• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kendı evınde olunca yemek gelmıyo tekım ya bıde ben kalabalığı görüp coşnalardanım :)
sabah kahvaltımı yazıyım 2 küçük bardak süt 1.5 paket mavi yeşil bisküvi ve sonra elmaaa
:) yeşilçay funda çayı sakız çiğnicem yemek hiç aklıma gelmiyo kaçamaksız bir gün dileğiyle...

kendı evınde olunca yemek gelmıyo tekım ya bıde ben kalabalığı görüp coşnalardanım :)
sabah kahvaltımı yazıyım 2 küçük bardak süt 1.5 paket mavi yeşil bisküvi ve sonra elmaaa
:) yeşilçay funda çayı sakız çiğnicem yemek hiç aklıma gelmiyo kaçamaksız bir gün dileğiyle...

inşallah cnm ama yamadan durma sakın bu sefer de metabolizman yavaşlar yine kilo veremezsin yani bu iş çok yemeylede olmuyo az yemeylede işin sırrı dengede tatlım!

benimde kahvaltı şöyle şekerler müsli yedim ve yeşil çay 1 gibide ızgara tavuk ve salata yiycem!
bu arada nerelerdesiniz kızlar yav uğramıyo kimse hemn dağılmayalım!

Kızlaaaar ben geldim yerimseniben
ııımmm evet kahvaltıda:
2 dilim kepekli ekmek
1 ince dilim kaşar (en az yağlısından=))
Domates
1 Kupa papatya çayı (şekersiz)
Normalde yürüyüşe çıkıyorum ama bugün çıkamadım birazcık rahatsızdım
Ara:
Meyveli yoğurt yine az yağlı olanından ve 1 avuç badem..
1 Bardak sütlü kahve (süt yine az yağlı ayrıca şekersiz içtim)
Öğlen:
Ton balıklı biberli sebze yemeği çok az ekmek yanında..
Zaten işyerindeydim çalıştım.. spor yapamadım ama ayaktaydım en azından oturmadım:)
Sonra eve gelince 1 kupa yeşil çay içtim yine şekersiz (bu arada kendimle gurur duyuyorum şekerden vazgeçebildim sonunda=))
Akşam:
3 Yemek Kaşığı pirinç pilavı yanında et
Ve Cacık..
İşte bukadar sonra bide 1 kupa sıcak çikolata içtim o biraz şekerli kendiliğinden:(
ama kendimi çok zorlamak istemiyorum yoksa herşeye saldırasım geliyo yiyesim geliyo:) Veee 6 dan beri bişey yemiyorum :nazar::nazar:
İşte bukadar kızlar ve tabii bol bol su içtim:) :dance:

süper şekerlerim çok iyi gidiyosunuz bende sabah ve öğleni yazmıştım zaten akşam da pazı ve yoğurt yedim ama spor yapamıyorum bi kaç gündür çok yorgun oluyorum!

kızlar iyice toparlanabilmemiz açısından bu pazartesi değil bidahaki pazartesi kilo bildirimi yapcaz! ona göre 1 kaç üne sporu falan da çoğaltırsak çok ii bi sonuç çıkar inş hepimizin!

tunaydın evet bu sabah 75 gordum tartıda 75.7 sabah ıyı kahvaltı ettım yazıyom fazlaysa bırı bana dur desın buyuk bır bardak yagsız süt 5 lımonlu bıskuvı
4 zeytın kucuk peynır light 1.5 dilim kepekli light ekmek öğlende yeşil elma 2 saat sonra elma yesıl cay bugun yuryuse arkadasa bulamadım evde tvister &shape 1 saat 500 mekik yarım saat tivist akşama bamya yapmayı dusunuyorum 3-4 kasıkta ondan alrım benden bukadar ısllah 2010 70 olarak girerim aminnnnnnnnnnnnnn ve tüm isteyenler
hande senın boy kactı

kızlar iyice toparlanabilmemiz açısından bu pazartesi değil bidahaki pazartesi kilo bildirimi yapcaz! ona göre 1 kaç üne sporu falan da çoğaltırsak çok ii bi sonuç çıkar inş hepimizin!

Evet bencede bildirim yapalım yoksa bi türlü şu spora başlıyamıcam kaydirigubbakcemile3
Yani haftaya pazartesi yapıyoruz bildirimi dimi??

tunaydın evet bu sabah 75 gordum tartıda 75.7 sabah ıyı kahvaltı ettım yazıyom fazlaysa bırı bana dur desın buyuk bır bardak yagsız süt 5 lımonlu bıskuvı
4 zeytın kucuk peynır light 1.5 dilim kepekli light ekmek öğlende yeşil elma 2 saat sonra elma yesıl cay bugun yuryuse arkadasa bulamadım evde tvister &shape 1 saat 500 mekik yarım saat tivist akşama bamya yapmayı dusunuyorum 3-4 kasıkta ondan alrım benden bukadar ısllah 2010 70 olarak girerim aminnnnnnnnnnnnnn ve tüm isteyenler
hande senın boy kactı

gayet iyi tatlım hiç fazla diil! benim boy 1.68 cnm

mrb.bende boyum 160 vede 65 kiloyum diyete başladım bir hafta oldu yemeyi birden kestim ben sadace kahvaltıda bi dilim kepek ekmeği yiyorum.spor çok fazla yapamıyorum sizce kilo verebilirmiyim??çok istiyorum zayıflamak zorundayım ama biyerde yanlış yapıyomuşum gibi geliyo

neler yapabilirm sizce

canim sabah kalkar kalkmaz kesinlikle

1- ya sicak su +limon

2- ya da 1 fincan sicak su 1 yemek kasigi elma sirkesi 1 tatli kasigi bal ic

eger midede sorunun varsa yemeklerden sonra icersin elma sirkesini

onun disinda cikolata seker biskuvi ivir zivir hepsini kes

hep denildigi gibi az az ama sik sik ye
bol meyve
bol su

verirsin canim niye vermeyesin bunlari yaptiktan sonraopuyorumnanaktan

selam kizlar eskiden bende buranin mudavinlerindendim simdi tekrar geri dondum tam dondum diyemicem kaza oruclarimi tutar tutmaz burada olacagim ama sizi hergun takip edicem azda olsa bende rejimdeyim.

hosgeldin yesacigim

canim sabah kalkar kalkmaz kesinlikle

1- ya sicak su +limon

2- ya da 1 fincan sicak su 1 yemek kasigi elma sirkesi 1 tatli kasigi bal ic

eger midede sorunun varsa yemeklerden sonra icersin elma sirkesini

onun disinda cikolata seker biskuvi ivir zivir hepsini kes

hep denildigi gibi az az ama sik sik ye
bol meyve
bol su

verirsin canim niye vermeyesin bunlari yaptiktan sonraopuyorumnanaktan

çok sağolun beni rahatlattınız gerçekten bunlara dikkat edicm.peki maden suyu etkili olurmu??

PRINCESS OF RAIN canim cok tesekkurler ben de yillar once hep buraya katilirdim ve sayenizde cok guzel kilolar verdim bi suru sey ogrendim

simdi tekrar burdayim

_KVSR_ canim gunde 1 maden suyunu herkes oneriyor saglik acisindan guzellik acisindan cok yarari var

zayiflama husununa gelince degisik yorumlar var bunyeye gore degisiyor diyelim:)

PRINCESS OF RAIN canim cok tesekkurler ben de yillar once hep buraya katilirdim ve sayenizde cok guzel kilolar verdim bi suru sey ogrendim

simdi tekrar burdayim

_KVSR_ canim gunde 1 maden suyunu herkes oneriyor saglik acisindan guzellik acisindan cok yarari var

zayiflama husununa gelince degisik yorumlar var bunyeye gore degisiyor diyelim:)

teşekkürler:))yardımcı olduğunuz için.inşallah bende veririm 10 gün oldu hala bideğişiklik yok ama...

teşekkürler:))yardımcı olduğunuz için.inşallah bende veririm 10 gün oldu hala bideğişiklik yok ama...

canim sakin umudunu kaybetme eger 10 gundur dikkat ediyorsan mutlaka tartiya yansir

en onemli 3 madde

1-6dan sonra hic bi sey yeme

2-sabah kalkinca icecek

3-cips cikolata ivir zivir hepsini birak

:)opuyorumnanaktan

Back