- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.501
iyi aksamlar bayanlarrr.
aksam oldu isler bitmedi.bu gunler ne kadarda cokkisaldi.bana yetmiyor 24 saat.cok az uyuyorum sanki.7 saati bulmuo.bu yuzdenmidir hep yorgunum.bugun fransaya gittim(.ben belcikadayim).mehay aklima geldin arkadasimmm.adresini bilseydim yakin olsa giderdim dedim kendi kendime.alisverisimi zor yaptim ama.esimkac kez tel etti sayamadim.offf!!!isler beni bekliyodu geldigimde.onlari da hizli hizli yaptim.sonra tam eve geldim aksam oldu zaten .bu arada , arada bir geldim baktim buraya ama kimsecikler yoktu.yemek,cocuklar derken bu saat oldu.
ben daha gidip dolap duzenliycem ve biiir suru camasir katliycam.
bi enerji icecegi icmistim oglen ,beni bu vakte kadar ayakta tuttu.ama simdi de icersem gece uyuyamam.
bugun yediklerimi hiiiccc yazmak istemiyorum.bir koy doyar yediklerimle:18:
kızlar öncelkle size şöle bi öneride bulunmak istiyorum koca bi ekmekde yeseniz ben hiç bişi yemedim diye içinizden geçirin ufak bişide yesenz çok yedim derseniz psikolojk olarak vücudnz kilo almaya hazırlanırmış bunu sakın unutmayın:) ben diyetteyken beşi bi yerde çayı içmiştim ama dikkat edin daha sonra bağırsakları tembelleştirebiliyo ama zayıflamaya faydası var.akşam 5-6 dan sonra yemek yemedim zaten bi zamandan snra geç yedğinzde rahatsz olacaksınız erken yemeye alışacaksınız sabah kahvltmı çok iyi yaptm hiç bişiyden kaçmadım.akşam yemklerinde en fazla 1 dilim ekmek yedm herşeyden ama azar azar yedim yarım porsiyon kadar 65 kiloydum şimdi 53 kiloyum bi senedir hiç te kilo almadım o yeme düzenine alıştım yani.he bu arada spor salonuna da gitmştm ama zayflamayı o aralar kafama çok takmştm bi kaç kilo verebildm sadece snra sporu bıraktm kendm anlttğm şeklde verdm kilolarmı. hepiniz inşallahhhhh istedğiniz kiloya ulaşırsınız:)
canim arkadasim benim keske yakin olsakta gelsen bana ne cok isterdim bilemezsinsen fransanin lille sehrine gidiyorsun sanirim alisverise cunku belcikaya en yakin sinir orasi ama ben coookk uzagim belcikaya ...bizim bulundugumuz bolge isvicre ve italyaya çok yakin...ben saint etiennedeyim yani Lyona cok yakinim yarim saat bilirsin belki...
selam canim masallah çok azimliymissin seni tebrik ederim....benim sana sormak istedigim bazi seyler var boy ve yas kac acaba??birde sabah kahvaltilarinda hicbiseyden kacmadim demissin kizartma hamur isi yedinmi mesela ve ekmegi kac dilim yedin sabahlari???
akşam bir tabak çorba, 4-5 kaşık bulgur pilavı, 4-5 kaşık daa taze fasülye yedim... salata da vardı...
sabah yine koşa koşa cornflakes,sütü balla karıştırılmış...
şimdi yeşil çay içiyorum, erkenciyim bugün çayda..
bu arada CLA'ya başladım ve haftanın 6 günü leslie yapıyordum, ayrıca spordan önce L-Carnitine içiyorum... ölçülerimi filan aldım bakalım ii sonuçlar bildiririm inşş...
ohh ohh hayirli olsun.hadi bakalim insallah verirsin.takip ediyorum senii
selam cnm teşekkr ederm..22 yaşındayım 1.67 boyum..kahvltıda kızartma hamur işi hepsini yedim ama tabağmı tıka basa doldrmadm ekmeği sabhları 2 dilim yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?