuk yil onceydi ben bayaa bi siki diyetteyken cok yardimlarin olmustu ama su an tekrar diyetteyim hedefim 5 kilo insallah verebiliyorum kolay gelsin herkeslere :)

mehay merhaba nasıl bir diyete başlıcaksın bende 1.52 67 kiloyum bende diyete başlamayı düşünüyorum acil hemde off diyet bulamadım bende doğum yaptım geçen sene 60 la hamile kaldım 67 yim şuan yaza kadar 17 kilo vermem lazım

Kizla bende gecen sene bu zamanlar burada diyet yapanlardandim motivasyon superdi guzelde zayifliyordum hamile kalmadan biraz boslamistim 58 den 62 ye cikmistim sonra hamile kalinca 62 ile hamile kalmis oldum ...ve hamilelik suresince 15 kilo alarak 77 ye ciktim..dogumdan hemen sonra 70 e dustum sonrasinda emziriyorum diye diyet falan yapamadim ama artik sutum bittgi icin emziremiyorum ve diyete basliycam su an 67 yim hadi bakalim su borc oruclarim bitsinde baslayayim bakalim ne kadar zamanda vericem su 7 kiloyu...malum hamileyken 1 ay tutamadim cunku 8.5 aylik hamileydim simdiyse 13 gunu bitti geriye kaldi 17 gun sonra siki bir diyete basliyorum...su anki halimi gormek isteyenlere link vereyim zayif gorunuyorum ama tekrar 58 e donmem lazim hicbir pantolonum olmuyor cunku..Allahtan boy varda kurtariyorum :))

selam meheyim hosbulduk sende hosgeldin bu arada Şeniz
bende su anda kazalarimi tutuyorum 10.gunum bugun regl oldum dusukten sonra yoksa bitmisti kaza oruclarimkaydirigubbakcemile2

ben zaten hamile kalmada 74 den 68 dusmustum hamileyken 70 oldum 4 ay icinde:gitme: su anda orucluyum sabahlari tartildimmi 67 cikiyorum:hulya:

ama 64 62 ye kadar yolum var ne zaman dar siyah tunigimin icine girersem ozaman birakcam diyetikaydirigubbakcemile3

hele bitsin su oruclarim lapayla baslicam sporla takviye edicemlaelaelaelaelae

insallah eskiden oldugu gibi guzel kilolar veririzkaydirigubbakcemile5

mehaycim tekrardan hosgeldin hatirliyorum ben sanirim 1.bucuk yil onceydi ben bayaa bi siki diyetteyken cok yardimlarin olmustu ama su an tekrar diyetteyim hedefim 5 kilo insallah verebiliyorum kolay gelsin herkeslere :)

hmmm sanirim 5 kilosunu geri almissin CADIARZUkac kilosun su an peki??fisfisfis

mehay merhaba nasıl bir diyete başlıcaksın bende 1.52 67 kiloyum bende diyete başlamayı düşünüyorum acil hemde off diyet bulamadım bende doğum yaptım geçen sene 60 la hamile kaldım 67 yim şuan yaza kadar 17 kilo vermem lazım

canim meraba ben hamileyken cok saglikli beslendim herseyden azar azar yedim sebze meyve ve beyaz et agirlikli...hamileyken saglikli beslenmeyi ogrendim fakat sonrasinda hamilelikte yemedigim bazi seyleri yemeye basladim ..mesela hamileligimin 9 ayi kusarak gecti tatlilardan pastalardan aslinda bircok seyden tiksinmistim isimede yaramisti ama simdi tiksinmiyorum yiyorum o yuzdende fazla veremedim...
yani lafin kisasi hamileyken beslendigim gibi beslenmeyi dusunuyorum canim hem saglikli hem asiri kalorili degil...spor yapamiyorum cok dikkat etmem lazim..ben netteki diyet listelerine uyamiyorum cunku hergun izgara var hergun izgara yapamam o yuzden haslama yapicam sebze yemekleri cok aciktigimda meyveler sut ve yogurt tuketimide onemli tabi...
hergun ne yedigimi sizlerle paylasirim zaten girebildigim muddetce oglum biraz huysuz hergun giremem belki ama ilerleyen zamanlarda daha SIK birlikte oluruz...a.s.

aslinda sende cok asiri bir kilo almamissin bence 17 kilo cok degil bende 15 kilo almistim zaten 7 kilosu dogumdan hemen sonra gidiyor geriyede kalanlari diyet ve sporla veririz insallah..ama 60 la hamile kaldigin icin oncelikli hedefin 60 kilo olmali cunku direk 50 kiloya dusmeye kalkarsan cabuk bikarsin diyetten canim... bebegin kac aylik ne zaman dogum yaptin peki???

selam meheyim hosbulduk sende hosgeldin bu arada Şeniz
bende su anda kazalarimi tutuyorum 10.gunum bugun regl oldum dusukten sonra yoksa bitmisti kaza oruclarimkaydirigubbakcemile2

ben zaten hamile kalmada 74 den 68 dusmustum hamileyken 70 oldum 4 ay icinde:gitme: su anda orucluyum sabahlari tartildimmi 67 cikiyorum:hulya:

ama 64 62 ye kadar yolum var ne zaman dar siyah tunigimin icine girersem ozaman birakcam diyetikaydirigubbakcemile3

hele bitsin su oruclarim lapayla baslicam sporla takviye edicemlaelaelaelaelae

insallah eskiden oldugu gibi guzel kilolar veririzkaydirigubbakcemile5

ayy canim gulesim geldi birdensırnaşık şey burasi 67 kilolular topigi olmus sanki herkes 67 kilodelikafadulden bu seferki yaris daha zevkli olucak sanirim bakalim once kim inecek 60 lara...
benimde 15 gun borcum bitti bugun bende regl oldum sonra tekrar baslayip bitirene kadar tutucam sonrada guzel bir diyete basliycam..ve en gec mart ayina kadar 60 olmam sart....bende sabahlari 67 geliyorum....:jeyyar:

Back