- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.481
ben yapmasam daha iyi olacak mehaycim.en iyisi daha uygun birini bulalim.aday varmiiiiii???????
ayrica sen artik ise baslamiyormuydun?15 gun demistin iznin bitmedimi daha?
filizcim belki listeyi ocak ayindan sonra yeniden ben yapabilirim oglumun okula baslama ihtimali var çunku... ama o zamana kadar biri yapsa iyi olurdu...vakti olan arkadaslarin niye listeyi ustlenmediginide hiç anlamis degilim nede olsa hepimizin iyiligine bu liste...:44:
valla ben bildirim yapmayı bile unuttuğum içinn üstlenemiyorum
ki sanırsam bu yüzden listeden bile çıkarıldım
ay ara yaptım 1 elma ile, oh ne güzel diyordum ki şu portakallı-üzümlü drajeler aldı beni benden
gidiverdi ağzıma bi 10-15 tane
benim yine isim cikti .gidip geldim hemen.getir gotur islerinden ev isi yapamiyorum.arabayla gidip geliyorum ama yine de tam bi temizlik yapamiyorum.ne zaman evden cikacagim belli degil.bi ise baslasam biteremem diye basina gecemiyorum.aksama firinda balik yapicam.hazirladim ama pisirmedim.son anda pisirmeyi dusunuyorum.
filet de pangasius var.aslinda ben somon severim ama dolapta donmus bu varmis bosalsin diye bunu yapiorum.
buyur gel .beklerim
10 15 tanemiiimasallah diyorum baskada bisey demiyorum
ay ara yaptım 1 elma ile, oh ne güzel diyordum ki şu portakallı-üzümlü drajeler aldı beni benden
gidiverdi ağzıma bi 10-15 tane
evet bende genelde somondan yaparim...yakin olsan gelirdim valla ne guzel olurdu komsu olsak
sabah yine cornflakes yedim 1 tatlı kaşıgı balla... az sonra yeşil çay...
sanırm bu CLA ya başlıcam, çünkü ender saraçın bile tavsiye ettiği, zayıflama hapı değil de besin takviyesiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?