- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #8.081
merhaba kizlar ben bugun giremedim doktora gittim.
bugun spor yapamadim ama bol bol yurudum.
sabah kahvaltim biraz fazla oldu bugun hic yamayacagim cunku beni topa tutarsiniz daha aksam yemegi yemedim ama az yicem.
bugunu telafi etmem lazim.
yesa canim hosgeldin ,canim senin isim falan biliyorumda ilonu falan hatirlayamadim ,ne kadar zamanda kac kilo verdin
ah canim buranin onceki hali cok iyidi simdi teker teker terkedildik ,ben ayakta tutmaya calisiyorum ,cok kisi olunca daha guzel oluyo burasi
normalde kilon iyiyse biliyosun spor yapman gerekli ancak oyle erir
kararına katılıyorum sempatiğim
bundan sonra kaçıranın kilo vermiyenin kafasına kafasına :))
yesa sende hoş geldin canım
ya arkadaşlar bu yarışmaya nasıl katılabilirim
belki ozaman kilo veririm yoksa kafayı yiyecem
bende kılo vermek ıstıyorum
dogum yapalı 8 ay oldu 82 ile dogum yaptım sımdı ıse 69 kıloyum en az 60 olmam lazım ne yapmalıyımmmm mafoldumben
hosbulduk canımm mehay falan vardı goremedım ama burada mı herkes :) canım benım 5 kılo kadar fazlam vardı hepsını verdım ama ıste gobek :) sporda yapıyorum aslında kursa yazıldım ama 2 seferdır aksatıyorum en ıyısı gecen yaz yaptıgım gıbı nıvea body neselı sabahlar :) valla tamamen burakıler sayesınde verdım hadı bu persembe lapa dıyetı hobaa dıye kalkardım hemen bakardım kım ne zaman yemıs lapasını yogurt katmıs mı katmamıs mı baska ne yemıs ne ıcmıs valla cok guzeldı hersey umarım hala da oyledır daha pek bakamadım ama ınsallah bundan sonra.. herkese kolay gele gorusmek dılegıyle...:1hug:
gidemedim kızlar ya hem ev bulamadık henüz
hemde bugün kızkardesim
geldi 1 aylık ogluyla onlarlada kalcam biraz, antalyada cok
pahalıymış evler bakalım bekliyoruz
spor yapamıyorum ayagım cok agrıyor incittim herhalde ama
diyetede devam etmeye calısıyorum
artık size sonra katılırım hepinizi öpüyorum ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?