Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aman cnm dıkkat et benımde son gunlerım aynn oleydı ve suanda tatlı krızınden dolayı69 kılo olmusum ramazanda 3kılo almısım ama bende baslıyorum hemen ....

ewet cnm hatırladım Allah bagıslasın masallah eee bır haftadır dietteymişşın bende baslayım madem senı gornce gaza geldım bende ramazanda 3kılo almısım neler yapıyorsun ya ben tatlıyı kesıp bıraz spor apsam ohhh tamamdır ama ıcım gıdıklanııyor tatlı tatlı dıye ....:)))))))))) neler yaptın emzıren anneler olarak neler yapmalıyız bakalım tek olunca rahattı ama sımdı bebeklerımızıde dusunmemız lazım
hadi bende bi motıve amaclı bi ticker hazırlayayım bakalım

ya benim aklıma takılan bişey var.. maden suyu kilo yapar mı? :uhm: bu aralar taktım sürekli içmek istiyorum

olurmu cnm aksıne ama meyvalı olanlar deıl tabıkıde sade olanlar hemde dıete takıye bence gecen sene benım zayıflama urunlerınden bırıydı soda vazgecılmezım bgn tıbarıyle yıne baslıyorum ............ama kımsecıkler kalmamıs sanırım ramazan nedenıyle boyle bombos burası ama gecen sene ramazanda da bız dolduruyorduk buraları........

saol canim beslenmeme oldukca dikkat ediyorum bebisime yariyacak seyler yemeye ozen gosteriyorum..ama ilk4.5 ay bulanti ve kusmalardan dolayi kilo alamadigim icin bir ara cok yedim korktum bebege bisey olacak diye 6. ayda 5 kilo birden aldim..sonraki aylarda hep duzenliydi yani hep ayda 2.5 kilo aldim ve toplamda 36. haftamda 14 kilo almis bulunmaktayim..sen kacla baslamistin baya almissin gercekten kac kilo aldin toplam???dert etme canim verirsin bebisin saglikliysa gerisi bos...ben hicccc dert etmiyorum su an kiloyu..onemli olan bebegimi saglikli bir sekilde kucagima almak sonra yine burda yarisir birbirimizden feyz alarak kilo veririzyerimseniben

canım ben 68 le hamıle kaldım 85 ıle doguma gırdım dogumda 7 kılo verdım 2 kılo tekrar almısım sut olsun dıye cok tatlı yedım ama sakın sen buhataya dusme hıc alakası yok bolbol su ıc karpuz ye rezene ıc ıncır gıbı seyler sut yapıyor halımı goruyorsun cok kotu durumdayım YARDIM YARDIM

slmlar.bende uzun zamandır diyet yapmak istiyorum ama bir türlü başlayamıyordum.bugün itibariyle kararım kesin.1.68 boyunda 74 kiloyum.15 kilo fazlam var.3 ayda vermeyi planlıyorum.inşallah burda hep beraber veririz.

baslama giii beni bekleeelaelaelaelaelae
erek atlattım ya şükür ıkı gundaha atlatırsam tamamdır dıete basladık demektır bu.....
ne demek cnm beklerız tabiii zamana ben artık 100mü desem 110mu desem bu hızla gıdersem )))ama ılk gun dundu az yıy
slmlar.bende uzun zamandır diyet yapmak istiyorum ama bir türlü başlayamıyordum.bugün itibariyle kararım kesin.1.68 boyunda 74 kiloyum.15 kilo fazlam var.3 ayda vermeyi planlıyorum.inşallah burda hep beraber veririz.

cnm benım gecen senekı halımın aynısısın we ben 14 kılo verdım tam boylarımızda aynı ısteyıce werılıyor meraklnma yeterkı ıste

yok canim sut yapsin diye sadece gunde 2.5 litre su icmek bile yeterliymis bunu biliyorum..ben sut yapsin diye degilde bogazimi tutamadigim icin tatli yiyorum :kedi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

slm arkadaslar bende yeni katildim araniza ne kadar desem de hic bise yapmiyorum size hikayemi anlatayimda gercek bi salak gorup rahatlayin ben guzelim ergenlik cagimda 50 kilo olup (boyum 155 filandi ) gobegim var diye uzulen biriydim gayet zirlu bir kabiz donemi yasadim sonra 38 kiloya dustumm elime kemikler gelmeye basladiktan sonrada zayiflik hastaligi gibi biseye yakalanmak uzere oldugumu anladimm...daha sonra kilo alip 57 kiloya ciktim daha once ne yesem kilo almazdim ama dengemi bozdum bi kere bu sefer yaz gelince yine kendi cabamla ve guzel irademle 48 kilo oldumm daha sonraa 60 kusurlere ciktim lise son ders streai filan derken en kotu tip olur ya sikintidan yiyenler onlardan oldymm 77 ye filan ciktim ve lise son hayatimin en kotu senensi olduu cok basarili bi insan olan ben agir bi depresyon gecirdim basarimi en guzel yillarimi cope attimm sonra babam bu halime cok uzuldu ve beni universiteye gondermeye karar verdi lida aldii doktor arkadaslari kullaninca guvendi tabi yoksa bi baba kizina niye zarar versin ilk bas kullanmam ben zayiflarim dedim fakat bende irade namina hicbise kalmamisti tabi sonra lidayla yag gibi eridim o zman yan etkilerini anlamamistim ama o yaz sabahlara kadar hic uyumadim her gun evi ben temizledimm fazlalik bi enerji vardi bende simdi anliyorum ki carpinti da olmustu ve bende birazda olsa hala panik atak var ne mi oldu evett lidada vadadilen kilolar verildi fakat beyin yeme tarzi degismedi kilolar fazlasiyla geri alindi sonra zayiflamayi reddettim tabii 75 gibi bi kiloda kaldim 2 yilda kilom pek oynamadi bu yaz ablam ikna etti beni yazin basinda 73 tum simdide 69 fln oldum yalan soyleyemem en guzel sekilde bi beslenme yaptimm kesinlikle diyet degildii ama simdi universiteme geldim ve kati yiyoruzz hep arkadaslarimm hep erkek haliyle onlar yedikce ebnde yiyorum en kotusu sabahlara kadar uyumadimizzdan gece 3 4 yemekler yenioo verdigim 4 kiloyu bile hemen geri alcammm cooooooook dertliyim ama beynim degismio ki hepp ayni verseb=n geri aliosun boyle yasanmio kiyafetler olmuo ve zayif kiz gordukce hala aglamak istiyorumm (((( tescilli bi salagimmm orasi dogru ama 3 5 kilo fazlasi olanlar sakin olaki benim gibi vucut dengelerini bozmasinlar sonuccc ortada 50 kiloyken gobeciiginden sikayet eden bi kizz simdiysen 70 li kilolara mahkum bin pisman mutsuzzz biri

canım benim, bakma biz burda zayıflamak istiyoruz diye birbirimizi gazlıyoruz ama aslında kilo problemi hayatta o kadar önemsiz bir detay ki... sadece kadınlar giydiklerinin yakıştığından emin olmak isterler, yolda yürürken bakan bir daha baksın, güzel olayım diye düşünürler, yani bu takıntımızın altında bu yatıyor.. ama kesinlikle hayatının en önemli olayı bu olmamalı... yengemi hep örnek veririm bu konuda, kadıncağız 150 kilo ama öyle mutlu bir ailesi ve hayatı var ki, kesinlikle kendine dert etmiyor, kocacığı yani amcam yengemi o haliyle çok seviyor, tontişim güzelim meleğim diye seviyor hep ve minik kızları kuzenimde annesi gibi aşırı kilolu ama o da mutlu.. Çünkü hayata bir kere geliyoruz ve gülümseyerek gününü geçirmek çok keyifli.. Böyle önemsiz şeyler yüzünden yüzündeki tebessümü silme.. ne kadar zayıf veya kilolu olursan ol, yüzünün güldüğü kadar güzel görünürsün cnm hiç unutma... öpüyorum :)

bayramınız mubarek olsun hatunlar,mutlu ve huzurlu nice bayramlar görürsünüz inşallah opuyorumnanaktan

kizlar bugün sinirden catliyacam, sinirli oldugum icin habire yemege dadandim. Biriniz yardim edin bana ne olur

bugün bana birisi cok agir bir laf söyledi
o kisi zapzayif, hemde sifir beden denebilcek sekilde, beni bundan dolayi hep kücük görüyor. Bana bugün fil dedi, icim parcalandi

yaaaaaa acele vermeliyim ben bu kilolari, Gününü görsün fil kimmis

cok kötüyüm, onurum kirildi resmen. O anda afalladim kaldim, ne diyecegimi sasirdim. Hic beklemiyordum

Kizlar nasil vercem ben bu 15 kiloyu

canim senin adina cok uzuldum diger arkadasida siddetle kinadim acikcasi...neden insanlar birbirlerinin en hassas olduklari konularda boyle agir laflar ederlerki sanki...cok uzucu onunda bir kusuru vardir mutlaka kimse 4 4 luk degil dunyada..
sen takma onun dedigini canim 15 kilo cok bir kilo degil verirsin insallah...boy ve kilo kacti canim??

merhaba hatunlar,nerelerdesiniz cidden yahu? bende birtek ben girip yazamadım fırça yiyeceğim şimdi derken benden başkalarıda varmış.umarım iyisinizdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…