kizlar benim kilom 58 oldu:gitme::gitme: biliyosunuz regl olmadim sistimde sistim dikkat ettim sporda yaptim al iste gittikce aldim
kimsenin benim kadar morali bozuk degildir, dsunun bi zamanlar 55 ken 58 oldum guya zayiflamadayim ,gerci kilo almam benim elimde bisey degil hormonla alakali bise, adet duzensiz olunca boyl eoluyo, bikac ay oncesinde ayin 6-8 arasi olurkn hep duzenliyken simdi 20 oldu ,ve bugun allaha sukur oluyorum galiba felaket karnim agriyo:çok üzgünüm:
ne moral na saglik karnim felaket sis ve agriyo insallah bu haftayi atlatirim biarza rahatlarim
mooncum canim senin adina cok sevindim ne guzel yine vermisin ,bi yandan seviniyorum bi yandanda seni gorunce bozuluyorum nedenini biliyossun ben kactim kac oldum sen kactin kac oldun
hadi insallah seni bu hafta mezun ederizde sende gitsen ,biz ne yapcaz bilmiyorum
topraksu ablamya iste aynen oyle yapiyoruz, bi hafta dikkat etmeyip aliyoruz, diger afta hirslanip aldigimizi veriyoruz, obur hafta yine birak ,diger hafta aldigini ver ,kac haftadir boyle boyle devam ediyo ,su reglimi atlatim kesin yapicam artik ,cunku benden sonra baslayan arkadaslar mutlu sona ulaspta bana rep gonderiyolar sen daha vermedinmi niye vermedin diye,ozaman benim moral falan kalmiyo:gitme:
prensesim biz niye boyleyiz iste olan ortada kacamak yaptigimizdan
lutfen kizlar yani prenses topraksu ve ben bu hafta ne olur dikkat edelim kilo verelim hadi birbirimize destek olalim ,bak kendimize vercez kiloyu bi baskasinadegil
ben yine bikac gun reglden dolayi spor yapamam ama dikkat tcem
tamam kizlar