- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #56.281
günaydın canııım.senin menünde güzel ama bence şu bayram kabusunu atlatana kadar 1 hafta filan pirinç yemesen çok süper güzel harika olur.glisemik indeksi çok yüksek biliyosun
dün bende 2 mil yürüdüm.ama benim bi sorunun var.bacaklarımın incelmesini istemiyorum.zaten inceler.ben göbeğim ve midem gitsin istiyorum.napıcam bilemiyorum.şu anda callanetics egzersizlerini indiriyorum.bi inceliycem..:18::18:
evet doğru sölüyosun makarna ve pilav yemicem
pilates mi yapsan acaba ??
ya ben plateste sevmedim.zaten ben spor sevmiyorum
ilk defa leslieden zevk almıştım.ondada sen dün bacaklarım inceldi dedin diye tırstım.napcam bilmem
Selam kızlar,
ben genel olarak bir diyet uygulamıyorum şu an. Elimden geldiğince meyve agırlıklı besleniyorum. Bir de hayvandan gelen besinlerle topraktan gelenleri aynı öğünde almamaya çalışıyorum. Faydasını gördüğüme inanıyorum. Çünkü zayıflamaya başladım.
Spoer yapıyorum birde.
Bu sabah bol domates ve portakal suyu içtim. ( 1 bardak ) Bol bol da su
canim meyvenin fazlasi zarar yalniz , seker içeriyor nihayetinde....bende hemen bugun yediklerimi paylaşayım sizlerle
[1] Beyaz Peynir 15 GRAM 37.5
[2] Sütaş Tam Yağlı Süzme Yoğurt 100 gr 113
[3] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 3 adet 180
[4] Uno Kepekli Ekmek 1 DİLİM 45
[5] sek tam yağlı süt 1.5 100 ml 86.1
Toplam : 461.6 kal.
akşama arkadaşın doğum günü var mezeler, alkol ve pasta olacak, umarım kalori sınırımı aşmam
kalorisepetinden baktım 1 dilim çikolatalı pasta 300 kaloriymiş, şok oldum :26:
kizlar kalori sepetine uyemi oldunuz siz??
Kizlar çok guzel bir hesaplayici buldum , belki bilenleriniz vardir ama bilmeyenler için eklemek istedim...gunluk uyku dahil tum aktivite , yemek eklenerek hangi besinden ne kadar almamiz gerektigini yaziyor...
besinler.net - Ana Sayfa
yaptım değerlerim şöyle çıktı
İhtiyaç duyduğunuz enerji miktarı = 2.613 Kcal
Almanız gereken toplam besin miktarı = 544 gram olmalı ve bunun
392 gramı karbonhidrat, 87 gramı yağ, 65 gramı protein içermelidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?