- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.441
ben hic duymamistim CLA yi.ama netten baktim.nasil yapiyorsa yagi yakip kasi cogaltiyomus.vucut kendisi uretemiyormus CLA yi.bu yuzden disardan takviye besin olarak alinmaliymis.ama hic bir fikrim yok.forumlara bakmak lazim.kullananlar olmusmu,sonuc ne olmus...neden sen de benim gibi xenical kullanmiyosun.bakben soyluyorum ise yariyor.deneginiz de oldum sonunda
ya da sen bilirsin.al CLA yi kullan.bakalim ise yararsa biz de kullaniriz
ama ben xenical ile 1bucuk ayda 4 kilo verdim.ustelik dogru duzgun rejim bile yapamadim.hep kacamaklarla gecti.bunun icinde bayram sefasi da var tabi.o olmasa 5 kilo vermis olurdum.az degil bence.ustelik o kadar yememe ragmen cok bile verdim bence...
selam kizlar dun çok moralim bozuktu giremedim iyisinizdir umarim?
ya da sen bilirsin.al CLA yi kullan.bakalim ise yararsa biz de kullaniriz
ama ben xenical ile 1bucuk ayda 4 kilo verdim.ustelik dogru duzgun rejim bile yapamadim.hep kacamaklarla gecti.bunun icinde bayram sefasi da var tabi.o olmasa 5 kilo vermis olurdum.az degil bence.ustelik o kadar yememe ragmen cok bile verdim bence...
canım ya nasıl kullanıyorsun bunu bendemı alsam bırden aklıma takıldı sımdı ya :)
canım ya xecinal olan hapı sormustum ben
bu arada ara yapıcam şimdi, yeşil çay ve 1 lokum ile 3-4 portakallı draje yerim...
niye kızz,sevmen mii
içinde portakal olan her şeyden tiksinirim:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?