Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ac kalmadan ihtiyacimiz olan kaloriden cok daha az aliyoruz simdi kalori hesaplamaya baslayinca farkediyorum eskiden ne gereksiz ve ne kalorili seyler yiyormusum yazik etmisim kendime de vucuduma da :)) senin menu de cok guzel buarada:))

ac kalmadan ihtiyacimiz olan kaloriden cok daha az aliyoruz simdi kalori hesaplamaya baslayinca farkediyorum eskiden ne gereksiz ve ne kalorili seyler yiyormusum yazik etmisim kendime de vucuduma da :)) senin menu de cok guzel buarada:))

evet canim yaa hiç sorma valla...insan aç kalmadan ve hatta çok sevdigi seylerden istedigi kadar yiyerek bile zayiflayabiliyor yeterki yontemini bilelim ve uygulayalim...gerisi geliyor zaten....sen en fazla kaç kilo oldun bu zamana kadar canim???çatlak varmi vucudunda veya bacaklarinda???:44:

Mehay canim kızmadım aksine soyledigin icin sevindim , ne fazla ne eksik olmus onlari söylemeniz benim icin daha iyi, zaten bu sutten dolayi be yicem sasirdim, emzirmem olmasa hic kaçamasız giderdim fena motive olmus durumdayim iste sutten dolayi tirsiyorum

evet kızlar bende geldim
bugün işler çok yoğundu uğrayamadım pek
ve işte benim bugün aldığım kaloriler
[1] Domates Salatası 0.5 PORSİYON 63.5
[2] Sütaş Tam Yağlı Süzme Yoğurt 75 gr 84.75
[3] Ekmek 1 DİLİM 65
[4] Sulu Patates Yemeği (etli) 1 PORSİYON 250
[5] Elma 1 ADET 60
[6] sek tam yağlı süt 1 100 ml 57.4
[7] Salatalık (hıyar) 0.25 ADET 2.75
[8] Domates 0.25 ADET 3.5
[9] Kızarmış Ekmek 1.5 DİLİM 52.5
[10] Aerobik 20 dak 129.2
Toplam : 510.2 kal.

Sabah kalkınca 20 dk spor yaptım onu da ekledim listeye

sende çok iyi gidiyorsun canim aksama ne var peki menunde?:44:

valla haklisin canim zor...sutun baya varmi peki ?ek gidalara geçmedinizmi daha o zaman kolaylasir isin....

Sutum malesef cok degil normal zamanda bile ancak yetişiyordu, ek gıdaya coktan geçtik ama yetmiyor , zaten yemekleride zorla yiyor belki iyi yese yetiştiririm

Seninki doğal yöntemlerle spor, o daha güzel

evet simdilik dogal yontem sporu yapiyorum ama eylulde oglusum okula baslayacak ve ben ciddi anlamda spora basliycam...stepper le ilk olarak 30 dk ile baslayip ilerletmek istiyorum...cok guzel bacak ve kalca inceltiyor , selulitleri yok ediyor (bacak bolgesinde ve kalçalarda) birde bacak kaslari yapmaya birebir....

sympatigim seninde vardi stepper ne oldu kiz ? seninkide bebekten sonra benimki gibi istirahatemi çekildi

Sutum malesef cok degil normal zamanda bile ancak yetişiyordu, ek gıdaya coktan geçtik ama yetmiyor , zaten yemekleride zorla yiyor belki iyi yese yetiştiririm

canim ilk zamanlar yemegi reddediyorlar tatlarini sevmiyorlar....yeni tattiklari seyleri istemiyorlar birdaha ama sonra alisiyorlar...neler veriyorsun mesela sana onerilerde bulunabilirim kolay yedirebilmek için....

sor bakalim merak ettim
senin diyette oldugunu biliyormu annen? kalorili biseyler yapmissa yandin

en fazla 65 oldum bugune kadar daha once 63 falan olmustum unıde kpssye hazırlanırken aldım verdım aldım verdım ama hıc dıyet yapmamıstım bugune kadar:) bu alıp vermelerden de ıc bacaklarımda var bıraz catlak o yuzden de pılates yapıyorum sımdı ınsallah faydasını gorurum etkısı var dıyolar ama bakalım artık

iç bacak derken ust iç bacaklari diyorsun sanirim diz kapaklarinin arkasini sormustum ben???keske çaresi olsa su çatlaklarin

ben 6 km hızlı yuruyus yapıyorum bızım sıtenın etrafında 55 dk da bıtırıyorum 6 kmyi daha sonra eve gelıyorum 10 dk gogus kucultme egzersizi yapıyorum 40 dk da ebru şallıyla pilates:)) zaten bunların sonunda nefes almaya bıle mecalim kalmıyo. bı de ev işlerini hareketli bir şekilde yapmaya çalışıyorum kahvaltı sofrasını teker teker taşıyorum mutfaga akşam yemeklerini de aynı şekilde 10 dk işim 1 saat sürebiliyor yani hiç yapmadığım kadar hareket ediyorum bu aralar zaten şu yaz tatilini yatark değilde şu 1 haftadır yaptığım egzersizlerin yarısını yaparak geçirseydim bu kadar kilo almazdım zaten:)

Ya sordum bizim gelinin dayıoğlu hastaydı vefat etmiş (
annem çocuğa bakıyormuş (abimin oğlu)
o yüzden yemek yapma dedim
gidince ben kendime hafif bişiler ayarlarım çorba salata yeter de artar

Allah rahmet eylesin merhuma...
iyi etmissin canim en iyisi aksamlari hafif biseyler yemek zaten...senin bebegin varmiydi canim???ya eskiler olsa herkesi taniyorumda sizleri yeni tanidigim için kime ne sordum hiç bilmiyorum...ayni soruyu birkaç defa sorarsam kizmayin emi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…