• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben 6 km hızlı yuruyus yapıyorum bızım sıtenın etrafında 55 dk da bıtırıyorum 6 kmyi daha sonra eve gelıyorum 10 dk gogus kucultme egzersizi yapıyorum 40 dk da ebru şallıyla pilates:)) zaten bunların sonunda nefes almaya bıle mecalim kalmıyo. bı de ev işlerini hareketli bir şekilde yapmaya çalışıyorum kahvaltı sofrasını teker teker taşıyorum mutfaga akşam yemeklerini de aynı şekilde 10 dk işim 1 saat sürebiliyor yani hiç yapmadığım kadar hareket ediyorum bu aralar zaten şu yaz tatilini yatark değilde şu 1 haftadır yaptığım egzersizlerin yarısını yaparak geçirseydim bu kadar kilo almazdım zaten:)

Ooo maşallahın var
ben senin yaptıklarının yarısını yapmıyorumdur heralde totalde 105 dk egzersiz yapıyorsun :27:

ben 6 km hızlı yuruyus yapıyorum bızım sıtenın etrafında 55 dk da bıtırıyorum 6 kmyi daha sonra eve gelıyorum 10 dk gogus kucultme egzersizi yapıyorum 40 dk da ebru şallıyla pilates:)) zaten bunların sonunda nefes almaya bıle mecalim kalmıyo. bı de ev işlerini hareketli bir şekilde yapmaya çalışıyorum kahvaltı sofrasını teker teker taşıyorum mutfaga akşam yemeklerini de aynı şekilde 10 dk işim 1 saat sürebiliyor yani hiç yapmadığım kadar hareket ediyorum bu aralar zaten şu yaz tatilini yatark değilde şu 1 haftadır yaptığım egzersizlerin yarısını yaparak geçirseydim bu kadar kilo almazdım zaten:)

ohh ohh masallah canim sen baya ciddi bir diyet programindasin valla bravo sana...çocuk olunca vakit olmuyor spor yapmaya , zaten oglum surekli pesimde , cani SIKILIYOR oynamak istiyor, kucagimda oturmak istiyor,rahat birakmiyor hiç...mekik çekeyim dedim birkaç sefer yere yatinca karnimin ustune çikiyor oyun oynuyoruz saniyor:1::1:
bu is anca okula baslayinca olur çikari yok yani...:51:
plates cd sinimi almistin canim sen? bir ara tnt de de veriyordu geceleri....:44:

Allah rahmet eylesin merhuma...
iyi etmissin canim en iyisi aksamlari hafif biseyler yemek zaten...senin bebegin varmiydi canim???ya eskiler olsa herkesi taniyorumda sizleri yeni tanidigim için kime ne sordum hiç bilmiyorum...ayni soruyu birkaç defa sorarsam kizmayin emi:26:

Amin
bebeğim yok canım
11 aylık evliyim, biraz kilo vereyim de bebeği seneye düşünüyoruz ozamana kadar zayıflarım inş.
26 yaşındayım, masabaşı çalışıyorum, işyerinde oturmaktan kilo aldım :((

ohh ohh masallah canim sen baya ciddi bir diyet programindasin valla bravo sana...çocuk olunca vakit olmuyor spor yapmaya , zaten oglum surekli pesimde , cani SIKILIYOR oynamak istiyor, kucagimda oturmak istiyor,rahat birakmiyor hiç...mekik çekeyim dedim birkaç sefer yere yatinca karnimin ustune çikiyor oyun oynuyoruz saniyor:1::1:
bu is anca okula baslayinca olur çikari yok yani...:51:
plates cd sinimi almistin canim sen? bir ara tnt de de veriyordu geceleri....:44:

Ebru Salli Pilates 2008 tek parca - YouTube buradan yapıyorum canım ama zatedn cocugun peşınde koşarken de gayet kalori harcanıyoki bence en etkili sen veriyosun:))

geçen sene düğünümden önce spor salonuna gitmiştim, orda spordan sonra 15 dk pilates egzersizleri yaptırıyorlardı acayip sıkılaşmıştım

ama evde yapamıyorum ben pilates sıkılıyorum

Amin
bebeğim yok canım
11 aylık evliyim, biraz kilo vereyim de bebeği seneye düşünüyoruz ozamana kadar zayıflarım inş.
26 yaşındayım, masabaşı çalışıyorum, işyerinde oturmaktan kilo aldım :((

aslinda bu isin bahanesi biraz....bende çalistim masa basinda ama dikkat ettikten sonra kilo alinmiyor gerçekten bunu farkettim...mesela senin bebegin yok zamanin vardir mutlaka biraz spor yapmaya...zamanim yok deme sakin cunku bende oyle diyordum ama anladimki insanin çocugu yokken oldugu kadar zamani hiçbir zaman olmuyor bu hayatta...bu zamanin kiymetini bil ve mutlaka ideal kilona in canim...:34:sonra coookkk zor hatta hayal olur :50:

aslinda bu isin bahanesi biraz....bende çalistim masa basinda ama dikkat ettikten sonra kilo alinmiyor gerçekten bunu farkettim...mesela senin bebegin yok zamanin vardir mutlaka biraz spor yapmaya...zamanim yok deme sakin cunku bende oyle diyordum ama anladimki insanin çocugu yokken oldugu kadar zamani hiçbir zaman olmuyor bu hayatta...bu zamanin kiymetini bil ve mutlaka ideal kilona in canim...:34:sonra coookkk zor hatta hayal olur :50:

evet haklısın şimdiye kadar zamanım yok diyordum hep
ama kendim için zaman yaratmaya karar verdim
madem akşam vaktim yok sabah yaparım diye bir karar aldım
ve sabahları yarım saat leslie yapıyorum (2 mil)
dün eşim mesaideydi akşamda 45 dk yaptım
genelde erken geldiği için akşam yapamıyorum

evet haklısın şimdiye kadar zamanım yok diyordum hep
ama kendim için zaman yaratmaya karar verdim
madem akşam vaktim yok sabah yaparım diye bir karar aldım
ve sabahları yarım saat leslie yapıyorum (2 mil)
dün eşim mesaideydi akşamda 45 dk yaptım
genelde erken geldiği için akşam yapamıyorum
harikasin....canim su lesliyi internettenmi indirdin sende???bunun ufak ufak videolari yokmu you tu be de falan???
kızlar ben çıkıyorum mesaim bitti
yarın görüşürüz

gorusuruz canim:16:

bende çikip yemek yapayim, arkadasim turkiyede (evde kimse yok) ogluda 17.30 da isten gelecek aç aç durmasin çocuk yapayimda onuda çagirayim....yarin gorusuruz kizlar....

canim ilk zamanlar yemegi reddediyorlar tatlarini sevmiyorlar....yeni tattiklari seyleri istemiyorlar birdaha ama sonra alisiyorlar...neler veriyorsun mesela sana onerilerde bulunabilirim kolay yedirebilmek için....
6.aydan beri yediriyorum aslinda tam tersi oldu ilk zamanlar yiyordu simdi ayni seyler diye yemiyor, ilk 3-5 kasik alip gerisini zorla yiyor, sabahlari ekmek ici veya bébé biskuvisi yada misir gevreginin icine(hergun birisini veriyorum) haftada iki kez yumurta sarisi, kiri peynir, domates, zeytin , ceviz, pekmez. Bunlari
Karıştırıyorum yani bu malzemeleri hergun bikac değiştirip veriyorum, içecekte genelde ıhlamur yapiyorum , bazen elma skiyorum bazen su veriyorum. Öğleleri pirinç unundan, irmikten yada pirinçten yapılan meyvesi tatli veriyorum pekmezle tadlandirip , bazen bikac meyve rendeleyip veriyorum, komposto yapiyorum. Akşamları corba yada yemek oluyo, corba tarhana, sehriye,sebzeli, mercimek,yogurtlu yani evde yapılan çorbalardan falanda vermeye basladim, yemekte iste genelde sebze yemeği icinde bazen tavuk bazenkiyma katiyorum, arada balik yediriyorum yani çeşidimiz yine cok, en cok yogurt ve kiri peyniri seviyor ozellikle yogurtdu bir tas versem yiyor bende yemeklerin yanına onu veriyorum iste boyle aklıma gelenler

İyi akşamlar arkadaşlar. Geçen haftadan beri spor salonuna gidiyorum yaklaşık 1 saat 15 dakika falan kalıyorum orda. 2 gündür de sporun yanında yediklerime de dikkat etmeye başladım. Diyet yapmıyorum yani şu saatte şunu ye bu saatte bunu ye tarzı bir diyet yapmıyorum. Kaloricetveli diye bir site var siz de biliyorsunuzdur. Oraya hergün yediklerimi kaydediyorum bana kalorisini gösteriyor. Ona göre belirli bir kalorim var o sınırı aşmamaya çalışıyorum. Siteye göre bu kaloriyi almaya devam edersem yılbaşına kadar 10 kilo vermiş olucakmışım bakalım inşallah. :16:

Back