- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #8.021
bana diyenede bak kaydirigubbakcemile3 sende çok az yemişsin kayda değer bir tirit var
ama iyidir yoksa verilmiyor eferin sana :1hug:
yaa canım
geçen haftalarda bol kaçamaklarım oldu biliyorsun
ben de bu hafta dişimi sıkmaya karar verdim:kedi:
iyi yapıyosun canım yoksa olmuyor birazda spor eklesen
bilmiyorum yani belki yapıyosundur opuyorumnanaktan
ayy cococstarcığım tiritin üstüne sodayı nasıl içtin yaa nasıl kıydın o güzel tadın damağından silinmesine ben olsam yatana kadar birşey yemezdim one lezzettir öyle offoff yemiş kadar oldum sağol arkadaşım :))
canım tükkanı bu sabah cocostar açmış kaydirigubbakcemile3
kıs sen cidden kaşınıyon he tiritin tadını öyle bir anlattınki yani ben bilmediğim halde tadını hissettim yani kurutulmuş ekmek kuşbaşı et,sarmısaklı yoğurt ve soğanlı yapıldığını biliyorum hiç yemedim ama yapmayı düşünüyorum hele sen böyle anlatınca ağzım sulandı be kıs sen ne kötüsün tabi verdin kiloları şimdi bize nisbet ha al sana :mymeka: hakkettin bunu[/QUO
ablacığım ben size kötülük değil aksine iyilik yapmak istediğim için yazıyorum.kelimelerle doyalım tatmin olalım sonra kendimize hakim olunca sevinelim diye yapıyorum.dizginleyelim duyguları mutlu olalım zemuszemus
o zaman alın bu da benden
aman canınız çekmesin de kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/gurme-oneriyor/289057-konya-tiritci-mithat.html
cocostar o kötüler listesine senide ekledim tam moonserosenin yanına
sizi açların halinden anlamazlar mafoldumben
ya bana bu kötülüğü niye yapıyosunuz hemde resimli gösteriyosunuz gözümün içine içine
şaka şaka sizleri seviyorum canlarım gördüğümü istiyecek yaşı çoktan geçtim
hadi öpüyorum sizleri oğlum karga gibi başımı bekliyor bilgisayarı ona devredecem de
görüşürüz :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?