Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

caylarinizi ictinizmi bakiimmm.benim bikac evrak isim vardi.hizli hizli gidip geldim.manavin bgun kapalioldugunu unutmusum.gelirken bikac sebze aliim dedim ama alamadim tabi. bugun ne pisirsem bilemiyorum.takildim yine.cayimi da icemedim bu saate kadar.

kız çay tirayakiliğn mi var??

selam kızlar..nasılsınız??keyifler iidir inş. benimki SÜPERRRRRRRRRRRR
güne bomba gibi başladım...kızımı kreşe yolladım,dipten köşeden ev temizliğimi yaptım,parıl parıl oldukahvaltımı yaptım:

beyaz peynir
3 adet zeytin
şekersiz çay
2 dilim kepek ekmeği
domates+maydonoz

öğle yemeğimi yedim:

bi tabak dolu dolu mercimek çorbası
yağsız salata
2 dilim ekmek

her yemeğimin üstüne kürümü de içtim...akşama bozmam inş.:18::18:yaw bana ne oluyosa akşamları oluyo

hayir aslinda normal cayi pek sevmem.ben bitki cayindan bahsetmistim.bugun iki poset cayi karistirip biranda ictim.bi tanesi kayisi-seftali cayi,ikincisi kayisili form cayi.

hmmm anladım...hala çay içmedim deyince tiryakilerdensin sandım form çayı geçen sene ben de çok içtim,içerken ii geliyo,rahatlatıyo falan...ama bırakınca kabız yapıyo felaket..o yüzden tavsiyem form çayına alıştırma bağırsaklarını

kızlar ben çıkıyorum,biraz ders çalışim,vizeler yaklaştı...dualarınızı bekliyorum....herkese ii , kaçamaksız diyetler

öğlen yemeğim: 1 tabak bamya, 1 tabak kısır (bilge kızma sakın bigün yoldan çıkarıcam seni,ama napiiim yemekte çıkıyoo) bir kase de salatalıklı yoğurt (cacık kıvamında değil de yoğurt kıvamındaydı da.. )

selam kizlar nasilsiniz? nasil gidiyor diyetler???bende iki gundur diyet miyet kalmadi...filizcim liste isini ustleniyormusun canim karar verdinmi???

selam kizlar nasilsiniz? nasil gidiyor diyetler???bende iki gundur diyet miyet kalmadi...filizcim liste isini ustleniyormusun canim karar verdinmi???

ben yapmasam daha iyi olacak mehaycim.en iyisi daha uygun birini bulalim.aday varmiiiiii???????

ayrica sen artik ise baslamiyormuydun?15 gun demistin iznin bitmedimi daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…