Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın bayanlar

dün yediklerim:

sabah:
1 dilim ekmek + 1 kk peynir
ara: 1 avuç kiraz
öğlen : 1 dilim börek
ara:1 grissini
akşam: 1 tavuk kroket + yoğurt
meyve

günaydın kıslar
sempatiğim kepekli ekmeği fırında kurutuyorum azıcıkda kızarıyor böylece kalorisi daha düşük oluyor
ayran aşıda ne oluyoki ?
yoksam bizim normalde yaptığımız aşurelik buğdayla nohutla yoğurt koyuyoruz çok azda su (bende bayılırım tam bir yaz yemeği )
senin yaptığın bunun daha sulusumu yoksa
neyse sen yap sonuç alırsan bende yaparım
dünkü listem aynrn geçerli hiç kaçamak yok eferim bana :))
cocostar harika gidiyosun bu hafta kesin vereceksin inşallah

hadi İnşaAllah canım yaaa
hepimiz birlikte İnşaAllah:Saruboceq:

gunaydin kizlar erken kalktim bugun ama benden once tukkani cocostar ve topraksuu ablam acmis nasilsiniz iyimisiniz kizlar bakiyorum bu hafta iyi gidiyoruz he

ben dun yediklerimi yazmistim zaten simdi hic birsey yemedim cunku spor yapcem

Slm Hanımlar
Bende zayıflamak istiyorum, boyum 1,70 kilom 59 mafoldumben
1,5 hafta sonra tatile çıkıcam bu kadar kısa sürede en etkili biçimde nasıl zayıflayabilirim??
Lütfen tecrübeli biri bu konuda yol göstersin

günaydın hatunlar,nasılsınız? maşallah ablacığım çok güzel beslenmişsin a.s. benim beslenmede sorun yokda dün yine misafir olduğu için spora vakit ayıramadım ama yatmadan önce 30 mekik 30 spuat yaptım.sende gayet iyisin cococuğum

21,07,2009 günlük beslenme
sabah:klasik kahvaltı
ara:yok
öğle:5-6 adet kara lahana dolması
ara: 2 adet mısır ve pirinç patlağı
akşam:1 adet ızgara balık
ara:1 nektarin,2 kayısı

4 lt ye yakın su tükettim

gunaydin kizlarr ben ayran asi diyetine basladim bugun bakalim 2 gun sonuc ne olcak

presnsesim sulu kofteyi bilmezmiyim hic ,hatta ben koftyesinden cok suyuna bayiliiyorum valla:içelim:
verdigin programa gelince paraliymis, bence parali almaya gerek yok ,tabionlarin belirli sureleri oluyo dedigin gibi reklam icin bi bakayim

cocostar canim ya masallah cok guzel besleniyosun ,zaten vermen greken kilo cok az bikac haftada hemen verirsin sen

topraksu ablam hee aferin valla sana guzel gidiyosun
ekmek kizartma diyince bende yagda kizarma anladim
ayran asi evet asurelik bugdayla oluyoda bu bulgurla,benim hosuma gitti bakalim 2 gun denicem nasil olcak sonuc
nasil olduna gelince
sabah,10 da 1 dilim kepek ekmek, beyaz peyni kk kadar ,domates salatalik bolca, bide 1 tane yumurrta
ve 2 litra yagsiz ayran icine 4 yemek kasigi,haslanmis,nohut,yesil mercimek ,bulgur ve 2 tane salatalik rendeleyip karistiriyosun ,bunu aksama kadar her 2 saatte bir bi kase iciyosun
bence lapadan cok daha yi ben zaten cok severim ayran asini tam benlik yani

pelushhh canim senin masallah boy uzun kilon cok guzel sen daha neyine zayiflicaksin bilmem
kisa surede nasil zayiflanir ancakk sok diyetlerle verebilirsin ,bunlarin saglikli olmadii sende biliyosun ve tekrar geri aliyosun
ben bugu ayran asi diyeti yapcam bu 1veya 2 kilo verdiriyomus 2 gunde istersen sende bunu dene, ama tabi biz saglikli kilo vermekten yanayiz

mooncum sizinde amma cok misafiriniz geliyo ,zaten gunduz calisiyosun aksamda misafir olursa yapamazsin tabi sporu, ben bile kicimi zor kaldirip yapiyorum
izgara balik dedinde canim cekticokacimcoook
bide anam sen cok su iciyon ya cok su zazrliymis bunu biliyosundur, iste allahin isi kimi hic icmez kimide kac litre icerkaydirigubbakcemile3
birazcik azalt bence suyu

benimde dunku yediklerimm
sabah:kepek ekmekli kahvalti
oglen :dunden kalan 1 lahmacun
ara:1 bardak kahve,1tane hazir cikolatali puding
aksam:1kabak 1 biber dolmasi,1 kepce yogurt corba ,bikac kasik salata
ara bikac karpuz
1 saate yakin spor yaptim
1 litre kadarda su ictim

sizlere bakarak benyine fazla yemisim :gitme:

sempatikciğim hem spor yapıp hemde nasıl 1 lt suyla kaldın canım sen ? ben olsam susuzluktan yanıp tutuşurum haaaaa .ben bir zamanlar böbreklerimdeki kumu dökmek için suyu arttırdım arttıralı günde an az 3 lt su içerim.bünyem alışkın anlayacağın suyu severim balık gibi kızım yani :roflol: sende çaktırmadan pudingi götürmüşsün...

ya ben hic su ismiyorum bu ictigimda aklima gelince spor yaprkende bi yudum aliyorum ,yanimda sisi duruyo icmiyorum nutuyorum
bi hafta iyi duzenli icersem obur hafta geri birakiyorum
pudungde canim cok tatli istiyodu ozel gunden dolayi malum
hazir su danoneler varya ondan yedim bi kase falan degil yani

canim benim ya cok saolda
taa ben nerde onlar nerde iste gurbetteyiz hep mahrum kaliyoruz
sadece telde konustum nerde gorcem, izinede gidemiyorum
hep ozlem oluyo icimde

hmmm zor tabi, neyseki teknoloji gelişti, resimlerini yollarlar, canlı video msn fln bi şekilde idare edersin artık
bu arada bi acemi sorum olacak :)
mesajınızın altındaki şekerli böcekli kilo skalasını nasıl ekliyosunuz...?
süpermiş ya, durumunu ve hedefini sürekli hatırlamak açısından..
bende istiyoooom :sm_cool:

allah analı babalı büyütsün canım,ben teyze olamayacağım hala olmama da çok var daha üniversite öğrencisi kardeşim.geldiğin de bolbol seversin inşallah

gozun aydin sempatim darsisi bize insaAllah.

hosgeldin bu arada pelus bence boyuna gore kilon gayet iyi ama sen memnun degilsen tabiki gel beraber zayiflayalim.

sempatim ben bugun o ayranli asi yapmadim balim yarin doktorum vardi unuttm normal beslenmem lazim hormonlar malum yarin tiroidten gidicem artik cuma yada haftaya kaldi benimki ama kesin yapcam guzele benziyor sen yaptinmi?

evet ben yaptim canim baya cok oluyo ic ic bitmiyo ,bu asat oldu hala var bi kere daha icerim tamamen icemedim ,bide bahceye gittik oyuzden tam iecemdim ,ama yarin tam saat ayarlamam gerekli bide icmeye gec baslamistim
acayip tok tututo zaten biliyosun ayran corbasi tok tutar insani
sonuc ne olur biliyorum
bide ben reglimya oyuzden fazla verirmiyim onuda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…