- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #56.361
her zamanki gibi harikasin canimgünaydın çıtırdaşlarııımmmm
dünde bozmadım,dünde sporumu yaptım.harikamıyım neyim ayooollll
[1] Bitter Çikolata 1 PARÇA(kare) 27.5
[2] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
[3] Zeytinyağı 3 GRAM 27.9
[4] Maydanoz 50 gr 20
[5] Marul (Kıvırcık) 5 yaprak 10
[6] havuç 1 adet 26
[7] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
[8] Ekmek (çok tahıllı) 1.5 DİLİM 97.5
[9] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[10] CEVİZ 2 adet 54
[11] Köy Peyniri 50 GRAM 49
[12] Ekmek (çok tahıllı) 2 DİLİM 130
Toplam : 1026.9 kal.
Mrb kizlar ben dun fazla yedim malum emziriyorum , sizin alçağınız kalorinin iki katını almam gerekiyor, sutum olmayıp cocuk ac kalinca ne yapcagimi sasirip kendime kızıyorum Dunku yediklerim sabah zeytinyagda pisirilmi bir domates ve biber, bikac yeşil zeytin bir dilim kadar ekmek biraz peynir ,yogurt, 1 cay kasigi bal ve reçel bide cay. Oglen 4-5 tane Karalahana sarması , 2 kasık pilav ve bikac kasık barbunya yemeği , domates ve sogan salatası. Ara su cay. Aksam bikac kasık makarna , 8 tane lahana sarma. Ara cay ve bir tatli kasigi kadar helva.
Kizlar bu arada siz günde kaç litre su uçiyorsunuz???
ben suyu çok severim normalde kisin bile gunde 3-4 litre su içerim ama bu aralar hiç canim istemiyor anca 2-2.5 litre içiyorumdur.....gerçi yeterli bir miktar ama öncekiyle kiyaslarsam baya azaltmisim:44:
ben de suyu 2-2.5 litre civarı içiyorum
daha fazla da içebilirim aslında su içmeyi seviyorum ama bu seferde wc den çıkamıyorum
ben de suyu 2-2.5 litre civarı içiyorum
daha fazla da içebilirim aslında su içmeyi seviyorum ama bu seferde wc den çıkamıyorum
ben de 2.5- 3 lt falan iciyorum 3un altina inmemeye calisiyorum tabi bu su miktari. sodaydi ayrandi form caylari derken aldigim sivi miktari iyice artiyor:)
seni çok azimli goruyorum esine soyle bence simdiden alsin sana o takimisenin o kiloya inmen 11. ayi bulmaz canim bence
canimm senin bebegin varmis yediklerin bol bol sut olsun bebegin onlari icsin de hiphizli kilo veresin insallahhh:))) yogurdu arttirmani tavsiye ederim ben bi de light yogurt yemeni tavsiye ediyorum cunku light yogurtta yagli yogurda gore daha fazla kalsiyum oldugu aciklanmisti faydasi olur diye umuyorum:))
Biz Yogurdu evde yapıyoruz yağlı sutten onu yerin, hazırları sevmiyorum mis gibi ev yogurdu varken :) ozaman ben tüketeyim ise yarar insallah
vavvvv super hepimiz hic taviz vermeden ilerliyoruzevet ogle yemegimi yiyorum su an kendime guzel bir salata yaptim...marul, domates , biber , beyaz peynir ve salamli :)) yanindada 2 dilim ekmek ve cayve su ana kadar aldigim kalori budur arkadaslar
[1] Çay 2 ADET 10
[2] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
[3] Salam 1 DİLİM 29
[4] Zeytinyağı 0.3 Y.KAŞIK 37.5
[5] Yesil Biber 1 ADET 12
[6] Domates 0.5 ADET 7
[7] Marul (Kıvırcık) 4 yaprak 8
[8] Ekmek 2 DİLİM 130
[9] Kahve 1 ADET 4
[10] Kellogs Special Tam Tahıllı 1.5 PORSİYON 229.5
Toplam : 589 kal.
Benim bugun sabah yediklerim 1 tane hazir lavas ekmegi , bir tane kiri peynir, domates ve salatalık , bikac zeytin, 1 cay kasigi reçel ve cay. Daha oglen bisey yemedim ama yogurt icine başlanmış bugday katip yiyebilirim.
Mehay evet aksam hem sarma hemde makarna oldu cunku ev kalabalıktı ve Simay durmuyodu ortada ne bulduysam yedim ama her ikisi bı arada olmadıgını biliyorum
vavvvv super hepimiz hic taviz vermeden ilerliyoruzmasallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?