- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #56.261
selam mehay burdasın hoş geldin ne güzel şenlenmiş topik
evet canim burdayim ve bu konuda mutevazi olamiyacagim, ben olurumda topik senlenmezmi...
yarismalar , paylasimlar derken doldururum burayi hersey biz bayanlar için degilmi zaten....
kim hangi diyeti uyguluyor ve spor yapıyormu.onu da yazalım isterseniz fikir olur.
ben klasik kalori sayma diyetini uyguluyorum ama kalori sayarkende mümkün olduğunca glisemik indeksi düşük besinleri tercih ediyorum.spor olarakta lessli ile yürüyorum 3 gündür ve bunu sürdürmeyi düşünüyorum.
mehay bilir ben bu yöntemle ve 10.takım sayesinde daha önce 70 kilodan 54 kiloya düştüm ve 4 sene kadar korudum kilomu.ancak kpss ye hazırlanırken kolalar,aburcuburlar,geç saatte yenilen yemekler derken tekrar aldım kilo.sonuçta memur oldum olmasına ama tombiş bi memur oluverdim.
şimdi ise tekrar beynimde bu işi bitirmiş olarak yola çıktım.ilk hafta sonuçlarımda oldukça sevindirici.
şimdi sizlerinde sayesinde iyice motive olucağıma inanıyorum.biz bu işi başarırız kızlar.
hepimize sağlıklı incelmeler
kızlar haftasonu diyetler ister istemez bozuluyor
kilo bildirimlerini cuma yapsak daha iyi olmaz mı?
kızlar haftasonu diyetler ister istemez bozuluyor
kilo bildirimlerini cuma yapsak daha iyi olmaz mı?
kim hangi diyeti uyguluyor ve spor yapıyormu.onu da yazalım isterseniz fikir olur.
ben klasik kalori sayma diyetini uyguluyorum ama kalori sayarkende mümkün olduğunca glisemik indeksi düşük besinleri tercih ediyorum.spor olarakta lessli ile yürüyorum 3 gündür ve bunu sürdürmeyi düşünüyorum.
mehay bilir ben bu yöntemle ve 10.takım sayesinde daha önce 70 kilodan 54 kiloya düştüm ve 4 sene kadar korudum kilomu.ancak kpss ye hazırlanırken kolalar,aburcuburlar,geç saatte yenilen yemekler derken tekrar aldım kilo.sonuçta memur oldum olmasına ama tombiş bi memur oluverdim.
şimdi ise tekrar beynimde bu işi bitirmiş olarak yola çıktım.ilk hafta sonuçlarımda oldukça sevindirici.
şimdi sizlerinde sayesinde iyice motive olucağıma inanıyorum.biz bu işi başarırız kızlar.
hepimize sağlıklı incelmeler
canim bende bozulmasin diye pazartesi yapmayi dusunmustum zaten...diyet bozmayi dusunmemeliyiz bile oyle degilmi???
bende kalori sayma yöntemiyle diyet yapıyorum
ve sabahları leslie sensone yapıyorum işe gelmeden yarım saat
diyetim süperdi en son arife günü 65.5 i gördüm
ama bu bayramlar, tatiller haftasonları derken tam kaloriler gitti derken hooop geri geldi(
kaç kalorilik bi diyet yapıyosun tatlım.ben 1200 kalorilik yapıyorum.lesliye yeni başladım 3 gün oldu ama faydasını göreceğime çok inandım.şu anda reglyim.bitince daha iyi anlıycam durumu.bide bayram kilosu çabuk gider yerleşmemiş 2 günlük kilo.hiç üzülme sen.öperiimm
Günaydın arkadaşlar,
minyatürcüm dünkü menünü çok beğendim bende hemen dün yediklerimi paylaşmak istiyorum
[1] sek tam yağlı süt 2 100 ml 114.8
[2] Ayran (240gr!) 1 bardak 90
[3] çoban salata 0.5 porsiyon 57
[4] Tavuk Şiş 1 PORSİYON 382
[5] Cacık 1 PORSİYON 131
[6] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[7] Patlıcan Musakka 0.5 PORSİYON 100.5
[8] Beyaz Peynir 10 GRAM 25
[9] Uno Kepekli Ekmek 1 DİLİM 45
Toplam : 1108.3 kal.
Bu sabahta 2 mil (30 dk) leslie sensone ile yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?