- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #56.301
demek kizin yaramazlasti haMrb kizlar ben geldim, bilgisayar yok hala telden giriyorum ve nefret ediyorum telden girip bisey yazmaya okadar zamanımı aliyo, bide gittikce cok fena yaramazlasan bir kizim var , neyse ben bugun 3. Gunüm tam Diyetteyim,2 gun karatay yaptim bugunde evde ceviz yok mağazada bulamayınca normal yapmaya karar verdim, baktim cogunluk kalori hesaplamaya baslamis bende onu yapsam iyi olur , karatayda yasaklar olunca insan bazen yapamiyor ama kalori hesaplamada istediğimizi yiyip ona gore hesaplariz da ben telden kalori sepetinde kalori hesaplaşmadım yada detaylı incelemedim diyim. Simdi siz gunde kac kolori yiyorsunuz 1000 mı, ben hem emziriyorum hemde haftada 1 kilo vermek istiyorum , sizce benim kac kolori almam gerekir. Bu arada yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz hep birlikte daha guzel kilo verecez insallah, yanliz ben hic spor yapamiyorum ama aksama kadarda popom yer gormuyor :)
tamam canim simdilik liste bende o zaman bildirimler yine cumadan cumaya olacak sanirim kizlar oyle istiyorlar...bana kalsa pazartesi yapacaktim cunku cuma bildirim sonrasi millet haftasonunun ve bildirimin sona ermesinin verdigi rahatlikla yiyorda yiyor 2 gun sonra bir haftanin çabasi bosa gitmis oluyorMehay canim sen simdi listeyle ilgilen suan telle ben bisey yapamam , bilgisayar yapılırsa tablo yaparim (esim diyor bilgisayarin ekrani değişecekmiş 100e geçerse yaptırmam diyor insallah geçmezde yaptırır) Benim dunku karatay diyetindeki yediklerim. 1 cay bardağı ceviz, 1 domates , 10 tane yeşil zeytin,bir dilim peynir, 2 haslanmis yumurta ve sekersiz bol cay. Oglen 1 tabağa yakin patlıcan yemeği , ara 1 dilim ekmek, aksam 2 kepçe corba, bir Tabak bulgur pilavı salata, ara yine cay tabi bol su.
canim hafta içi daha yogundu aslinda çogaldik sadece bazi arkadaslar isyerinden giriyorlar evlerinde internet yok o yuzden hafta sonu burasi sanirim hep boyle olacak....belirli kisiler disinda kimse gelmeyecek hafta sonu...Bende cogaliyi biraz diye sevindim Kimseler gelmemis. Aksam yemegim bir 2 kepce ayran corbasi , bir buyuk tavuk bud yaninda buharda haslanmis brokoli ve karnibahar, bikac kasik salata. Ara olarakta yesil cay ve bol suyla gunu bitirdim
canim kalori sepeti sitesine uye oluyorsun sonrasini anlarsin zaten asama asama anlatiliyor, kolay yani...anlamadigin bir sey olursa onu anlatirim ben sana ...Diyete basladigimdan beri sutum baya az aldi , bol su cay icim été calisiyorum, diger yemekleride dogru durust yiyen bi cocugum yok ki bir iki kasik tan sonrasi iskence, normal yemekleri yemis olsa tam yetecek, bol su cay falan birazdaha idare edeyim insallah kesilmeden verebilirim kiloyu. Emzirmeler hep emzirmede 500 kalori yaktığına ben inanmıyorum ben dikkat etmesem alicam o halde bile veremiyorum, yada sizlerden birazdaha fazla yemem gerekiyor, ornegin senin yediğin kurabiye acayip sut yapar :). Kalori hesaplamayı nasil yapiyosun bana bı anlatsana telden bisey anlamadim.
sebze yetistirmek çok zevkli bir is gerçekten...heleki insanin emeginin karsiligini almasi, onla doymasi gibisi yok...hemde dogal , taptazeGünaydın arkadaşlar :)
Bende haftasonları dağda ki yazlığa gidiyorum o yüzden yazamıyorum kusura bakmayın.
Kilo bildirimi yapacakmıyız bugün yoksa cuma mı ?
Sabahleyin hemen terasa çıktım ve domates biber topladım. kahvaltıda bebeğim ile beraber yedik. Sebzelerimi ben kendim yetiştiriyorum büyük dev saksılarda. Evin üstünde organik tarım yapıyoruz
Sabah 1 dilim ekmek
2 domates
6 sivri biber
Yarım kibrit kutusu peynir
1 bardak süt
bunları tükettim. Kalorilerini bilmiyorum. Sizin gibi gidip o siteye bir baksam çok iyi olacak.
hepinize bol başarılar bu hafta insallah 2 ser kilo gider bizden ..
olsun bir seferden bisey olmaz ama aliskanlik edinme bencetortelliniyi yemeyeydim iyiydi ama kocam sagolsun bi gun kendimi odullendirsezsem daha sonra doysamda gozumun doymayacagini aklimda kalacagini soyledi o yuzden bi gunluk olabilirmis
Merhaba arkadaşlar
haftasonu 2 doğum günü partisi ve 1 nişan kutlamasına gittim
kalori sınırımı fazlasıyla aştım alkol de aldım malesef onun da etkisiyle şiştim(
hafta içi dikkat edecem
bugun yediklerim
[1] Sütaş Tam Yağlı Süzme Yoğurt 75 gr 84.75
[2] Kuru Fasulye 0.75 PORSİYON 252
[3] Poğaça (sade) 0.5 ADET 90
[4] sek tam yağlı süt 1 100 ml 57.4
Toplam : 484.15 kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?