- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #56.341
evlendigimde 60 kiloydum. sonra bi sure kilomu korudum:) aa gelendi gidendi kurabiyeydi tatliydi bide evlendikten sonra mutluluk kilo aldirirmis oyle diyolar falan filan hazirana kadar 62 oldum. daha snra da aile ziyaretleri basladi 10 gun kayinvalidemler 10 gun kendi annemler, bayram falan bayram sonrasi da 65 oldum. oyel iste hayat hikayemi anlatir gibi oldu:)))
bebege gelince seneye yazdan once dusunmuyoruz. yani seney yaz hamile kalmayi dusunuyorum tabii ne olur bilinmez kazara mazara falan olur belli olmaz bu isler:))
canim çok hizli kilo almissin ama yasin genç daha çabuk verirsin...ama mutlaka hamile kalmadan ver bide kazara olabilir dedigine gore hap kullanmiyorsun...valla bu kiloda hamile kalirsan 80-85 rahat gorursun....o yuzden elini çabul tut ,zayifla bir an once sonrada kilonu koru
evliligimin ilk aylarinda kullandim da artik kullanmiyorum biraktim kullanmayi ama baslama planlarim var kisa dogru:)
anladim canim hayirlisi olsun hakkinda...
hepimizin hakkinda canimm cok sagolasin hep birlikte zapzayif olalim insallahh:)))
insallah...benim simdi cikmam lazim oglumun uykusu geldi, gorusmek uzere canim...
benim de kahvaltim:)
[1] pınar light beyaz peynir 0.2 100 gr 38
[2] Form Kepekli Kızarmış Ekmek Dilimi 2 ADET 68
[3] Yumurta (haşlanmış) 60 GRAM 94.8
[4] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[5] Domates 1 ADET 14
Toplam : 225.8 kal.
sevdim ben kalori hesaplamayi:)
Kalori sepetine göre ideal kilom 60, şu an 101 oldugum düşünülürse... Tam 41 kilo fazlam var.
41 kere maşallah durumundayım yani...
Gidip en yakın camdan atlamak istiyorum. Güzelim vücut nasıl ziyan edilir diye beni okullarda ders olarak okutmaları lazım.
Offff Offff((((((((((((((
günaydın çıtırdaşlarııımmmm
dünde bozmadım,dünde sporumu yaptım.harikamıyım neyim ayooollll
[1] Bitter Çikolata 1 PARÇA(kare) 27.5
[2] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
[3] Zeytinyağı 3 GRAM 27.9
[4] Maydanoz 50 gr 20
[5] Marul (Kıvırcık) 5 yaprak 10
[6] havuç 1 adet 26
[7] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
[8] Ekmek (çok tahıllı) 1.5 DİLİM 97.5
[9] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[10] CEVİZ 2 adet 54
[11] Köy Peyniri 50 GRAM 49
[12] Ekmek (çok tahıllı) 2 DİLİM 130
Toplam : 1026.9 kal.
Mrb kizlar ben dun fazla yedim malum emziriyorum , sizin alçağınız kalorinin iki katını almam gerekiyor, sutum olmayıp cocuk ac kalinca ne yapcagimi sasirip kendime kızıyorum Dunku yediklerim sabah zeytinyagda pisirilmi bir domates ve biber, bikac yeşil zeytin bir dilim kadar ekmek biraz peynir ,yogurt, 1 cay kasigi bal ve reçel bide cay. Oglen 4-5 tane Karalahana sarması , 2 kasık pilav ve bikac kasık barbunya yemeği , domates ve sogan salatası. Ara su cay. Aksam bikac kasık makarna , 8 tane lahana sarma. Ara cay ve bir tatli kasigi kadar helva.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?