• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba hatunlar,nasılsınız görüşmeyeli ? topraksu ablam tükanı benden önce açmış bu sabah :)) sempatikciğim siz lahmacun çok yapıyorsunuz sanırım yaa var mı tariflerin arasında nasıl yapıyorsunuz merak ettim şimcik , az bana bakk diyet yemeklerini sormam neyi soruyorum kaşınıyorum değil mi kaydirigubbakcemile3 ayy cococstarcığım tiritin üstüne sodayı nasıl içtin yaa nasıl kıydın o güzel tadın damağından silinmesine ben olsam yatana kadar birşey yemezdim one lezzettir öyle offoff yemiş kadar oldum sağol arkadaşım :))

iyi yapıyosun canım yoksa olmuyor birazda spor eklesen
bilmiyorum yani belki yapıyosundur opuyorumnanaktan

spor yapmıyorum canım yaaa:çok üzgünüm:

ayy cococstarcığım tiritin üstüne sodayı nasıl içtin yaa nasıl kıydın o güzel tadın damağından silinmesine ben olsam yatana kadar birşey yemezdim one lezzettir öyle offoff yemiş kadar oldum sağol arkadaşım :))

canım yaaa tiritten 30 dk sonra içtim
soda da benim vazgeçilmezimdir ona da bayılırım ben opuyorumnanaktan

canım tükkanı bu sabah cocostar açmış kaydirigubbakcemile3
kıs sen cidden kaşınıyon he tiritin tadını öyle bir anlattınki yani ben bilmediğim halde tadını hissettim yani kurutulmuş ekmek kuşbaşı et,sarmısaklı yoğurt ve soğanlı yapıldığını biliyorum hiç yemedim ama yapmayı düşünüyorum hele sen böyle anlatınca ağzım sulandı be kıs sen ne kötüsün tabi verdin kiloları şimdi bize nisbet ha al sana :mymeka: hakkettin bunu

canım tükkanı bu sabah cocostar açmış kaydirigubbakcemile3
kıs sen cidden kaşınıyon he tiritin tadını öyle bir anlattınki yani ben bilmediğim halde tadını hissettim yani kurutulmuş ekmek kuşbaşı et,sarmısaklı yoğurt ve soğanlı yapıldığını biliyorum hiç yemedim ama yapmayı düşünüyorum hele sen böyle anlatınca ağzım sulandı be kıs sen ne kötüsün tabi verdin kiloları şimdi bize nisbet ha al sana :mymeka: hakkettin bunu[/QUO

ablacığım ben size kötülük değil aksine iyilik yapmak istediğim için yazıyorum.kelimelerle doyalım tatmin olalım sonra kendimize hakim olunca sevinelim diye yapıyorum.dizginleyelim duyguları mutlu olalım zemuszemus

o zaman amaca hizmet tam yerinde canım hiç bişe istemiyor
benim canım tirit istemiyor
bnmnnmnm blu bla blu bla mafoldumben sonunda böle oldum lülülülülülü idare edin artıkın dengem bozuldu

o zaman alın bu da benden

aman canınız çekmesin de kaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/gurme-oneriyor/289057-konya-tiritci-mithat.html

cocostar o kötüler listesine senide ekledim tam moonserosenin yanına
sizi açların halinden anlamazlar mafoldumben
ya bana bu kötülüğü niye yapıyosunuz hemde resimli gösteriyosunuz gözümün içine içine

şaka şaka sizleri seviyorum canlarım gördüğümü istiyecek yaşı çoktan geçtim
hadi öpüyorum sizleri oğlum karga gibi başımı bekliyor bilgisayarı ona devredecem de
görüşürüz :a015:

cocostar o kötüler listesine senide ekledim tam moonserosenin yanına
sizi açların halinden anlamazlar mafoldumben
ya bana bu kötülüğü niye yapıyosunuz hemde resimli gösteriyosunuz gözümün içine içine

şaka şaka sizleri seviyorum canlarım gördüğümü istiyecek yaşı çoktan geçtim
hadi öpüyorum sizleri oğlum karga gibi başımı bekliyor bilgisayarı ona devredecem de
görüşürüz :a015:

kaydirigubbakcemile5

gunaydin kizlarr nasilsiniz ,ne guzel doldurmusunuz sayfalaria.s.
ben suan isteyim evde bilgisayar yoktu ancak burdan yazabiliyorum esimden azar yemeden yazip cikcam :oklava:hep diyo sen buraya nete girmeyemi geliyosun diyekaydirigubbakcemile3
valla dun ne yedim unuttum bilekaydirigubbakcemile3
du aklima gelenleri yazim bari:jeyyar:

sabah:biraz normal ekmek,mantarli omler domates salatlik, bahcemizdenkaydirigubbakcemile3
oglen:bikac kasik pirinc pilavi,bikac kasik haslanmis asurelik bugday uzerine yogurt kattim yedim
aksam:iste malum 2 lahmacun yannda yesillik,sonrasinda bikac dilim karpuz
he bide aksam 1 bardak kola:kedi::olmaz:

mooncum kaynanama kalsa devamli hamur isi yapcak ,esim lahmacun seviyo arada yapiyo oda, dun allahtan karnim agriyodu canim fazla istemedi degilse belki 4 tane olabilirdikaydirigubbakcemile3 saka saka yemicem fazla
tarife gelince burda cok tarif var oyuzden ben ozel eklemedimde birisininkine eklemistim ypatimizi bakim gonderim sana
gerci sizde tiritler neyler yine otalik karismis

topraksu ablam bu hafta insallah klo verirsin sende gitme zaten moon insallah bu hafta mezun etcez ozaman bizde durmayiz burda:gitme:

cocostar canim afiyet olsun ben daha once hic tirit yemedim gezel bisey galiba, maden suyunda hic icemem ben anam sen iiyi oglen aksam icmisin

gunaydin kizlar bende bugun sporumu yaptim kahvaltimida yaptim simdi cay iciyorum birazda supurge acicam eve biraz daha spor olur bana

dun yediklerim

1 kase mercimek corbasi
kucuk yemek tabagi peynirli makarna salata ve biraz karpuz

bu arada bakiyorum tarifler havada ucusuyor valla yapmayin ballarim zaten yememek icin zor tutuyoruz kendimizi olmuyor emme:olmaz:

prensesim oh ne guzel sporunu yaptin geldin ,bende bugun baslayabilirmiyim bilmiyorum karnim hala hafif hafif agriyo
tariflere gelince bilyosun laf lafi aciyo ortaya bi tarif cikiveriyo ;)

he valla hem tatli hem tuzlu elmali birseyler istedi bende tart yapcam birde talas boregi simdi cikayim da yapiverem o gelmeden sevinsin garibim ben diyette olunca mahrum kaliyor oyle mamalardan hadi gorusuruk sonra he bu arada makyajlarini bekliyorum ona gore

bugun cektimde bakim bilgisayarda iyi gorunurse eklerim
bide sen cerceveyi nasil yapiyosun ,bende yapmaya calitimda tam beceremedim
hadi sana kolay gelsin canim
kendine yemicem diye iskence etme, tadina bak ok

merhaba kıslar yürüyüşümü yaptım duşa girmeden sizlere bir bakem dedim :1shok:
sempatiğim bende ayrılmak istemiyorum ama çok bunaldım bir ara verim dedim bu hafta verirsem devam yoksa ara

bugünkü listemi yazim çünkü akşamda ne yiyeceğim belli
sabah-klasik kahvaltı,1dilim beyaz ekmek, 2 kk kadar peynir,domates
büyük bardak yeşilçay :içelim:
öğle-2 kepçe yoğurt
akşam- 5-6 kaşık zeytinyağlı fasulye+1 dilim kızrtılmış kepekli ekmek
şekersiz çay :içelim:

fazladan bişe yersem yarın eklerim dilerim yemem yersem bana bunlar :tomato::oklava::mymeka: tamammı fıstıklar
hadi hepinize iyi akşamlar kaydirigubbakcemile5

oh ne guzel sporunda yaptin geldin ,bende isteyim is yok bakinip duruyorum
bilmem sporu belki aksam yaparim
aksam ekmekmi kizartcan ablamya ,sen kendinemi kepekli yapcaksin yoksa
hadi bu hafta insallah vercez
bende yanin ayran asi diyeti yapcam ,zaten normalde cok severim 2 gun uygulaniyo guzel yaparim

iyi aksamlar kizlar bende yemegimi yedim

1 kepce dolu dolu sempatim bilir sulu kofte

yanina salata ve karpuz azcikta sonra yaptigim elmeli tarttan yedim.

sempatim o bir program canim FramePhotoEditor diye parayla satin aliniyor benim esim arkadasinda alip yuklemis canim.netten indiriliyor ama reklamli bir bak istersen sonra.

Back