Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

27 agustos 3 eylül zayiflama yarismasinda bulunanlar...

mehay
mnskc
sympathique
hersey_mumkun
minyatur
elifangel

kizlar yalniz sizden bir ricam olacak yarismalar baslamadan önce...listeyi ben yapayim yada sympathique yapsin lutfen paylasim ve kilo bildirimi konusunda disiplinli olmaniz...yani haftanin bir gunu gelip sadece kilo bildirip yok olacak olan varsa yarismalara hiç girmesin tabiki topikte bulunabilir ama haftada bir gelecekse listede olmasininda bir anlami yok...çunku burda hergun ne yiyip ictigimizi ,yaptigimiz sporlari (eger varsa) paylasarak nasil zayifladigimiz konusunda birbirimize fikir vermek asil amaç...birde belli bir saati olacak bildirimin herkes o saatler arasinda mutlaka bildirmeli ki listede eksik kalmasin ve sonuclar zamaninda açiklansin...benim ve sympatigin birer kucuk bebegi var ve cok fazla burda vakit gecirecek kadar zamanimiz olmayabilir, yani burda kimsenin bildirimini beklememiz mumkun degil aksama kadar...bunu yazdim cunku eskilerden cok yapan olurdu ve buda bizi zor duruma koydu çogu zaman...yapmazsiniz biliyorum ama yinede uyarmak istedim bastan..

umarim kimseyi kirmadan incitmeden anlatabilmisimdir konuyu...

kim hangi diyeti uyguluyor ve spor yapıyormu.onu da yazalım isterseniz fikir olur.

ben klasik kalori sayma diyetini uyguluyorum ama kalori sayarkende mümkün olduğunca glisemik indeksi düşük besinleri tercih ediyorum.spor olarakta lessli ile yürüyorum 3 gündür ve bunu sürdürmeyi düşünüyorum.
mehay bilir ben bu yöntemle ve 10.takım sayesinde daha önce 70 kilodan 54 kiloya düştüm ve 4 sene kadar korudum kilomu.ancak kpss ye hazırlanırken kolalar,aburcuburlar,geç saatte yenilen yemekler derken tekrar aldım kilo.sonuçta memur oldum olmasına ama tombiş bi memur oluverdim.
şimdi ise tekrar beynimde bu işi bitirmiş olarak yola çıktım.ilk hafta sonuçlarımda oldukça sevindirici.
şimdi sizlerinde sayesinde iyice motive olucağıma inanıyorum.biz bu işi başarırız kızlar.
hepimize sağlıklı incelmeler

evet olabilir tabi isteyen yaptigi diyeti yazsin isteyen kendi uyguladigi beslenme programini..yeterki paylasim olsun....

bende kalori sayma yöntemiyle diyet yapıyorum
ve sabahları leslie sensone yapıyorum işe gelmeden yarım saat
diyetim süperdi en son arife günü 65.5 i gördüm
ama bu bayramlar, tatiller haftasonları derken tam kaloriler gitti derken hooop geri geldi (

bakariz kizlar çogunluk cumayi isterse oyle yapariz tabiki neden olmasin...simdi oglumu uyutucam sonra islerim var giremem birdaha bugun...yarin sabah gorusmek uzere....

bakariz kizlar çogunluk cumayi isterse oyle yapariz tabiki neden olmasin...simdi oglumu uyutucam sonra islerim var giremem birdaha bugun...yarin sabah gorusmek uzere....

kaç kalorilik bi diyet yapıyosun tatlım.ben 1200 kalorilik yapıyorum.lesliye yeni başladım 3 gün oldu ama faydasını göreceğime çok inandım.şu anda reglyim.bitince daha iyi anlıycam durumu.bide bayram kilosu çabuk gider yerleşmemiş 2 günlük kilo.hiç üzülme sen.öperiimm

içimi ferahlattın valla canım ya inşallah dediğin gibi olur da hemen kurtulurum bu kilolardan 7 Eylülde kuzenimin nişanı var o tarihe kadar biraz incelmek istiyorum

1100 kalorilik diyet yapıyorum

lesliyi yap mutlaka faydasını göreceksin benim bacaklarım baya inceldi

yapmadığım zaman huzursuz oluyorum

günaydın kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrr

işte de dün yediklerim

[1] Ekmek (çok tahıllı) 2 DİLİM 130
[2] Şeftali 1 ADET 60
[3] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[4] Kabak Yemeği 1 TABAK 240
[5] havuç 1 adet 26
[6] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[7] Izgara Tavuk Şiş 1.5 PORSİYON 300
[8] Ekmek (çok tahıllı) 1.5 DİLİM 97.5
[9] Maydanoz 20 gr 8
[10] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[11] Yesil Biber 1 ADET 12
[12] Domates 1 ADET 14
[13] Köy Peyniri 100 GRAM 98
Toplam : 1130.5 kal.

Günaydın arkadaşlar,
minyatürcüm dünkü menünü çok beğendim bende hemen dün yediklerimi paylaşmak istiyorum

[1] sek tam yağlı süt 2 100 ml 114.8
[2] Ayran (240gr!) 1 bardak 90
[3] çoban salata 0.5 porsiyon 57
[4] Tavuk Şiş 1 PORSİYON 382
[5] Cacık 1 PORSİYON 131
[6] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[7] Patlıcan Musakka 0.5 PORSİYON 100.5
[8] Beyaz Peynir 10 GRAM 25
[9] Uno Kepekli Ekmek 1 DİLİM 45
Toplam : 1108.3 kal.

Bu sabahta 2 mil (30 dk) leslie sensone ile yürüdüm

günaydın canııım.senin menünde güzel ama bence şu bayram kabusunu atlatana kadar 1 hafta filan pirinç yemesen çok süper güzel harika olur.glisemik indeksi çok yüksek biliyosun

dün bende 2 mil yürüdüm.ama benim bi sorunun var.bacaklarımın incelmesini istemiyorum.zaten inceler.ben göbeğim ve midem gitsin istiyorum.napıcam bilemiyorum.şu anda callanetics egzersizlerini indiriyorum.bi inceliycem..:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…