- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #8.061
merhabalar kıslar
okuduğum kadarıyla herkes çok iyi maşallah maşallah
diyetler çok iyi gidiyor herkes bişeler yapmaya çalışıyor zayıflama adına hihoyyyt inşallah başaracağız :lepi:
sempatiğim gözün aydın canım Allah analı-babalı büyütsün darısı sana prensese ve istiyen herkese olsun inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
22 temmuz yediklerimi yazayım
sabah-kahvaltı-1 dilim kepekli ekmek,2kk kadar peynir,domates,şekersiz çay :içelim:
ara-yeşilçay
öğle-2 kepçe yoğurt
ara-1 yeşil elma,1 kayısı
akşam-1 büyük kase yayla çorbası,koca bir tabak salata
şekersiz çay
hepinize iyi akşamlar :1hug::1hug:a.s.
bu kadarcık yemekle nasıl yaşıyosun hayatım? valla ben biraz önce bir kahvaltı yapmışım ki ne siz sorun ne ben söyliyim :sinifsinif:
artık akşama kadar bişey yemem heralde, hörgüçümde biriktirecek kadar yedim yani offf pişmanlık hissediyorum...:kedi:
dün yediklerim:
sabah : k flakes + mısır gevreği+adaçayı
ara: meyve
öğlen:
2 kaşık pilav+5 kaşık kurufasülye+1 parça kavun
ikindi: 1 grissini + 2 top kakaolu dondurma
akşam: yoğurt+meyve+ maden suyu
biri bana şu çekmecemdeki çikolatayı yememem gerektiğini söylesin çok acilllll
bana bak sen bi yedigini gorum senin valla sunu yersin ha kafanaklava:
bak suanda burda karpuz yiyolar ben yiyemiyorum
sen en iyisi o cikolatayi baskasina ver o yesin deglse o orda durdukca senin gozune batar sonunda yersinyasakkelimeklava:
hoş geldin sempatiğim he valla bugün burda ben nöbet tuttum kaydirigubbakcemile3 sanki
inşallah canım bu hafta hepimiz vereceğiz dün yapmadım sporumu ama şimdi yaptım duşa girecem sanki vermeye başladım gibi ama bakalım bazen böyle diyorum sonra gevşiyommu ne tartı zamanı gelince yine aynı çıkıyor inşallah bu defa böyle olmaz sositososito
peluşcum çizelgen hayırlı olsun güzel olmuş aynı kilodaymışız ama hedefler farklı canım senin boyun kaçtı bide yaşın
ben 1.60 boy,yaşımdaaaaaaaaaaaaaa 43 bitti 44 den gün alıyorum[/QUOTE
cidden fıstık gibiymişsin abla maşşşallah
yine de kilona sağlığına dikkat ediyor olman ne güzel
yaşım 26 bitti 27 içindeyim, boyum da 1,70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?